- 15 Eylül 2014
- 44
- 84
- 33
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende mini karın germe istiyorum aslında ama Iki hamilelikten dolayı esneyen bir karmın var.Sporla falan biryere kadar..Gergin sımsıkı bir karına hayır diyemem aslında Sen bir ol bakalım nasıl olacak Öncesi sonrası görmek süper oluyorTesekur ederim cnm,inshallah sonuc guzel olurda cekilen aci cabuk unutulur
Zaten ameliyattan kime soz etsem hep ayni sozu duyuyorum -NE GEREK VAR - beratti senin disinda tabiiki , cook opuyorum cnm , bu arada umarim daha iysundir ??
Evet aynen, ailemize mecburen soyluyoruz ameliyatimizi 'ne gerek var ' deniliyor . Mumkun oldugu kadar az kisinin bilmesinde fayda var . Aksama dogru daha iyi oldum canim. Yarin okulda gorusuruzTesekur ederim cnm,inshallah sonuc guzel olurda cekilen aci cabuk unutulur
Zaten ameliyattan kime soz etsem hep ayni sozu duyuyorum -NE GEREK VAR - beratti senin disinda tabiiki , cook opuyorum cnm , bu arada umarim daha iysundir ??
Sibel de , ameliyatlarinin oncesi ve sonrasi fotolarini ekleyecek. Doktorlariniz ayni sonucta cok kafana takiyorsan yaptirirsin .Bende mini karın germe istiyorum aslında ama Iki hamilelikten dolayı esneyen bir karmın var.Sporla falan biryere kadar..Gergin sımsıkı bir karına hayır diyemem aslında Sen bir ol bakalım nasıl olacak Öncesi sonrası görmek süper oluyor
Banada herkes manyakmısın,hiç ihtiyacın yok diyor.Tamam,çok feci bir durumum yok.Ama beni rahatsız eden bir durum var yani..
Evet,zaten sonuçları merakla bekliyorum İnşallah çok güzel sonuçları olur ve mutlu olur... Hasan bey kabul etse,gel yapalım dese yaptırırım vallaSibel de , ameliyatlarinin oncesi ve sonrasi fotolarini ekleyecek. Doktorlariniz ayni sonucta cok kafana takiyorsan yaptirirsin .
Sen ikna edersin onu sonuc cok guzel olur bence , bekleyip gorecegiz artikEvet,zaten sonuçları merakla bekliyorum İnşallah çok güzel sonuçları olur ve mutlu olur... Hasan bey kabul etse,gel yapalım dese yaptırırım valla
Bende mini karın germe istiyorum aslında ama Iki hamilelikten dolayı esneyen bir karmın var.Sporla falan biryere kadar..Gergin sımsıkı bir karına hayır diyemem aslında Sen bir ol bakalım nasıl olacak Öncesi sonrası görmek süper oluyor
Banada herkes manyakmısın,hiç ihtiyacın yok diyor.Tamam,çok feci bir durumum yok.Ama beni rahatsız eden bir durum var yani..
Sibel de , ameliyatlarinin oncesi ve sonrasi fotolarini ekleyecek. Doktorlariniz ayni sonucta cok kafana takiyorsan yaptirirsin .
Arkadaslar bende karin germe v gogus diklestirme protezli olucam 24 ekimde cook heyecanliyim aslinda korkmuyordum AMA bazi yorumlari okuduktan sonar hafiz hafif tirsmaya basladim,
Yok önce ben olcamya dur sen biii :) önce ben yaptiracam
aynen bana da diyorlar! bende de feci bir durum yok ama dedigin gibi insani rahatsiz ediyor ( yani ila feci mi olmasi gerek?
kiz düsünsene söyle dümdüz ah ahhhh... otururken bile dümdüzzzzzz :)
ekim de randevu aldim Doktorumda birkez daha görüsecegim..... bakalim artik
belki onu Hasan beyde mi yaptirsam kizz?? haydi gel beraber yaptiralim ayrica badem gözüde aradan cikartirim )
Gidiyorum şimdi kontrole,söyleyeceğim bakalım ne diyecekSen ikna edersin onu sonuc cok guzel olur bence , bekleyip gorecegiz artik
Hahahaha soyle bakalım ne diyecekGidiyorum şimdi kontrole,söyleyeceğim bakalım ne diyecek
Yok önce ben olcam
Hayırlı olsun canım,doktorlar gerek görürse yapıyorlar zaten biz ne desek boş..Ama iyiki böyle doktorlara sahibiz valla.Yoksa iliğimizi kuruturlar
Ben şimdi burun kontrolüme gidiyorum.Valla çıtlatcam bakalım ne diyecek Bıktı adam benden bıktı valla
Gel canım,olur tabi Sen nasıl arzu edersen Badem göz harika :)
En iyisi aynı anda olun kavga etmeyinİkinizinde ameliyatlık bir durumunuz yok gerçi sibelin de yok o kadar ama cok daha iyisini istiyorsanız olun kurtulun .Yok önce ben olcam
Hayırlı olsun canım,doktorlar gerek görürse yapıyorlar zaten biz ne desek boş..Ama iyiki böyle doktorlara sahibiz valla.Yoksa iliğimizi kuruturlar
Ben şimdi burun kontrolüme gidiyorum.Valla çıtlatcam bakalım ne diyecek Bıktı adam benden bıktı valla
Gel canım,olur tabi Sen nasıl arzu edersen Badem göz harika :)
Merhaba ameliyat oldunuzmuMerhaba canım,
Eylül ayında nasipse bende karın germe operasyonu yaptıracağım. Fotolarını görmeyi çok isterim. Fikir sahibi olmak açısından. Arkadaşlık talebi gönderiyorum. Kabul edersen memnun olucamm..
Sonuçları beğeninizi ? Bende yakında bu iki operasyonu olacağıma. İyiki oldum diyormusunuzSlm kızlar,
Karın germe ve göğüs dikleştirme operasyonumun 1. Haftası dolmuş bulunmakta. Her gün daha iyi oluyorum. Ağrı kesici kullanmıyorum artık. Epeyi dik yürüyorum. Sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa seve seve yanıtlarım.
:) :) :)Merhaba ameliyat oldunuzmu
Sen kime oluyosun? Ne zaman? Kızlar eski ve yeni hallerinizi ekleyin yahuSonuçları beğeninizi ? Bende yakında bu iki operasyonu olacağıma. İyiki oldum diyormusunuz
Su an çok yeni. Bu gün tam bir hafta oldu o kadar ödemli olmama rağmen eski halinden çok daha iyiyim. Goguslerim simdi bile çok güzel karnim için biraz daha beklemek gerek sanirim. Ama dediğim gibi eskisinden iyi ama daha da iyi olmasini ümit ediyorum.elbette iyiki olmuştum. Sende aynisini diyeceksin ilk iki gün biraz meşakkatli fakat dayanılmayacak kadar zor değil.Sonuçları beğeninizi ? Bende yakında bu iki operasyonu olacağıma. İyiki oldum diyormusunuz