Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

göbeksiz olmak ne güzel bişey yahu:)
Jelomm.. Sizin bir çay tarifiniz vardı yanlış hatırlamıyorsam.Ödemler için.. Onu yazabilirmisiniz tekrardan lütfen..Ben çok şiş hissediyorum ve rahatsız oluyorum. Doktorum bol su iç ve yürüyüş yap dedi ama ödemi atmaya dahada yardımcı olacak tavsiyeler istiyorum siz eski üyelerden..

yazarımda biliyorsun Ercan beye ameliyat olan çok üye var herkese vermedi bu çayı tansiyonu düşük olanlara bir kaçını çıkardı verdi;sor bi doktoruna ben çok faydasını gördüm kiraz sapı,defne yaprağı,yeşil çay,avakoda yaparağı, çınar yaprağı bunlar aklım da kalanlar

Ayy kizlar bende bu aralar vaser lipoya takildim laser le vaser hangisi daha iyi bilemedim simdi memeden vazgecip (simdilik) lipo mu yapsam diyorum

Sağol canım benim..Benim tansiyonum düşüktür zaten,sorayım öyle içeyim doğru söylüyorsun

Foto bekliyoruz öncesi sonrası:)

40 kg mu???? Ayakta sizi

Ben ra, bir hafta oldu ameliyat olali, hic korkmayin derim. Benim hic agrim olmadi, sadece kalkarken bir yardimci sart! Am dün itibariyle, tek basima hersey halediyorum! Hata bana kalsa düz yürüyecegim, ama yasak!!

Az kalmis hayirlisi olsun, güzel bir sonuc dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…