Kizlar canlarim uzak kaldim sizden ya size uzak allaha akin gibi oldu bu durum ama iyi oldu..Belki beni ozlemissinizdir belki bana fazladan ilgi gosterirsiniz diye dusundum sanirsam
Nazcim mischim printim blackim ve pukkacim hepinizi cok cok optum..Mail gelmiyor artik ne oldu benimi cikadiniz listeden yoksa dagildi mi grup.
naz goruyorum sende misch gibi her gordugune atlamaya baslamissin durun az yaz gecsin hersey sonbahara kalsin yahu :)
Uygulama canim seni ozel olarak merak ettim umarim sikayetlerin duzelmistir yada oyle de oylede illa ki duzelicek canim cok optum senide..
markocan nerelerdesin?whatsapp rubundan niye cıktınız sen de black de..Dün neler neler konuşuldu mesela bi bilseniz
kızlara laf yetiştirmekten sizlere ayrıca yazamaz oldum.grup dağılmadı yani duruyor.lildeniz gelecek çok yakında..buluşma organize ediyoruz anadolu yakasında..haber verririz mutlaka..
bugün "uygulama"yı gördüm canlı olaraktan..çoook beğendim..resimde de güzel ama gerçeği çok daha güzel..doktor ince ince çalışmış,kök hürce çok iyi olmuş.
naz su an düğünde..kuğu gibi olmuş kızıyla birlikte, topuzu çok yakışmış..
sen nasılsın her şey yolundadır umarım.