Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

capoeira senin karin germe resimlerini gorebilir miyim bnde ameliyat olmk istiyorum parayi toparlamaya calisiorum bikac ay snra olurum ins.sen kime olmstun bide ne kadara
Canım bende yeni ameliyat oldum bugun 8. gunum meme dikleştirme protez ve tam karın germe simdiden bile arkadaslarım cok guzel olmus diyor bir kaç ay sonrasını düşünemiyorum hiç karnımdan rahatsız degilim memisler şiş biraz oda gecer yeni yani hehehhehe :)

Bn antalyadayim amelitat icin gelicem burda ozerdem kardesler var unlu fiyatta uygun ama ne biliyim pek guvenemedim resimlerde hic genc hasta yoktu ornek resimlerde emin olamadim onlardan pek leyla arvasla grstum fiyt uygun tv de yapmisti bi bayanin karnini dogum snradi muhtesem di ona aklim gidio bide ercan by ama fyatlar yuksek ondada

Sen kime oldun anna bide resim bide fiyat karin germe cok mu sey istedim (( )))))

Yok yaaa.. Artık kombin ameliyatlar çpk yapılıyor..ilk 4/5 gün zorlanırsın en fazla..
Cnm bende kombine ameliyat oldum meme dikleştirme protez takıldı ve tam karın germe,
Cnm bende kombine ameliyat oldum meme diklestirme protez takıldı ve tam karın germe, korkulacak hiç birsey yok, sen hazırmısın en onemli olanı o

Ekledim fotoları bakabilirsin.. Toplam 7,5 ödedim ben

Sen kime oldun anna bide resim bide fiyat karin germe cok mu sey istedim (( )))))
Hayır cnm cok sey istemedin :) benim 8. gunum daha, ben Antalyada ikamet ediyorum dr.um Kemal İslamoglu fiyat farklı tabi sen tam olarak ne olmak istiyorsun ve kobine ameliyatlarda indirim yapıtorlar her zaman pazarlık payı vardır:)

Aaaa super sende burdaymışsın :) ben 8000 tlye oldum tam karın germe meme diklestirme ve protez

Aaaa super sende burdaymışsın :) ben 8000 tlye oldum tam karın germe meme diklestirme ve protez
Aa sendemi antalyadaydin super kemal islam oglunu dutmustum ama bi problemli amelyt yapms heralde forumda yazmislar protezle alakali bilmiorum hic nasil amelyt yapio ama fiyt cok uygunmus bn ozerdem kardeslerle grsmustum bna tam karin germeye lipoyla beraber 7500istemisti paxarliksz ama pek icime snmedi onlar blmiorum bn parayi toparliyinca olucam bikac ay var daha blki kredi cekeri

Resimlerini grmem mumkub mu anna sen protez icinde 8000 cok iyi memnunmusun peki ameliyattan resim atrmisin bna cok merak ediyorum

cnm evet problemli bir ameliyatı olmuş dogru bende cok teretdut etmistim baska dr.larlada konustum gorustum ama Foruma bakarsan olay 2005 yılında olmus ve bayan almanyada yasıyormus.. 3 ay sonra sorun cıkmıs galiba oyle seylerdi. Ben arkadaslarımdan destek alarak gittim cevremde is arkadaslarım var ona ameliyat ve memnun olan. bend şansımı denedim :)

Anladim canim resimler bana minnacik geldi bise belli olmuo ama sende daha gormemisindir tam sonucu izi felan gobek deligi seklini korse cikinca daha net belli olur tabii sen baska dktrlarla grstunmu antalyada yoksa direk kemal byemi oldun?

Yok gorustum Asım Usluyla gorustum İstbulda Bogaziçi tıp merkezi ile gorustum Atilla fesli ile gorustum hahahaha :) en son Kemal beyle gorustum ben elektrige inananlardanım eger herhangi gorustugum birinden pozitif elektrik alamazsam yada sordugum sorular havada kalıyorsa vazgeciyorum. Kemal bey cok sıcakkanlı geldi sordugum herseyi sabırla cevapladı. Biraz pimpirikli biriyim Gece 1.30da bile arıyorum herhangi bi sıkıntım oldugunda :)

bende karın germe izine kalıcı dövme yaptırdım ama acısı benim dayanabileceğim bir acı değildi canım kıymetli biraz:))) iz belli değil kapandı ama bende görsem birinde bir boydan bir boya dövme derim karın germe olmuş:) ama seksi oldu ne yalan diyeyim hala tam tamamlanmadı bıraktırdım devamı ne zaman hazır olursam

merhaba cnm panic yapma daha 11.gün ödemdir bir ay sonra daha fark edersin asıl sonuç 3.ve 6.aydan sonra bakım tabi

teşekkür ederim..fotoları nasıl görebilirim ben forum da ve bu sitede yeniyim.

sigarayı bırakma aşamasındayım.bir taraftan da hekim araştırıyorum.Kombin ameliyatta çok kan kaybı oluyormuş ve epey uzun sürüyormuş diye okudum burada.HAYATİ RİSK FALAN OLMASIN YA

sigarayı bırakma aşamasındayım.bir taraftan da hekim araştırıyorum.Kombin ameliyatta çok kan kaybı oluyormuş ve epey uzun sürüyormuş diye okudum burada.HAYATİ RİSK FALAN OLMASIN YA
Cnm zaten ameliyat oncesi butun tahlillerin kalp grafigin akciger filmin cekiliyor eger bir risk soz konusu ise zaten ameliyat yapmazlar. Dr ne ilac kullandigini hangi rahatsızlıkları gecirdigini vs... soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…