- 15 Kasım 2020
- 31
- 6
- 16
- Konu Sahibi pembekediii
-
evet göz çevresindeki ödemler azaldıkça daha ince hale geliyor ama eskisi gibi ince olmaz tabi
Böyle bir konuyu gülerek iletmeniz de ilginç.Burun estetigi konusu gordum demesen soylemeden gecmim dedim.
Yapacak olan arkadaslarimiza veyada yapmayi dusunen kisilere sadece sunu demek istiyorum,lutfen col dikkat edin daha yeni bir kizimin bugun estettigi icin gittigi hastaneden canis bedeni cikdi,lutfen col dikkatli olun
Ne diyorsunuz siz ya troll sanırımBurun estetigi konusu gordum demesen soylemeden gecmim dedim.
Yapacak olan arkadaslarimiza veyada yapmayi dusunen kisilere sadece sunu demek istiyorum,lutfen col dikkat edin daha yeni bir kizimin bugun estettigi icin gittigi hastaneden canis bedeni cikdi,lutfen col dikkatli olun
Yok ne trolu cnm gercek bir hilare tolère cikdi 2 saatlik burun estetigine giden kiz cansiz bendeni cikdi hastaneden hala acisi icimizdeNe diyorsunuz siz ya troll sanırım
acaba benim konuya bakar mısınız. galiba sizdekine benzer bir problem yaşıyorumBenımde kalındı gecer dedı dr gecmedı 8. ay sonunda revızyon oldum ama suan yıne 8. Ayımdayım kalınyanı bendekıler gecmıyor revizyona rağmen
Burnunda ne sorun vardı?Benim de incecik bir burnum vardi ameliyattan sonrası baya genis duruyor, doktora sordum rahat nefes al diye boyle yaptim diyor iyide bana sordun mu boyle birsey yaparken diyorum cevap vermiyor
Evet uzun kemerli bir burnum vardi ama onden bakıldığında baya inceydiBurnunda ne sorun vardı?
Kemer mi?
Benimde ince biraz kemer var uzun birazdaEvet uzun kemerli bir burnum vardi ama onden bakıldığında baya inceydi
Zaten kemer olmasa niye ameliyat olalım kemer varsa kalın olucak demek kiBenimde kemer var bende gorusmeye gidince bu kadar ince olmaz dedi doktor cokmu kalin olucakki basligi acan arkadas sizin nasil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?