Canım bende yeni ameliyat oldum bugun 8. gunum meme dikleştirme protez ve tam karın germe simdiden bile arkadaslarım cok guzel olmus diyor bir kaç ay sonrasını düşünemiyorum hiç karnımdan rahatsız degilim memisler şiş biraz oda gecer yeni yani hehehhehe :)capoeira senin karin germe resimlerini gorebilir miyim bnde ameliyat olmk istiyorum parayi toparlamaya calisiorum bikac ay snra olurum ins.sen kime olmstun bide ne kadara
Bn antalyadayim amelitat icin gelicem burda ozerdem kardesler var unlu fiyatta uygun ama ne biliyim pek guvenemedim resimlerde hic genc hasta yoktu ornek resimlerde emin olamadim onlardan pek leyla arvasla grstum fiyt uygun tv de yapmisti bi bayanin karnini dogum snradi muhtesem di ona aklim gidio bide ercan by ama fyatlar yuksek ondadaBenimki can kopal izmirde.. Sen kime olacaksın hangi şehirde? İzlemeye alıyorum seni fotolar için, öncesi sonrası var :) izler içinde özelden atarım.. Bu gidişle albüme ekleyeceğim galiba görmek isteyen baya çok çünkü.. Tek tek yollamak baya zor :)
Sen kime oldun anna bide resim bide fiyat karin germe cok mu sey istedimCanım bende yeni ameliyat oldum bugun 8. gunum meme dikleştirme protez ve tam karın germe simdiden bile arkadaslarım cok guzel olmus diyor bir kaç ay sonrasını düşünemiyorum hiç karnımdan rahatsız degilim memisler şiş biraz oda gecer yeni yani hehehhehe :)
Cnm bende kombine ameliyat oldum meme dikleştirme protez takıldı ve tam karın germe,Yok yaaa.. Artık kombin ameliyatlar çpk yapılıyor..ilk 4/5 gün zorlanırsın en fazla..
Cnm bende kombine ameliyat oldum meme diklestirme protez takıldı ve tam karın germe, korkulacak hiç birsey yok, sen hazırmısın en onemli olanı oSLM ..yeni katıldım foruma ve ilgim olan konu topiciğini en baştan okumaya başladım.AMA hala 52. sayfadayım.karın germe olanların tecrübelerini öğrenmek istiyorum.Ben önümüzdeki ay için randevu aldım.karın germe ve gögüs dikleştirme aynı anda olacak.İzmirde ebru durmuş tan randevu aldım.SANKİ çok basit bir operasyon gibi beni ikna etti.araştırmalarım devam ediyor.izmirde tavsiye edebileceğiniz cerrah varsa onlada görüşmek isterim.
Ekledim fotoları bakabilirsin.. Toplam 7,5 ödedim benBn antalyadayim amelitat icin gelicem burda ozerdem kardesler var unlu fiyatta uygun ama ne biliyim pek guvenemedim resimlerde hic genc hasta yoktu ornek resimlerde emin olamadim onlardan pek leyla arvasla grstum fiyt uygun tv de yapmisti bi bayanin karnini dogum snradi muhtesem di ona aklim gidio bide ercan by ama fyatlar yuksek ondada
Hayır cnm cok sey istemedin :) benim 8. gunum daha, ben Antalyada ikamet ediyorum dr.um Kemal İslamoglu fiyat farklı tabi sen tam olarak ne olmak istiyorsun ve kobine ameliyatlarda indirim yapıtorlar her zaman pazarlık payı vardır:)Sen kime oldun anna bide resim bide fiyat karin germe cok mu sey istedim(( )))))
Aaaa super sende burdaymışsın :) ben 8000 tlye oldum tam karın germe meme diklestirme ve protezBn antalyadayim amelitat icin gelicem burda ozerdem kardesler var unlu fiyatta uygun ama ne biliyim pek guvenemedim resimlerde hic genc hasta yoktu ornek resimlerde emin olamadim onlardan pek leyla arvasla grstum fiyt uygun tv de yapmisti bi bayanin karnini dogum snradi muhtesem di ona aklim gidio bide ercan by ama fyatlar yuksek ondada
Aa sendemi antalyadaydin super kemal islam oglunu dutmustum ama bi problemli amelyt yapms heralde forumda yazmislar protezle alakali bilmiorum hic nasil amelyt yapio ama fiyt cok uygunmus bn ozerdem kardeslerle grsmustum bna tam karin germeye lipoyla beraber 7500istemisti paxarliksz ama pek icime snmedi onlar blmiorum bn parayi toparliyinca olucam bikac ay var daha blki kredi cekeriAaaa super sende burdaymışsın :) ben 8000 tlye oldum tam karın germe meme diklestirme ve protez
