ayyy gözlerim doldu yeminle yaBu gece Jelesec ime süpriz yapmak istedim.İnşallah uyumamıştır görür. Nostalji olsun ona...İşte biz böyle güzel dostluklar kurduk...Darısı hepinize inşallah...
Ne engellemesi! Çoook hoşuma gitti... İtiraf edeyim biraz da kıskandım ama ) Bu ne böyle? Gün mü desem, pijama partisi mi desem? Hele kapı süsleri! Doğum yapanları kıskandırır )))
Kizlar bu resimler cok güzel imrendim diye bilirimTerliklerinize bayildim
Arkadaslik güzel sey insanin böyle zamanlarda yalniz kalmamasi cok önemli
Bu gece Jelesec ime süpriz yapmak istedim.İnşallah uyumamıştır görür. Nostalji olsun ona...İşte biz böyle güzel dostluklar kurduk...Darısı hepinize inşallah...
Girip tek tek baktım bütün resimlere...İçim bir hoş oldu çok mutlu oldum...Ogltkn Tekirdağ dan gelmişti Jelesec in karın ameliyatına.Ben zaten hastaneye çok yakın oturuyorum.2 gün ve 2 gece hep beraberdik hastane odasında...Nasıl da eğlenmiştik :)) .... Ogltkn ile başlı ayaklı yatmıştık refakatci koltuğunda :)))... Bu gece benim nostaljim,Jelocanımın nostaljisi oldu.Aslında bilgi almak için girenleri bir sayfa engellemiş olsam da bu güzel günleri sizlerle paylaşmak istedim. En çok da sandviç resimlerine güldüm:)) Karın germeye git,ye iç oyna...
Teşekkür ederim,hoşgeldiniz bu aradaMerhabalar bayanlaarÇok uzun zamandır girmiyorum karın germe forumuna. 2012 nin Ekim ayında oldum ameliyatımı.Hem meme küçültme hem karın germe.Çok da memnunum iyi ki olmuşum.Belki bir moral yazısı olur diye hem de eski günleri yad etmek amacıyla girip yazmak istedim... Arzum77 yazınızı gördüm ve şok oldum ameliyat oluyormuşsunuz.Bir müddet foruma ilk üye olduğum dönemlerde arkadaş olduğumuzdan dolayı resimlerinizi görmüştüm. Fiziğinizi çok iyi hatırlıyorum.Hiç karnınız yoktu gerçekten çok şaşırdım.Hayırlı olsun gene de...
Jelesec sana süpriz yapayım dedimNasılsın Jelocanımm Mune beni buralarda görmesin makarna yarışmasına gir demişti
Kızlar o kadar çok anı varki bu sayfalarda... kıymetini bilin burdaki dostlukların.Bana harika insanlarla tanışma imkanı sağladı.Kadınlar kulübü sayesinde can dostlar edindim.Bunlardan birisi de Jelesec dir.İnanılmaz iyi inanılmaz dürüst,yardımcı ve dünyalar tatlısı bir insandır.Ondan çok bilgiler edinebilirsiniz.Kadınlar kulübünün gözbebeğidir
Bütün bu yola baş koymuş ameliyat olacak bayanlara sağlıklı ve başarılı operasyonlar dilerim.Sakın vazgeçmeyin ve olun inanın hiç pişman olmayacaksınız .Sevgilerimle...
İnşallah canım,çok sağol :) Dua edin bizim için lütfen..Dualarınıza ihtiyacım varaa arzumda kesilecekmişşşş
arzumcum haydi hayırlısı tatlım inşaallah her şey çok güzel olacak
Hadi bakalım,sizin performansınızıda gösterin bakalımAy ne kadar güzel süslemeler doğum odası gibi olmuş..
Ne güzel almanyada bircok alman arkadasim var gezeriz yemege gideriz ama bizim türkler gibi degiller 2 tane türk arkadasim var ama onlarinda aileleri tutucu türkiyedeki insanlara özeniyorumben gülmemek için zorladım kendimi ama koptuk koptuk odada yemek yemekten kesilen biçilen karın tekrar şişmişti
Aminamin herkesin sonuçları çok iyi olsun inş.
Benim aklim hep sizde insallah bir an öce agrisiz sisisiz atlatirsiniz ve cok mutlu olursunuzİnşallah canım,çok sağol :) Dua edin bizim için lütfen..Dualarınıza ihtiyacım var
İnşallah canım benim inşallah... Buğünde bitti iki gün kaldı sayılır yaniBenim aklim hep sizde insallah bir an öce agrisiz sisisiz atlatirsiniz ve cok mutlu olursunuz
amin herkesin sonuçları çok iyi olsun inş.
Benim aklim hep sizde insallah bir an öce agrisiz sisisiz atlatirsiniz ve cok mutlu olursunuz
Heee heee anlaşıldı tamamSen beklentiyi düşük tut yine deçünkü ben Acayip beceriksizimdi..
ay evet bir an önce bitsin yani söyle bir ay gecsin, bizi yalniz birakmayin sakin!!! malum ilk günler 7/24 burda olacagiz. Sirayla nöbet isteriz![/QUOTben ameliyat icin hazirlik yaparken sizler iyilesmis olucaksiniz insallah kizlar insallah hersey güzel olcak inanin ben bile sizin gününüzü sayiyorum
Kosmetik, senin ne zamandı? Doktorun kimdi? Karıştırdım kusura bakma.ben ameliyat icin hazirlik yaparken sizler iyilesmis olucaksiniz insallah
Kizlar insallah hersey güzel olucak inanin ben bile sizin gününüzü sayiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?