Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

bende karın germe izine kalıcı dövme yaptırdım ama acısı benim dayanabileceğim bir acı değildi canım kıymetli biraz:))) iz belli değil kapandı ama bende görsem birinde bir boydan bir boya dövme derim karın germe olmuş:) ama seksi oldu ne yalan diyeyim hala tam tamamlanmadı bıraktırdım devamı ne zaman hazır olursam
O bayanınki dikiş izinin yam üzerinde değildi birde.Dövme dikişin biraz üzerinden yapılmış.Direk göbekte boydan boya simsiyah bir dövme olunca tabi ister istemez göz kadının yüzünden önce karnına gidiyor :KK57: Sonradan direk yüzüne baktım tabi ama gözlük takmıştı tanıyamadım :KK48: Hatta sorsammı acaba,KK ya üyemi acaba,kim diyede içimden geçirdim :KK45: Başarısız bir dövme idi onunkisi.Yaa cidden boydan boya bir kesi yani,çok özür diliyorum aklıma hemen Kadavra fotoları geliyor,yada otopsi fotoları..
Bence ciddi bir durum yok.Karın kaslarım şöyle dikiş atılarak toplansa ve fazla olan azıcı derim var o gitse çok iyi olacak tabi.Mini karın germe ile olabilir gibi geldi bana ama hiç doktoruma söylemedim,bu konuda muyane olmadım henüz.Bakalım,onaylarsa düşünüyorum açıkcası ama tam karın germeyi kaldıramam sanırım :KK14:
Bu arada çok merak ettim valla dövmeni :KK22: Uafaktan,kıyıdan köşeden çeksende görsek hani :KK51:Merakımız gitsin kız :KK66:

sigarayı bırakma aşamasındayım.bir taraftan da hekim araştırıyorum.Kombin ameliyatta çok kan kaybı oluyormuş ve epey uzun sürüyormuş diye okudum burada.HAYATİ RİSK FALAN OLMASIN YA
Sigarayı bırakman süper.. Dr istior zaten 10 gün önce bırakmanı.. Bende kansızlık olduğu için iki aylık tedaviden sonra amlyt oldum.. Kan değerlerim normale döndü hemen amlyt :) ertesi gün kan alındı ne kadar kaybettiğimi ölçmek için, agım şahım birşey yoktu, tekrar tedavi bile görmek zorunda kalmadım.. Merak etme , testler yapılıor

Merhabalar..yaklaşık iki hafta önce ben de tam karın germe oldum..iki çocuktan sonra karnımın ihtiyacı vardı..izmirde cemil tugay yaptı..çook memnunum..dört yıl önce de burun ameliyatımı yapmıştı..cemil bey muhteşem başarılı bi doktor..tavsiye ederim

O bayanınki dikiş izinin yam üzerinde değildi birde.Dövme dikişin :KK43:biraz üzerinden yapılmış.Direk göbekte boydan boya simsiyah bir dövme olunca tabi ister istemez göz kadının yüzünden önce karnına gidiyor :KK57: Sonradan direk yüzüne baktım tabi ama gözlük takmıştı tanıyamadım :KK48: Hatta sorsammı acaba,KK ya üyemi acaba,kim diyede içimden geçirdim :KK45: Başarısız bir dövme idi onunkisi.Yaa cidden boydan boya bir kesi yani,çok özür diliyorum aklıma hemen Kadavra fotoları geliyor,yada otopsi fotoları..
Bence ciddi bir durum yok.Karın kaslarım şöyle dikiş atılarak toplansa ve fazla olan azıcı derim var o gitse çok iyi olacak tabi.Mini karın germe ile olabilir gibi geldi bana ama hiç doktoruma söylemedim,bu konuda muyane olmadım henüz.Bakalım,onaylarsa düşünüyorum açıkcası ama tam karın germeyi kaldıramam sanırım :KK14:
Bu arada çok merak ettim valla dövmeni :KK22: Uafaktan,kıyıdan köşeden çeksende görsek hani :KK51:Merakımız gitsin kız :KK66:

Yakinda kontrolün var sanirim Hasan beyde, bir sorsana mini germe ile kas onarimi olur mu diye? olmaz diye hatirliyorumdum ben. Eger olursa tabi onu yapmaak isterim. Izi Sezeryan gibi bir sey. O tabi süper olur!!
Ama baklava olmaz diye biliyorum.:KK43:

Yakinda kontrolün var sanirim Hasan beyde, bir sorsana mini germe ile kas onarimi olur mu diye? olmaz diye hatirliyorumdum ben. Eger olursa tabi onu yapmaak isterim. Izi Sezeryan gibi bir sey. O tabi süper olur!!
Ama baklava olmaz diye biliyorum.:KK43:
Bayramdan sonra kontrole gideceğim evet. Sorarım muhakkak,fikrini ve tavsiyesini alacağım.Ne önerirse o zaten,yapacak birşeyde yok.Çok ısrarcı olmam,onaylamadığı gerek görmediği,tavsiye etmediği bir şeyi ısrarla olsun demem.Sonradan pişman olacağım yada doktorumun bana-Ben demiştim,tavsiye etmemiştim.. Demesine yol açacak bir durumun olmasını istemem.. Gelişmeleri yazacağım canım :KK66: İnşallah :KK66:

selam arkadaslar. bende birkac ay sonra gögüs kücültme ve karin germe ameliyati olacagim. heyecanliyim.olan arkadaslar bende resimlerinizi görebilirmiyim?

offf kafam çok karıştı ...oku oku bitmiyor .çok memnun oldum diyend var yok olmayın diyende var.DR .a karar veremedim.NAPCAM

offf kafam çok karıştı ...oku oku bitmiyor .çok memnun oldum diyend var yok olmayın diyende var.DR .a karar veremedim.NAPCAM
Feci dedecede kilo problemin yoksa memnun kalmaman zor. Benim 4-5 kilo kadar fazlam vardı. Daha çok yeniyim amayinede eskisinden çok çok iyi görünüyorum. Boyun ve kilon kaç?

O bayanınki dikiş izinin yam üzerinde değildi birde.Dövme dikişin biraz üzerinden yapılmış.Direk göbekte boydan boya simsiyah bir dövme olunca tabi ister istemez göz kadının yüzünden önce karnına gidiyor :KK57: Sonradan direk yüzüne baktım tabi ama gözlük takmıştı tanıyamadım :KK48: Hatta sorsammı acaba,KK ya üyemi acaba,kim diyede içimden geçirdim :KK45: Başarısız bir dövme idi onunkisi.Yaa cidden boydan boya bir kesi yani,çok özür diliyorum aklıma hemen Kadavra fotoları geliyor,yada otopsi fotoları..

söz tam bitsin atarım sana özelden acısından yarım kaldı daha bizim çeteye de atamadım bekliyorlar:))) ama ben şimdiden memnunum en azından o kesi izi yerine seksi jartiyar modeli dövmem oldu :)

X