Ay sen beni okumuyon da
Ayyyy içiyodum bıraktım. Kaç defa yazdımdı. Yok sen beni hiç kaale almıyon
Gerçekmi bu. Haftasonu da kursa mı gidiyosunbir de kucuk ameliyathane açarız yanına..
işi gücü bırakıp sermayeyi kediye yükleyemem hayatım ya..emekliliği gelmedi eşimin..tutar tutmaz belli olmaz..organik tarım işinin de suyu çıkıyo..çoğunun yalan olduğu söyleniyo..bahçecilik eğitimi alıyorum bu yıl hafta sonları.ilerde lazım olur inşallah..
(kızlar bunu da ekleyin cv me)
Ooooo. Öyle laf yetiştirmekl olmuyo şekerim. Ben dersimi çalışıyorum. Geç geldim mi önce okuyup sonra laf ywtiştirmeye başlıyorum. Bodoslama dalmıyorumkızım bi tek seninkini değil kimeninkini okuyamıyom..yetişemiyorum..sulh içinde dedim size yazmayalım bi gun tatil yapalım..kim ne yazmış bi okyalım..asıl beni dinleyen yok
Nereyeeeeeeee, olmaz gitmeeevııyyyyyyyyyy miiischhh inanılmazsıınnnn..yok yokk sende anacıımmmmm....diyom ben kadın kaliteli diye...kızzımmm yalan olanı var da biiz gerçeğini yaparız..ayol kendimize yetse gene kar ederiz..fena mı sebze meyve süt yumurta masrafımız olmaz gene kazandık demektir.
hadin kızlar ben yatıyomm ,bana gün sabah 6 da başliyoooo ...öpptümmm hepinizi...rüyanızda benii görüüünnnnnn....byyy
Gerçekmi bu. Haftasonu da kursa mı gidiyosun
Ay ölecem ölecem sinirden. Parayla olmuyo tabe herşey. Kadın azimli. Benim gibi tembel değil
Valla haklisin naz, misch hem caliskan hem azimli hem zengin hem zayif, hem guzel, hem de kiskanc utanmadan spor slaonundakileri kiskaniyorGerçekmi bu. Haftasonu da kursa mı gidiyosun
Ay ölecem ölecem sinirden. Parayla olmuyo tabe herşey. Kadın azimli. Benim gibi tembel değil
Ooooo. Öyle laf yetiştirmekl olmuyo şekerim. Ben dersimi çalışıyorum. Geç geldim mi önce okuyup sonra laf ywtiştirmeye başlıyorum. Bodoslama dalmıyorum
Gelecen mi gelecen mi geri?Canlarım ben kızımı yatırmaya gidiyorum.
Hepinizi seviyorum. Özleyin beni
Eveeet kusuuum Izmire gidicem ciktim yine girdim kizlar evimizeAaa o zaman izmire mi gidicen
Ay ingilizce konuşma kursu da alıyo. Ay anacım biz senle olamayız. Ayrı dünyaların insanıyız. Haddimi bilir ve çeker giderim.tüm cumartesim bağda bahçede geçiyo..canım cıkıyo.sen toto üstünde yayıl anca. ben ırgat gibi calışıyorum. sınavlarına giriyorum..ingilizce konuşma kursuna gidiyorum sonra..haftada 3-4 gün spor..entelektüel faaliyetler..ne sandın..
Hosgeldin hosgeldinEveeet kusuuum Izmire gidicem ciktim yine girdim kizlar evimize
ahaa..kafamı bi kaldırdım 96 bldirim var..yavaş olduğumdan süpheleniyorum artık..
Uzulme bebegim cahil filozofun black varAy ingilizce konuşma kursu da alıyo. Ay anacım biz senle olamayız. Ayrı dünyaların insanıyız. Haddimi bilir ve çeker giderim.
Bugüne kadarki dostluğun için teşekkürler .
Mish kusuum kopeginin resmi dmi cok tatli ya nasil masum akilli yerim onu masallahahaa..kafamı bi kaldırdım 96 bldirim var..yavaş olduğumdan süpheleniyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?