Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bir dr bana derimin ince olduğunu demediler. Bir tek dilber dedi.Kaç dr gezdim burun için. Onur erol dan tut cem payaslı, naci çelik, hüseyin güner, teoman doğan, teoman dal
Canım çok yazdım whatsupdan ama buraya yeni girebildim çok şükür atlattın yaz bol bol sürecini koy resimlerini öpüyorum seni iyi dinlenmeler.Cano mini germeyede uygun değilim öyle dediler yanak dokusu iyiymiş
sagol bebisim benim daha 24 saat olduCanım çok yazdım whatsupdan ama buraya yeni girebildim çok şükür atlattın yaz bol bol sürecini koy resimlerini öpüyorum seni iyi dinlenmeler.
kizlar ben hangi topige yazacam? endo facelift e misch peganum ve uygulama yazabilir. burun a yazamam mini burun oldum.karin germeye yazamam minu germe oldu..hepinizi seviyorum ama misch denizer ve uygulamayi ameliyat cikisi bulsam doverdimhani burun en kolayiydi .uyusturucudan dudaklarimi hissetmiyorum ama burnumun acisi netti herhalde doktor sinirden burnumu yumrukladi sandim benim burnuma acik veya kapali ameliyat yapilmadi bir tuhaf teknik varmis obu da tr de sadece tugrul yaparmis .her ne halt ise o yapildi.minik dokunus buysa gerisi kslsin bacim laaa cin iskencesi bunlar tek gozaltim beni sinir ediyordu hazir ameliyat olmusken hepsini yaptirmak istedim ama evdeki hesap carsiya uym
sagol bebisim benim daha 24 saat oldu
bakışlardan anlarım
eski kadınlardan hangisiydiniz babından bir test vardı onu yaptım demim.. mata hari çıktım az önce..bi daha yaptım sonucu beğenmedim yine o çıktım sen yapsana merak ettim.madam curi filan çıkarsın kesin
kizlar ben hangi topige yazacam? endo facelift e misch peganum ve uygulama yazabilir. burun a yazamam mini burun oldum.karin germeye yazamam minu germe oldu..hepinizi seviyorum ama misch denizer ve uygulamayi ameliyat cikisi bulsam doverdimhani burun en kolayiydi .uyusturucudan dudaklarimi hissetmiyorum ama burnumun acisi netti herhalde doktor sinirden burnumu yumrukladi sandim benim burnuma acik veya kapali ameliyat yapilmadi bir tuhaf teknik varmis obu da tr de sadece tugrul yaparmis .her ne halt ise o yapildi.minik dokunus buysa gerisi kslsin bacim laaa cin iskencesi bunlar tek gozaltim beni sinir ediyordu hazir ameliyat olmusken hepsini yaptirmak istedim ama evdeki hesap carsiya uym
sagol bebisim benim daha 24 saat oldu
Ha haaaa valla madam crue ciktim valla naz i merak ettim simdi:)
ne zaman iyilesecem ben,uyku ilaci icsem 7 gun sonra uyansam?biz senin yöntemin olmadık ne bilelim ağrı olacagını
yalnız bi şey diyeyim mi, ameliyattan çıktığımda başımın üstünde ağrı ve ciddi şişlik vardı..ameliyat ağrısı geçti ama diğer agrı sürdü günlerce..sedyeden mi düşürdüler , eşit olsun kımıldamasın diye mengeneye mi sıkıştırdılar bilmiyorum ama kimsenin o kadar sert yumruğu olamaz o açıdan içim rahat
ne zaman iyilesecem ben,uyku ilaci icsem 7 gun sonra uyansam?
burun kolay degil bence cok buyuk olmadigi hslde agximdan nefes almaktan dudsklarim catladi. unutma ben agri kesicu kullanmamistim.ha ha ha ha valla ameliyathane de her nok yapılabilir :)))yumruk,saç çekme:) benim çıktığım da dudağım patlamıştı 1.hafta şiş gezdim direk dedim ne oldu biri yumruk mu attı doktorda ıssırmışsınız dedi kendiniz(pek inandırıcı değil amme ne yapacan:)))
Burun olayın da zaten ben yüz kapatamam bir terslik olduğun da diye hep öteledim ama senle birlikte eder iki kişi burun zor dedi uzun yıl im yine
sagol canim insallah bir an once iyilesirim.burun sakak aciyor karnimda aciyor gozlerim ise kasiniyorcanım maşallah moralin iyi..korktugumzu gibi olmadın
ne zaman iyilesecem ben,uyku ilaci icsem 7 gun sonra uyansam?
sagol canim insallah bir an once iyilesirim.burun sakak aciyor karnimda aciyor gozlerim ise kasiniyor
senin dr un facebook sayfasına baktım höö diye kaldım:) marco dediydi zatenadam seni varoluşsal dışavurumculuk bağlamında mı ameliyat etti acaba...
bende merak ediyorumçıktın evdesin di mi..gözle iyileşiyor mu hemen acaba..maşallah maşallah..çok merak ediyorum nasıl olacak