• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Tesekur ederim cnm,inshallah sonuc guzel olurda cekilen aci cabuk unutulur
Zaten ameliyattan kime soz etsem hep ayni sozu duyuyorum -NE GEREK VAR - beratti senin disinda tabiiki , cook opuyorum cnm , bu arada umarim daha iysundir ??

Zaten ameliyattan kime soz etsem hep ayni sozu duyuyorum -NE GEREK VAR - beratti senin disinda tabiiki , cook opuyorum cnm , bu arada umarim daha iysundir ??
Bende mini karın germe istiyorum aslında ama :KK22: Iki hamilelikten dolayı esneyen bir karmın var.Sporla falan biryere kadar..Gergin sımsıkı bir karına hayır diyemem aslında :KK71: Sen bir ol bakalım nasıl olacak :KK66: Öncesi sonrası görmek süper oluyor ;)
Banada herkes manyakmısın,hiç ihtiyacın yok diyor.Tamam,çok feci bir durumum yok.Ama beni rahatsız eden bir durum var yani..:KK34:

Evet aynen, ailemize mecburen soyluyoruz ameliyatimizi 'ne gerek var ' deniliyor . Mumkun oldugu kadar az kisinin bilmesinde fayda var . Aksama dogru daha iyi oldum canim. Yarin okulda gorusuruz :KK39:

Bende mini karın germe istiyorum aslında ama :KK22: Iki hamilelikten dolayı esneyen bir karmın var.Sporla falan biryere kadar..Gergin sımsıkı bir karına hayır diyemem aslında :KK71: Sen bir ol bakalım nasıl olacak :KK66: Öncesi sonrası görmek süper oluyor :KK66:
Banada herkes manyakmısın,hiç ihtiyacın yok diyor.Tamam,çok feci bir durumum yok.Ama beni rahatsız eden bir durum var yani..:KK34:
Sibel de , ameliyatlarinin oncesi ve sonrasi fotolarini ekleyecek. Doktorlariniz ayni sonucta :KK66: cok kafana takiyorsan yaptirirsin .

Sibel de , ameliyatlarinin oncesi ve sonrasi fotolarini ekleyecek. Doktorlariniz ayni sonucta :KK66: cok kafana takiyorsan yaptirirsin .
Evet,zaten sonuçları merakla bekliyorum ;) İnşallah çok güzel sonuçları olur ve mutlu olur... Hasan bey kabul etse,gel yapalım dese yaptırırım valla :KK49: :KK76::KK48:

Bende mini karın germe istiyorum aslında ama :KK22: Iki hamilelikten dolayı esneyen bir karmın var.Sporla falan biryere kadar..Gergin sımsıkı bir karına hayır diyemem aslında :KK71: Sen bir ol bakalım nasıl olacak :KK66: Öncesi sonrası görmek süper oluyor :KK66:

ya dur sen biii :) önce ben yaptiracam ;)
aynen bana da diyorlar! bende de feci bir durum yok ama dedigin gibi insani rahatsiz ediyor :(( yani ila feci mi olmasi gerek?
kiz düsünsene söyle dümdüz ah ahhhh... otururken bile dümdüzzzzzz :)
ekim de randevu aldim Doktorumda birkez daha görüsecegim..... bakalim artik;)
belki onu Hasan beyde mi yaptirsam kizz?? haydi gel beraber yaptiralim ;) ayrica badem gözüde aradan cikartirim ;))

Arkadaslar bende karin germe v gogus diklestirme protezli olucam 24 ekimde cook heyecanliyim aslinda korkmuyordum AMA bazi yorumlari okuduktan sonar hafiz hafif tirsmaya basladim, :-)

Hayi bakalim hayirlisi.... resimlerini cok merak ediyorum.... herkes farkli geciriyor ameliyatlari! tirsma...! ben mesela Meme büyütme ameliyati oldum ve neredeyse aci cekmedim! ama benimle beraber baska arkadaslar cok kötü gecirdiler.
herkesin süreci farkli! Yorumlari okurken, dikkate alman gerek seyleri ve önerileri ögren ameliyat öncesi ve sonrasi icin, cekilen acilari falan gec....umarim anlatabilidim.

ya dur sen biii :) önce ben yaptiracam :KK66:
aynen bana da diyorlar! bende de feci bir durum yok ama dedigin gibi insani rahatsiz ediyor :KK43:( yani ila feci mi olmasi gerek?
kiz düsünsene söyle dümdüz ah ahhhh... otururken bile dümdüzzzzzz :)
ekim de randevu aldim Doktorumda birkez daha görüsecegim..... bakalim artik:KK66:
belki onu Hasan beyde mi yaptirsam kizz?? haydi gel beraber yaptiralim :KK66: ayrica badem gözüde aradan cikartirim :KK66:)
:KK48: Yok önce ben olcam :confused:
Hayırlı olsun canım,doktorlar gerek görürse yapıyorlar zaten biz ne desek boş..Ama iyiki böyle doktorlara sahibiz valla.Yoksa iliğimizi kuruturlar :confused:
Ben şimdi burun kontrolüme gidiyorum.Valla çıtlatcam bakalım ne diyecek :rolleyes: Bıktı adam benden bıktı valla :KK70:
Gel canım,olur tabi :KK19: Sen nasıl arzu edersen :KK28: Badem göz harika :)

Hayırlı olsun canım,doktorlar gerek görürse yapıyorlar zaten biz ne desek boş..Ama iyiki böyle doktorlara sahibiz valla.Yoksa iliğimizi kuruturlar :confused:
Ben şimdi burun kontrolüme gidiyorum.Valla çıtlatcam bakalım ne diyecek :rolleyes: Bıktı adam benden bıktı valla :KK70:

En iyisi aynı anda olun kavga etmeyin:rolleyes:İkinizinde ameliyatlık bir durumunuz yok gerçi sibelin de yok o kadar ama cok daha iyisini istiyorsanız olun kurtulun .

Slm kızlar,
Karın germe ve göğüs dikleştirme operasyonumun 1. Haftası dolmuş bulunmakta. Her gün daha iyi oluyorum. Ağrı kesici kullanmıyorum artık. Epeyi dik yürüyorum. Sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa seve seve yanıtlarım.

Slm kızlar,
Karın germe ve göğüs dikleştirme operasyonumun 1. Haftası dolmuş bulunmakta. Her gün daha iyi oluyorum. Ağrı kesici kullanmıyorum artık. Epeyi dik yürüyorum. Sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa seve seve yanıtlarım.
Sonuçları beğeninizi ? Bende yakında bu iki operasyonu olacağıma. İyiki oldum diyormusunuz

Sonuçları beğeninizi ? Bende yakında bu iki operasyonu olacağıma. İyiki oldum diyormusunuz
Su an çok yeni. Bu gün tam bir hafta oldu o kadar ödemli olmama rağmen eski halinden çok daha iyiyim. Goguslerim simdi bile çok güzel karnim için biraz daha beklemek gerek sanirim. Ama dediğim gibi eskisinden iyi ama daha da iyi olmasini ümit ediyorum.elbette iyiki olmuştum. Sende aynisini diyeceksin ilk iki gün biraz meşakkatli fakat dayanılmayacak kadar zor değil.

Capoeira sen neden albümü değiştirdin be tatlim nazil iyi gelirdi simdi bana o karin germe fotolarin.biraz seklini alsin bende albüm yapicam sen hic merak etme tatlim :)

Back