ha aferin sana valla bende ameliyatlarım daa can dostlarımı burada hastane odasında görünce uçmuştumm iyi yapmışsın canım brawoooBen hastanede damar yolu açılırken bile desteğimi verdim.
Hakikatliyimdir ben. Sevdim mi tam severim, bırakmam 3 günde ( ay alışmış kudurmuştan beter, duramaıyorum misch kinaye yapmadan)
Olmadı yaa. Biri çok büyük diğeri küçükbüyük 22,küçük 6.yaşında canım hangisi uyarsa olur düşün sennn
ablaları yesın onları Allah bagıslasın sekerımbüyük 22,küçük 6.yaşında canım hangisi uyarsa olur düşün sennn
Olmadı yaa. Biri çok büyük diğeri küçük
Anaaaa küçük olan olurZengin olurlar kız
Orda diş dr ler nasıl. Yani gerekli müdahaleleri yaparlar dimi zamanındakizlar ,kizimin cenesi cok dar, yirmilik dis cikacak yer bulamiyor, onu ameliyatla aldirmam lazim ama korkuyrum, kizim a anestezi verecekler ya korkuyorumburada mi yoks atr d emi yaptirayim, bilemedim simdi...
sağol canım aminnablaları yesın onları Allah bagıslasın sekerım
burda yaptır canım korkmada onemlı bıset degıl kolay ca yaparlar ınsallahkizlar ,kizimin cenesi cok dar, yirmilik dis cikacak yer bulamiyor, onu ameliyatla aldirmam lazim ama korkuyrum, kizim a anestezi verecekler ya korkuyorumburada mi yoks atr d emi yaptirayim, bilemedim simdi...
Ay sen iste ben sana reel de de gelirim gülümbende ısterım baakk
evet yaparlar, burada ameliyata girmeden kalp vs kontrolden gecer bu yuzden biraz zaman aliyor , tr d ekalp de kontrolden gecse de hemen oluyor islemler, ama kizimin ilk anestezisi olacak, anesteziye alerjisi var mi yok mu nasil anlayacagiz?Orda diş dr ler nasıl. Yani gerekli müdahaleleri yaparlar dimi zamanında
oleeyyyyy yasasın yupıAy sen iste ben sana reel de de gelirim gülüm
aklim cikiyor vallahi, kizima bir sey olacak diye cok korkuyorum, iste boyle endiseden hasta oluyor ben, bana bir sey olmasi cok da umurumda dgeil ama sevdiklerimi kaybetme korkusu yasiyorum hepburda yaptır canım korkmada onemlı bıset degıl kolay ca yaparlar ınsallah
Hatırladım. Okumuştum. Siz ercan beye amel. Olsnlar grubu toplanıp görüşüyordunuzda. Ne güzelha aferin sana valla bende ameliyatlarım daa can dostlarımı burada hastane odasında görünce uçmuştumm iyi yapmışsın canım brawooo
onu sormak lazım ama agır bır anestezı olucak kadar ılac vermezler heralde uyusucak kadar olurevet yaparlar, burada ameliyata girmeden kalp vs kontrolden gecer bu yuzden biraz zaman aliyor , tr d ekalp de kontrolden gecse de hemen oluyor islemler, ama kizimin ilk anestezisi olacak, anesteziye alerjisi var mi yok mu nasil anlayacagiz?
Ay Allah korusun. Diş nedir canım. 10 dak. Lık narkoz verilir en fazla. Bişicik olmaz.aklim cikiyor vallahi, kizima bir sey olacak diye cok korkuyorum, iste boyle endiseden hasta oluyor ben, bana bir sey olmasi cok da umurumda dgeil ama sevdiklerimi kaybetme korkusu yasiyorum hep
canım benım sen ınanclı bır bayansın Alahınıznıyle hıcbısey olmıycak dua et sen bak nasıl ıcın huzurla dolucakaklim cikiyor vallahi, kizima bir sey olacak diye cok korkuyorum, iste boyle endiseden hasta oluyor ben, bana bir sey olmasi cok da umurumda dgeil ama sevdiklerimi kaybetme korkusu yasiyorum hep
Hatırladım. Okumuştum. Siz ercan beye amel. Olsnlar grubu toplanıp görüşüyordunuzda. Ne güzel
yok kizim kabul etmez sedasyonu, uyutulmak isteronu sormak lazım ama agır bır anestezı olucak kadar ılac vermezler heralde uyusucak kadar olur
ha ha ha ha yok yok onlar benim yaşama kaynağım canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?