Özelden atayım izleri.. Kilo vermedim cnm lipo oldum karnımdan yanlardan ve sırtımdan :)[/QUOTE
gelecek ay Dr görüsecegim tekrardan, kesin kafaya koydum yaptiracagim!rejim spor yapa yapa yoruldun anliyacagin... ! ;( Tamam kg verince az birsey toparlaniyor, ama hic birzaman dümdüz olmadi olmuyor ve olmiyacak, onu anladim artik! Zaman kaybi! Hatta kg verince tümden zayiflayinca, sanki karnim deha belirgin oluyor! ee haliyle karin bölgesi yerlesmeyince.... ayrica 3 cocuktan sonra hele 3. cocuktan sonra özelikle baya gevsedi. Bazi günler sislik oluyor, en cok aybasindan birkac gün önce öyle bir sisiyor ki sanki 5 aylik hamile gibi oluyorum. Nedeni ise, kaslarin gevsekliginden!!
Dr aslinda gerek yok diyor ama. Ama Derinin gevsedigini de söylüyor, o zor toparlanacagini da söylemisti, cünkü karin kaslari da dogumlarla birlikte acildigini ve ayni yere birdaha mekiklere gelmedigini söyledi.
Sadece ama agir bir vaka olmadigim icin gerek yok diyor. ama onu ikna edecegim, öyle karin germe opr yapiyor ki, süper yani. Birkac hastasini gördüm, resmen baklava oldular karinlari, cünkü icerdeki kaslari da baklava görüntüsüne yakin verecek sekilde dikiyor!
Gerci izde cok büyük yaaa... ama olsun lazer ile sonra üstünden gecerim ben...
Hata burdakilerin cogu Tatoo yapiyor üstünden.