Ay ingilizce konuşma kursu da alıyo. Ay anacım biz senle olamayız. Ayrı dünyaların insanıyız. Haddimi bilir ve çeker giderim.
Bugüne kadarki dostluğun için teşekkürler .
olsun hayatım senin de paran varbirbirimizi tamamalrız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ingilizce konuşma kursu da alıyo. Ay anacım biz senle olamayız. Ayrı dünyaların insanıyız. Haddimi bilir ve çeker giderim.
Bugüne kadarki dostluğun için teşekkürler .
Canlarim ivanaya baktim bugun hatununun yuzu gerilmis dokular kalkmis gibi duruyo bir araya gevsemesti cok guzel olmus
Mish kusuum kopeginin resmi dmi cok tatli ya nasil masum akilli yerim onu masallah
Yok bitanecim programda tv sekizdekiresimden mi acaba..
vııyyyyyyyyyy miiischhh inanılmazsıınnnn..yok yokk sende anacıımmmmm....diyom ben kadın kaliteli diye...kızzımmm yalan olanı var da biiz gerçeğini yaparız..ayol kendimize yetse gene kar ederiz..fena mı sebze meyve süt yumurta masrafımız olmaz gene kazandık demektir.
hadin kızlar ben yatıyomm ,bana gün sabah 6 da başliyoooo ...öpptümmm hepinizi...rüyanızda benii görüüünnnnnn....byyy
Sevgi arsiziydim dmi ben he he kim demisti kiss onu bu arada beni Ihmal ediyosunuz kislar okadar zar zor giriyorum ilgilenin benimle naz gitti zatencanım sevgi kelebeğihmam benim..daha gidip endoda yazılanları okuyamadım..mail atttıysanız okuyamadım..gözüme masaj yapamadım..var mı gelişme endoda
Yok bitanecim programda tv sekizdeki
Endoya bakmadim canimcim kostum buraya geldimSevgi arsiziydim dmi ben he he kim demisti kiss onu bu arada beni Ihmal ediyosunuz kislar okadar zar zor giriyorum ilgilenin benimle naz gitti zaten
Iyigeceler printemps fistigim sende bizi gorestetiklere parayı nerden bulacağız printim..
hadi iyi geceler..rüyamda seniçocuklara yemek yedirirken görürüm heralde
Az bile sana sen ingilizce kursuna git spor yap saglikli beslen, ohhhhh masallah ,ugras simdi bildirimlerle
Valla yapacagim ama cok tembelim su aralar ama yapacagim soz, nutella ye tabii, o cok sgaliklidir gunde 4 kavanoz yemen lazimkızım siz de yapın..spor niye yapmıyosun hem anksiyetene de iyi elir..sağlıklı besinleri elinden mi alıyoz(nutella yedim bugun pek de sağlıklı beslenmiyorum rahat olun)
Sevgi arsiziydim dmi ben he he kim demisti kiss onu bu arada beni Ihmal ediyosunuz kislar okadar zar zor giriyorum ilgilenin benimle naz gitti zaten
Valla yapacagim ama cok tembelim su aralar ama yapacagim soz, nutella ye tabii, o cok sgaliklidir gunde 4 kavanoz yemen lazim
Ararim bitanecimmm :)) tesekur ederim zaten mehmet bey mayista olucak bodrumda cok da acele etmiyim peganumla konustum oda cok Iyi seyler duymus hakunda karin germeyi ilk bulan doktormusilgileniyorum canım hep..yaın ne yapacaksın anlat..haftaya bu mr işi bitmiş olmaiyi ı..yarın yokum.bir vizyon görünteleme merkezini arasana istem kağıdı olmadan cekiyorlar mı?olmazsa bir de echomarı ara..
Evet canimcim ama tek basima karar veremiyorum malesef Ingilizce var bide keske onu haletmis oksaydim cok gecmis kaldim is kinusundaBlackingiyaa keske kasimdan once ameliyat olsna kurtulsan yaa
Ararim bitanecimmm :)) tesekur ederim zaten mehmet bey mayista olucak bodrumda cok da acele etmiyim peganumla konustum oda cok Iyi seyler duymus hakunda karin germeyi ilk bulan doktormus
Haklisin iste agrin var diye keske once halletsek dedim ama Allah ahyirlisini ansip etsin insallahEvet canimcim ama tek basima karar veremiyorum malesef Ingilizce var bide keske onu haletmis oksaydim cok gecmis kaldim is kinusunda