- 1 Nisan 2019
- 133
- 56
- Konu Sahibi Endoplazmik birkulum
Arkadaşlar düşüncelerinizi öğrenebilir miyim ?
Vereceğiniz cevaplar benim için önem arz ediyor.
Vereceğiniz cevaplar benim için önem arz ediyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynn onunda kolayi var ama bence fazlasina gerek yok eş bile.istese hem istemeside normal degil sonucta ALLAH nasi yaratmis nasip.etmisse oyeldirGünah diyenler var ama onunda kolayını bulmuşlar Kocan istiyorsa sorun yok
İslâm dininde Kur’an-Kerim’de bununla ilgili bir ayet olmadığına göre, gerisi kulaktan dolma ,doğruluğu ispat edilemeyen sözlerden ibarettir.
Düşüncenize saygı duyarım,hakkınızda hayırlısı olsunAma ben buna çok katılmıyorum, Kuran Meydan Laurse Ansiklopedisi değil ki her şey orada olsun, Eğer her şey kurandan yazsaydı, peygamberlere ne gerek vardı, O nedenle biz namazın nasıl kılınacağını, Orucu bozan halleri hep peygamber kaynaklarından öğrendik. Her neyse,
Evet psikolojik olarak şöyle, Ben eşimle konuştum bu konuyu rahatsız olduğumu beyan ettim, O bana sadece ben kararının arkasındayım, Fakat bilmen gerekiyor ki, küçük olması benim için asla bir takıntı değil, O nedenle ben bahanen olamam, Nihayetinde fıtratı değiştiren bir hareket yapmak istiyorsun, Tamam anlıyorum psikolojik anlamda seni çok daha rahatlatacak lakin bu vebale değer mi O senin vereceğin karar diyor.
Ayrıca Cemaat, Diyanet v.s. tüm kurumların fetvalarını araştırmış sağ olsun, ama gerçekten çok büyük sağlıksal açıdan rahatsızlık verecek bir durum söz konusu değilse, müdahalenin haram olduğunu söylüyor.
Çok karamsarlık içerisindeyim, Bir yanım bu kadar yaklaşmışken olmak, diğer yanım ise kadere boyun eğmek