- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa başlarım zumba na da pilaterine de. biz napcaz burda sensiz
Zaten hemen uyuyamıyomuşun. bir yarım saat takılır öyle yatarsın. Bak wats dan olmadı telden arar arar rahatsız ederim. Tam bir sapığımdır icabında. Delletme beni.
( bu arada ne güzel yağların var. bir seans da bitiyo etiyo. benim 10 seansda gram gitmiyolar. Eee yıllanmışlar ancaım onlarda haklı)
bel icin degil ama karin icin gitmek istitiyebilirim
bir ara musait olunca yeri ve fiyati yazarsan sevinirim.
Marco da öyle dedi. bi yerde hata yapıyorum ama nerde onu sorguluyorum sabahtan beri. bulamadım dahaburanin en neselileri M misch ve steril print:))))))))) @ naz ne kadar ugrassan zir deli listesine ancak son siradan girebiliyorsun, nedense seni cok hanimefendi goruyorum ben:)))) black benden bile negatifmis, onu gorunce comagimi sakladim, marco normal gorunuyor ama biraz eski doktorundna konu acarsak normallik felan kalmiyor hihohahhahahha
valla don da sallasan olmaz sen hep hanimefendisinMarco da öyle dedi. bi yerde hata yapıyorum ama nerde onu sorguluyorum sabahtan beri. bulamadım daha
keramet sütyendemi ki
valla don da sallasan olmaz sen hep hanimefendisin
Marco da öyle dedi. bi yerde hata yapıyorum ama nerde onu sorguluyorum sabahtan beri. bulamadım daha
keramet sütyendemi ki
Ayy mischhhhh. ya alemsin sen. Vallaha koptun gülmekten. Brüksel lahanası iyi espri idi. Ay sen benden çatlaksın kesin. bükemediğin eli öpecen bak öptüm
aaa başlarım zumba na da pilaterine de. biz napcaz burda sensiz
Zaten hemen uyuyamıyomuşun. bir yarım saat takılır öyle yatarsın. Bak wats dan olmadı telden arar arar rahatsız ederim. Tam bir sapığımdır icabında. Delletme beni.
( bu arada ne güzel yağların var. bir seans da bitiyo etiyo. benim 10 seansda gram gitmiyolar. Eee yıllanmışlar ancaım onlarda haklı)
ay 4mevsim gönlünün sultanıymış. Ayol kadının çok lu kişiliği var. (4mevsim, elite,pukka vs. vs. vs.)Hangi birini sevecen. Sen beni sev. Bak burdan kovulmayan bir benim . İstikrarlı, kararlı, kk yönetimi tarafından sevilen, benimsenen. ( yakında gerçekten atacaklar, başka isimle girmek zorunda kalırsam parolam : 1. ci belli 2.kim kızlar dır. tüm kızlara duyurulur.
coklu kisilik renkli kisiliktir kocam bile hic sikilmiyor yanimda , hatta mevlut e gitsem millet bana gulmekten dua okuyamiyor:)))) @ beni sevinnnnnnnn
buranin en neselileri M misch ve steril print:))))))))) @ naz ne kadar ugrassan zir deli listesine ancak son siradan girebiliyorsun, nedense seni cok hanimefendi goruyorum ben:)))) black benden bile negatifmis, onu gorunce comagimi sakladim, marco normal gorunuyor ama biraz eski doktorundna konu acarsak normallik felan kalmiyor hihohahhahahha
vııyyyyyyyyyyyyy anammmm neler olmuşşş..bensiiizzzz haaaaneyseee özet gecersenizzz affedecemmm.....ben simdi sterileme döneyimm hatta streil başında makinemle foto cekeyimm de tamm olsunnnn
bisey yapmiyorum ki dogal halim yalniz evde idrar tahlili, seker tahlili bilumum tahlilleri yapiyorum ona bile guluyor yakin cevrem:))))))) ne yapayim dr u bekleyene dek, eve testler aldim, hallediyroum islerinapiyosun çok merak ettim
seviyoz dedik ya qıs..
okumussun okuyacagin kadar zaten:))))doktora bir sormak lazım canım..ben burdakilere sorarım ama dr değiller ya doğru bilgi olmaz..
geelcem mutlaka spordan sonra..entelektüel hayatım bitti yani..filmler izler kitaplar okurdum..şimdi varsa yoksa siz
oooo yeni bir pasamiz olmus ama ben marko degil de tosun pasayi tercih ederdimm
Bak naz senle tek basina savasamiyacagi icin marcoya yardima geldim artik iki marko var ona
Pukka nazla yakinlasman dikkatimden kacmadi..Bundan sonra hep burdayim yeni uyeligimde mis gibi:)Artik hayata ve kk ya yeni bir baslangic yaptim
vııyyyyyyyyyyyyy anammmm neler olmuşşş..bensiiizzzz haaaaneyseee özet gecersenizzz affedecemmm.....ben simdi sterileme döneyimm hatta streil başında makinemle foto cekeyimm de tamm olsunnnn