• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

CaPoeiracım, hani senin bi lafın varya hastayım ona. Yağlarımı doğurdum kurtuldum diye:) aynısını ben diyorum artıkk ohhhh kurtuldum. Senin gibi görünür müyüm bir yıl sonra bilinmez ama artık eskisi gibi olmayacağımı bilmek çok çok güzel. Annacım benim bu gün 10. Günüm taş çatladın bir aya tamamen rahatlarız artık...

CaPoeiracım, hani senin bi lafın varya hastayım ona. Yağlarımı doğurdum kurtuldum diye:) aynısını ben diyorum artıkk ohhhh kurtuldum. Senin gibi görünür müyüm bir yıl sonra bilinmez ama artık eskisi gibi olmayacağımı bilmek çok çok güzel. Annacım benim bu gün 10. Günüm taş çatladın bir aya tamamen rahatlarız artık...
İnsallah camım az kaldı:) darısı olmak isteyenlerin basına :)

Bende londrada yasiyorum 23 ekimde istanbula gelicem ameliyat icin dr hasan findik . Karin germe v meme diklestirme protezli olucam ,

merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.
Yurtdisinda yasiyorum ve Istanbulda estetik ameliyati (kombine) olmak istiyorum.
Asil sehrim Adana,hangi sehirde onerirsiniz ve hangi doktor lutfen yardim edin hic bir bilgim yok
hoşgeldiniz ben karın germe ve lipo oldum çok uzun zamanda oldu ve her giyindiğim kıyafette iyiki olmuşum diyenlerdenim umarım sizde aynı memnuniyeti yaşarsınız geçmiş yazılarımda hep adım adım yazdım gelişmeleri zor süreç doktor araştırması başlık çok faydalı şimdi durgun biraz malum yaz ayları gezmelerden vakit bulamadık pek yazıp cevap vermelere resimleri var çok arkadaşımızın size fikir olur

Ercan karacaoğlu hasta yorumları yaz bak .. Oraya msj yaz foto görmek istediğini söyle fotosu olanlar yardımcı olacaklardır :) ilkay hüthüt içinde aynısını yap :) fiyatlar bana çok pahalı gelmişti o yüzden vazgeçmiştim , ama işlerinede diyecek laf yok bence

Ercan beye ameliyat olanlardan biri olarak kombine ameliyatlarda kendimi çok iyi hissetsemde 1.ay ense yapmıştım dikişlere zarar olmasın diye şimdi faiyatlar daha arttı tabi benim zamanımda daha uygundu

Ercan beye ameliyat olanlardan biri olarak kombine ameliyatlarda kendimi çok iyi hissetsemde 1.ay ense yapmıştım dikişlere zarar olmasın diye şimdi faiyatlar daha arttı tabi benim zamanımda daha uygundu
Jeloooommm sen nerelerdeydin :) hg bacıımmm

Gelin annem yaaa buralar pek sessizleşti durgunlaştı :/
slm, bende artik cidi cidi karin germe olmayi düsünüyorum. Senin fotolari görebilirmiyim?
10 ay önce meme büyütme ameliyati olmustum. 'Cok memnun...
Simdi de karin germe, aslinda cok feci bir durumum yok, ama beni rahatsiz ediyor! Söyle dümdüz bir karin hayali bile güzel... yaptirmisken de azbirsey Lipo da yapariz ;)

slm, bende artik cidi cidi karin germe olmayi düsünüyorum. Senin fotolari görebilirmiyim?
10 ay önce meme büyütme ameliyati olmustum. 'Cok memnun...
Simdi de karin germe, aslinda cok feci bir durumum yok, ama beni rahatsiz ediyor! Söyle dümdüz bir karin hayali bile güzel... yaptirmisken de azbirsey Lipo da yapariz :KK66:
Özelden atayım izleri.. Kilo vermedim cnm lipo oldum karnımdan yanlardan ve sırtımdan :)

canımcım yaz gezmeleri malum bide buradan kızlarla sosyal medyadan yazışınca bakamadım pek hava soğudu artık yuvaya döneriz teker teker:)))
Merhaba canım,
Bende 11. Günümdeyim. Siz tecrübeli hatunlardansınız bi albümlerime bakıverir misin. Her şey güEl fakat simitlerim biraz kalmış gibi mi iki gündür simitlerimle bozdum. Yarın kontrolüm var dr umada sorcam.

Back