- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
O bayanınki dikiş izinin yam üzerinde değildi birde.Dövme dikişin biraz üzerinden yapılmış.Direk göbekte boydan boya simsiyah bir dövme olunca tabi ister istemez göz kadının yüzünden önce karnına gidiyor Sonradan direk yüzüne baktım tabi ama gözlük takmıştı tanıyamadım Hatta sorsammı acaba,KK ya üyemi acaba,kim diyede içimden geçirdim Başarısız bir dövme idi onunkisi.Yaa cidden boydan boya bir kesi yani,çok özür diliyorum aklıma hemen Kadavra fotoları geliyor,yada otopsi fotoları..bende karın germe izine kalıcı dövme yaptırdım ama acısı benim dayanabileceğim bir acı değildi canım kıymetli biraz:))) iz belli değil kapandı ama bende görsem birinde bir boydan bir boya dövme derim karın germe olmuş:) ama seksi oldu ne yalan diyeyim hala tam tamamlanmadı bıraktırdım devamı ne zaman hazır olursam
Bence ciddi bir durum yok.Karın kaslarım şöyle dikiş atılarak toplansa ve fazla olan azıcı derim var o gitse çok iyi olacak tabi.Mini karın germe ile olabilir gibi geldi bana ama hiç doktoruma söylemedim,bu konuda muyane olmadım henüz.Bakalım,onaylarsa düşünüyorum açıkcası ama tam karın germeyi kaldıramam sanırım
Bu arada çok merak ettim valla dövmeni Uafaktan,kıyıdan köşeden çeksende görsek hani Merakımız gitsin kız