Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kosmetik canım, sen nasılsın?
Canim sagol ben iyiyim dünden beri Yan yatabiliyorum bir Saat ayakta kalirsam yoruluyorum hala cok sisim eski eteklerimin elbiseletimin icinde rahat edemiyorum ama gercekten Ercan beyin eline saglik cok memnunum hala türkiyedeyim subatin 7 Ercan beyde randevüm var 8 de almanyaya dönüyorum

Evet cnm iyileşme süreci sürecektir elbette, kolay değildir. Herşey yolunda olmasına sevindim. Evinede dönünceye kadar biraz daha iyi olursun inşallah. :)

Merhaba kızlar,
Ameliyatımı oldum, geldim. Narkozdan sağ selamet çıktım, evime geldim ya... Bundan sonrası sabır meselesi. Benim tam karın germe, bel lipo ve göğüs dikleştirme+protez oldu. Şu an beni en çok zorlayan karın. Özellikle öksürmwk çok zor oluyor. Ben sigara içmiyorum. Sanırım içenlerin daha çok gıcığı oluyordur boğazlarında. O yüzden sigarayı azaltmak önemli olabilir. Bir konu açıp, özet şeklinde yaşadıklarımı yazayım diyorum, ne dersiniz? İnsanlar başlık olarak ulaşıp baştan sona okur, bir faydası olur belki... Tüüüüm bu süreçte bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. Özellikle de bıkmadan sorularımı cevaplayan JELESEC ve KOSMETİK e minnettarım. Hepinizi çok seviyorum.

Cok gecmis olsun canim en zorunu atlattin sag saglim aramizdasin simdi tabi agrilarin olacak ama sonucta cok mutlu olacaksin
Ben konu acmani isterim sahsen bende germe ve dikletirme dusundugum icin simdiden heyecanla bekliyorum konu acmani ama once dinlenmene bak zorlama kendini fazla ...
Ben sigara iciyorum ama germeden once insallah birakirim
Tekrar gecmis olsun canim

Geçmiş olsun hesapkitap .
Çok uzun beklemeden sonra seninde şükür oldu bitti. Inşallah çok iyi sonuç almışsındır ve çok mutlu olursun. Bekleme süreci başladı evet :)

Geçmiş olsun hesapkitap .
Çok uzun beklemeden sonra seninde şükür oldu bitti. Inşallah çok iyi sonuç almışsındır ve çok mutlu olursun. Bekleme süreci başladı evet :)

Şu an nerem nasıl gözüküyor hiç bilmiyorum, umrumda da değil doğrusu... Daha onlara sıra gelmedi ) yalnız göğüslerime beton dökülmüş gibi ve de çok büyük geldi gözüme. Oysa dolu dolu c cup bile değilmiş. B+ gibi birşeymiş...

Çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun Canim ikimizde atlattik Allahin izniyle, senin adina cok sevindim bundan sonrasi ikimiz icinde sabir

Kizlar drenler bügün cikarildi cok korkuyordum ana hic agirmadi doktorum nefesini tut dedi ve gercekten ise yaradi. Karnimida gördüm bugün ilk defa gayet güzel duruyordu cok sevindim, doktorum sagolsun sirt bel heryerimi Lipo yapmis biraz zor yatiyorum sirtüstü ama idare eder. Simdilik Dr.Sükrü Yazar'dan gercekten cok memnunum cok kibar nazik ve gercekten ilgili bir doktor. Gözümü ilk actigimda onu gördüm ve gercekten hep ilgilendide korkularimla. Bakalim sonuc beni memnun ederse hocama benden tam puan

Geçmiş olsun canım... Sabılrı ve biraz sıkıntılı bir süreç seni bekliyor.Ama zamanla ortaya çıkan güzel sonuçları gördükçe insan herşeyi unutuyor inan

Geçmiş olsun canım... Sabılrı ve biraz sıkıntılı bir süreç seni bekliyor.Ama zamanla ortaya çıkan güzel sonuçları gördükçe insan herşeyi unutuyor inan
Çok teşekkürler Arzum. Sen de hep yaşadıklarını paylaştın bizlerle...

Bundan sonrasını adım adım düşünmek istiyorum. Bir sürü adımı geçtim mesela... Ameliyatı oldum, narkoz sonrası sıkıntısını atlattım, yürüdüm, eve geldim, 2 drenim çıktı, tuvalete gidebildim)))

Bundan sonraki adım kalan drenlerimin çıkması... Sonra yataktan yalnız kalkabilmek... Dedim ya... Birer birer düşünüyorum gözümde büyümesin diye)

Kizlar Lipo olan yerlere sert masaj uygula dedi doktor sizde yaptiniz mi? Henüz cok agirdigi icin dokunamiyorum birde sert masaj nasil yapacagim siz nasil yaptiniz ve ne kadar süre?

Foto ekledimmm, bakıverin gariiii garide gari , zilleri takıp oynayıvericem gariii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…