Estetik yapmanın dinen sorumluluğu hakkında

İslâm dininde Kur’an-Kerim’de bununla ilgili bir ayet olmadığına göre, gerisi kulaktan dolma ,doğruluğu ispat edilemeyen sözlerden ibarettir.
Ama nolur çok dikkat edin dr un insaflısını ve istediğiniz operasyonu çok yapıp canlı örneğiyle konuşabileceklerinizi bulun,kimsenin kimseye acıması kalmamış.
Psikolojik olarak kendinize güvenip çok iyi hissedince bağlantılı olarak hayatınızdaki bir çok problem de düzeliyor.Bu kadar ayrıntıyla sordupunuza göre sizi çok rahatsız eden bir durum olmalı.
Sevgiler

İslâm dininde Kur’an-Kerim’de bununla ilgili bir ayet olmadığına göre, gerisi kulaktan dolma ,doğruluğu ispat edilemeyen sözlerden ibarettir.

Ama ben buna çok katılmıyorum, Kuran Meydan Laurse Ansiklopedisi değil ki her şey orada olsun, Eğer her şey kurandan yazsaydı, peygamberlere ne gerek vardı, O nedenle biz namazın nasıl kılınacağını, Orucu bozan halleri hep peygamber kaynaklarından öğrendik. Her neyse,

Evet psikolojik olarak şöyle, Ben eşimle konuştum bu konuyu rahatsız olduğumu beyan ettim, O bana sadece ben kararının arkasındayım, Fakat bilmen gerekiyor ki, küçük olması benim için asla bir takıntı değil, O nedenle ben bahanen olamam, Nihayetinde fıtratı değiştiren bir hareket yapmak istiyorsun, Tamam anlıyorum psikolojik anlamda seni çok daha rahatlatacak lakin bu vebale değer mi O senin vereceğin karar diyor.

Ayrıca Cemaat, Diyanet v.s. tüm kurumların fetvalarını araştırmış sağ olsun, ama gerçekten çok büyük sağlıksal açıdan rahatsızlık verecek bir durum söz konusu değilse, müdahalenin haram olduğunu söylüyor.

Çok karamsarlık içerisindeyim, Bir yanım bu kadar yaklaşmışken olmak, diğer yanım ise kadere boyun eğmek:dua:

kuranı kerimde illa yazmasi gerekmiyor Rabbimin buyurduğu hadisi şeriflerde ve dinimize gore uygun degil ama dedigim gibi eger saglik soz konusu ile sorun olmaz ama guzellik icin yada baska bi niyetle yapılması doğru degil

eş isterse yapılmalı diyorlar evet yapılır ama fazlasi saçma ve eş Allahtan gelen herseye razi olan bi insansa zaten istemez böyle seyler ama tabi yine siz bilirsiniz...

Haa birde burada anlatamadığım şeyler var, ben birde eşime köpek gibi bağlı bir insanım böyle yanlış anlamayın ama tapmak manasında, Çünkü Öyle birisi ki, Ben kendi babamda dahil Onun gibi bir erkek hayatımda görmedim. O nedenle de, Ben biliyorum ki Ameliyat olduğumda memelerimi eşimden başkası asla görmeyecek, Bunları şunun için yazıyorum, hani derler ya "-eşim için yaptık falan diye" ben sadece sebebim o, nihayetinde dışarıda kapalı birisiyim. Hem kendimi ona daha çok hissettirmek için, ve hemde kendim için yaptırıyorum. bir 3. nedenim yok yani.

Anlıyorum tabiki sizin bileceğiniz bisi zaten açık olan kardeslerimiz ve fazlasiyla acik olanlar için yapılması haram bisi sizinde esinizle aranizda olan bağlılılikla ilgili umarim pişman olmazsiniz

Disarida kapali biriyseniz eşiniz icinse ve sizi mutlu edecekse bisi diyemem yinede bilgin birilerinden sordurun derim ben 1 buçuk sene talebe okuttum kuran kursunda bildiğimi paylaştım sizle ben böyle öğrendim böyle biliyorum

Ben ameliyat olduğumda bekardım. Tamamen kendim için oldum bu ameliyatı ve din konusunu çok araştırdım. Bir kadını erkeğe benzeten (martı kaş, dümdüz meme) ya da bir erkeği kadına benzeten (memenin büyük olması) özelliklerin normale döndürülmesine yarayan şeyler için izin var. Kendim için söylemek gerekirse benimki tamamen dümdüzdü, çıkıntı bile yoktu. Hatta zaten meme ucu bile yoktu, düşünün yani hiç çıkıntı yok. O yüzden içim rahat bir şekilde oldum ameliyatımı.. Eğer az buçuk olsaydı sanırım cesaret edemezdim.

Ama ben buna çok katılmıyorum, Kuran Meydan Laurse Ansiklopedisi değil ki her şey orada olsun, Eğer her şey kurandan yazsaydı, peygamberlere ne gerek vardı, O nedenle biz namazın nasıl kılınacağını, Orucu bozan halleri hep peygamber kaynaklarından öğrendik. Her neyse,

Evet psikolojik olarak şöyle, Ben eşimle konuştum bu konuyu rahatsız olduğumu beyan ettim, O bana sadece ben kararının arkasındayım, Fakat bilmen gerekiyor ki, küçük olması benim için asla bir takıntı değil, O nedenle ben bahanen olamam, Nihayetinde fıtratı değiştiren bir hareket yapmak istiyorsun, Tamam anlıyorum psikolojik anlamda seni çok daha rahatlatacak lakin bu vebale değer mi O senin vereceğin karar diyor.

Ayrıca Cemaat, Diyanet v.s. tüm kurumların fetvalarını araştırmış sağ olsun, ama gerçekten çok büyük sağlıksal açıdan rahatsızlık verecek bir durum söz konusu değilse, müdahalenin haram olduğunu söylüyor.

Çok karamsarlık içerisindeyim, Bir yanım bu kadar yaklaşmışken olmak, diğer yanım ise kadere boyun eğmek:dua:
Düşüncenize saygı duyarım,hakkınızda hayırlısı olsun

X