• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik sonrası burun sırtı kalınlığı

Ben dedim yine ince olsun diye ama kemer oldugu icin ince duruyo hem kemer alinip hem burin sirti incrltilirse nefes alamazsin islevsiz bi burun olur dedi
Valla bazı burunlar çok güzel oluyor fındık gibi
Keşke öyle olsa
Hafif kalın olabilir de
Çok büyük olmasın o kadar para stres acı
Bugünü de aratmasın yani
Sen hangi doktorla görüştün

Benimde kemer var bende gorusmeye gidince bu kadar ince olmaz dedi doktor cokmu kalin olucakki basligi acan arkadas sizin nasil oldu 🥰
Merhaba burnumun 6. Ayı 2 gün sonra bitiyor gözle görülür bir incelme oldu burnumda ama eski burnum çok ince olduğu için gözüme bu hali de batıyor maalesef :KK43: kemer alındığı için kalınlaşma mecburen oluyormuş revizyon gerektirecek bir kalınlaşma olmadı bende, daha doğrusu ilk aylarda direkt revizyon için doktor bakıyordum ama şu an şişlikler indiği ve bir tık inceldiği için burun sırtıma hiç elletmemeye karar verdim. Benim burun ucum kalın derili olmamama rağmen çok yuvarlak oldu o yüzden burun ucumu düzelttirmeyi düşünüyorum içime sinen uygun fiyatlı bir dr bulabilirsem :)

Merhaba burnumun 6. Ayı 2 gün sonra bitiyor gözle görülür bir incelme oldu burnumda ama eski burnum çok ince olduğu için gözüme bu hali de batıyor maalesef :KK43: kemer alındığı için kalınlaşma mecburen oluyormuş revizyon gerektirecek bir kalınlaşma olmadı bende, daha doğrusu ilk aylarda direkt revizyon için doktor bakıyordum ama şu an şişlikler indiği ve bir tık inceldiği için burun sırtıma hiç elletmemeye karar verdim. Benim burun ucum kalın derili olmamama rağmen çok yuvarlak oldu o yüzden burun ucumu düzelttirmeyi düşünüyorum içime sinen uygun fiyatlı bir dr bulabilirsem :)
Cok tesekkurler umarim istediginiz gibi olur bu sefer uygun fiyatli doktorda ozellerde kalmamis maleseff Istanbul da🤯

Sen kime yaptırmıştın?

Back