Resimlerini grmem mumkub mu anna sen protez icinde 8000 cok iyi memnunmusun peki ameliyattan resim atrmisin bna cok merak ediyorumAa sendemi antalyadaydin super kemal islam oglunu dutmustum ama bi problemli amelyt yapms heralde forumda yazmislar protezle alakali bilmiorum hic nasil amelyt yapio ama fiyt cok uygunmus bn ozerdem kardeslerle grsmustum bna tam karin germeye lipoyla beraber 7500istemisti paxarliksz ama pek icime snmedi onlar blmiorum bn parayi toparliyinca olucam bikac ay var daha blki kredi cekeri
Ozeline bak cnmResimlerini grmem mumkub mu anna sen protez icinde 8000 cok iyi memnunmusun peki ameliyattan resim atrmisin bna cok merak ediyorum
cnm evet problemli bir ameliyatı olmuş dogru bende cok teretdut etmistim baska dr.larlada konustum gorustum ama Foruma bakarsan olay 2005 yılında olmus ve bayan almanyada yasıyormus.. 3 ay sonra sorun cıkmıs galiba oyle seylerdi. Ben arkadaslarımdan destek alarak gittim cevremde is arkadaslarım var ona ameliyat ve memnun olan. bend şansımı denedim :)Aa sendemi antalyadaydin super kemal islam oglunu dutmustum ama bi problemli amelyt yapms heralde forumda yazmislar protezle alakali bilmiorum hic nasil amelyt yapio ama fiyt cok uygunmus bn ozerdem kardeslerle grsmustum bna tam karin germeye lipoyla beraber 7500istemisti paxarliksz ama pek icime snmedi onlar blmiorum bn parayi toparliyinca olucam bikac ay var daha blki kredi cekeri
Anladim canim resimler bana minnacik geldi bise belli olmuo ama sende daha gormemisindir tam sonucu izi felan gobek deligi seklini korse cikinca daha net belli olur tabii sen baska dktrlarla grstunmu antalyada yoksa direk kemal byemi oldun?cnm evet problemli bir ameliyatı olmuş dogru bende cok teretdut etmistim baska dr.larlada konustum gorustum ama Foruma bakarsan olay 2005 yılında olmus ve bayan almanyada yasıyormus.. 3 ay sonra sorun cıkmıs galiba oyle seylerdi. Ben arkadaslarımdan destek alarak gittim cevremde is arkadaslarım var ona ameliyat ve memnun olan. bend şansımı denedim :)
Aynen bende bekliyorum kızlar gelsede sohbet etsek diii :)
Bu sene Deniz'de karın germe ameliyat ola bir bayanla karşılaşmıştım ben.Dikiş üzerine tato yaptırmış ama yaptırmasaymış daha az dikkat çekermiş açıkcası :/ Gözüm direk dövmesine gitti ve kesi izini resmen gördüm yani
Mini karın germe yeter bana,onun izi daha kıssa en azından.Bakalım,nasip artık.Doktoru ikna etmekte iş
bir resim görebilseydik senden de...
Merhaba canım,
Bende 11. Günümdeyim. Siz tecrübeli hatunlardansınız bi albümlerime bakıverir misin. Her şey güEl fakat simitlerim biraz kalmış gibi mi iki gündür simitlerimle bozdum. Yarın kontrolüm var dr umada sorcam.
teşekkür ederim..fotoları nasıl görebilirim ben forum da ve bu sitede yeniyim.Cnm bnm acele etme.. Bak birsürü insan var birsürüde foto var.. Ebru hanımın birtane memnun hastasını görmedim ben , foto ekleyende yok.. Tekrar ediyorum bu konuda can kopal ve cenk tokatı araştır foto iste.. Seni izlemeye alıyorum fotolarımı gör diye.. Başka foto istersen yada sorun olursa özeldende atabilirim.. Cenk tokatın hastalarıylada görüş.. Hakkında hayırlısı olsun
sigarayı bırakma aşamasındayım.bir taraftan da hekim araştırıyorum.Kombin ameliyatta çok kan kaybı oluyormuş ve epey uzun sürüyormuş diye okudum burada.HAYATİ RİSK FALAN OLMASIN YACnm bende kombine ameliyat oldum meme dikleştirme protez takıldı ve tam karın germe,
Cnm bende kombine ameliyat oldum meme diklestirme protez takıldı ve tam karın germe, korkulacak hiç birsey yok, sen hazırmısın en onemli olanı o
Cnm zaten ameliyat oncesi butun tahlillerin kalp grafigin akciger filmin cekiliyor eger bir risk soz konusu ise zaten ameliyat yapmazlar. Dr ne ilac kullandigini hangi rahatsızlıkları gecirdigini vs... soruyorsigarayı bırakma aşamasındayım.bir taraftan da hekim araştırıyorum.Kombin ameliyatta çok kan kaybı oluyormuş ve epey uzun sürüyormuş diye okudum burada.HAYATİ RİSK FALAN OLMASIN YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?