Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kendi yaginla popomu nasil oldu peki memnunmusun,benimde popo duz,Yanlardan alinanlar anca yuzume yeter,hangi yagla doldurim ben,Allaam ya niye kilolu degilim ben ya ameliyatinerteleyip zorla kilomu alsam yaa,ûhhüüü:KK43:(
Guzel oldu diye dusunuyorum asil sonucu sisliklerim inince gorecegim:) ama dusuncelerim olumlu

Çok teşekkürler kızlar... Bende hazır o ameliyatla hallettirmeyi düşünüyorum zaten.Ama öncelikle ultrason ları çektireyim,genel cerrahi Doktorumada konuşayımda .Garantiye alayım dimi :KK66: Bir doktora bağlı kalamıyorum nedense.. Bak heyecan yaptım şimdi :KK14:

Arzummmm resimler geldiiiii. Sagolsun arkadas gönderdi. Ayyy harika görünüyor. Bunlari gördükten sonra gözü kapali yaparsin artik.

AKsamdan beri catladim valla ne resmi o allah askina:)
Ben mini karın germe olacagımya,Aşkkitabı da yabancı forumlardan bu amelşyatı olan arkadaşlarla irtibata geçti benim için sağolsun.Foto paylaşmış yardımcı olmak için.Bana gösterecek nasıl oldugunu :KK66: Bu forumda mini karın germe olan pek kişi yok,fotoda bulamadım yardımcı olacak.O yüzden canım :)

Anladimmm:
Ben mini karın germe olacagımya,Aşkkitabı da yabancı forumlardan bu amelşyatı olan arkadaşlarla irtibata geçti benim için sağolsun.Foto paylaşmış yardımcı olmak için.Bana gösterecek nasıl oldugunu :KK66: Bu forumda mini karın germe olan pek kişi yok,fotoda bulamadım yardımcı olacak.O yüzden canım :)
Anladiimm:))

sen bence o arkadasını duymazdan gel.banada kim görüyo sanki ne gerek var diyen arkadaşlarım var ama önemli olan benim ne düşündüğüm....

Yolladim..

Iki hamilelik geçirdim.Hamileliklerden dolayı karın bölgemde gevşeme var.Sporla deri toplanmıyor.Lipo da oldum daha önce ama doktorum belirli bir miktara kadar yapabiliyoruz sonuçta.Fazla yaparsak deri altta katlantıya girer demişti.Benim tek sorun zaten göbek altımda.Mide göbek üstünde hiçbirşey yok.. O yüzden mini karın germeye okey verdi zaten.. Kas onarımı olacak,yani kas dikilecek,fazla deri alınacak.Lipo ile karını ve bel kısımları destekleyecek tabi. Tekrar konuşayım ben en iyisi,için rahat etmeyecek yoksa.
Canım yorumları okuyunca dayanamadım nacizane fikrimi söylemek istedim. Senin çatlağında yokmuş o yüzden bi daha düşün derim bende. Benim beş aylık bi göbeğim ve alt karında çatlaklarım vardı bu yüzden izleri hiç sorun etmedim neden edeyim ki zaten çatlak ve kocamann farklı yöntemleri bi araştır yoksa oluru o zaman düşün bence
Hakkında hayırlısı olsun.

Canım yorumları okuyunca dayanamadım nacizane fikrimi söylemek istedim. Senin çatlağında yokmuş o yüzden bi daha düşün derim bende. Benim beş aylık bi göbeğim ve alt karında çatlaklarım vardı bu yüzden izleri hiç sorun etmedim neden edeyim ki zaten çatlak ve kocamann farklı yöntemleri bi araştır yoksa oluru o zaman düşün bence
Çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için :)
Ben şu an göbek fıtığımı araştırıyorum zaten.Eğer ciddi ameliyatlık bir durum çıkarsa göbek üzerinden bir iz istemem zaten.belki o zaman mini karın germe ile o izi kabul edebilirim.Ama fıtık için amelşyat gerek yoksa Doktorumla tekrr konuşacağım zaten.Lipo ya dönebilirim,eğer iyi bir sonuç alabilirsek .. Öncelikle sağlık sorunumun tam olarak me oldugunu öğreneyimde ona göre masaya yatıracağız durumu yani :KK66:
Hakkımızda hayırlısı olsun her zaman,tekrar teşekkürler...

Fotoğgraflarınız bar sanırım,rica etsem ekleyebilirmisiniz beni? Birde doktorunuz kim,ne zaman amelşyat oldunuz yazarsanız çok sevinirim.

Canım,öncelikle çok teşekkür ediyorum eklediğin için :KK15: Albüme bakıp yorum yazım ve birkaç sorum var.Cevaplarsan sevinirim:KK52:
Sorun canım istediğiniz kadar seve seve cevaplarım. Durumu kötü olan arkadaşlar hiç düşünmesin yaptırsın valla ilk 15 günden sonra hızla iyileşiyorsun...

X