Mezür lerini al.. Bakalım kaç santim eksileceksin :)Kizlar cok heyecanliyim son bi hafta...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mezür lerini al.. Bakalım kaç santim eksileceksin :)Kizlar cok heyecanliyim son bi hafta...
Kiz aklinla bin yasa emii:)))Mezür lerini al.. Bakalım kaç santim eksileceksin :)
Bana dien olmadı, haala en büyük pişmanlığım şimdi al , 6 ay sonra tekrar al tmm.. Hemen ameliyatan sonra alma şişecennnKiz aklinla bin yasa emii:)))
Vallahi sabah ilk isim ölcü almak olacak..
Sagol tatlim valla hemen alcamm inss iyi gecer takır takır incelirim:))Bana dien olmadı, haala en büyük pişmanlığım şimdi al , 6 ay sonra tekrar al tmm.. Hemen ameliyatan sonra alma şişecennn
Kızlar çok heycanlıyım yarın sabah doktorda randevum var karın germe ve gögüs diklestirme icin :)
Ocak mi??Tsk. ederim canım.. Gittim doktorla gorustum en erken ocak diyor ameliyat icin
Kilo alımı okadar kolay olmaz bence, ama herhalukarda dikkat etmek lazım.. Dr lar üstüne basa basa spor dio mesela.. Hem insan ister istemez dikkat edio yediklerine..Kizlar karin germe ameliyatı olduktan sonra kilo alan varmi? alinirsa vücut deforme oluyormu
Ocak mi??
Hayirlisi olsun canim keske bu aralar olabilseydin ocaga toparlanmis olurdun. Hangi drla gorustun??
Hayırlısı olaun hakkında inşallah.. Herşey istediğin gibi olsun.. Güzel haberlerini brkliyoruz.. Şimdiden geçmiş olsun :) kime olacaksın ve nerdeTskler canım cuma başka bir doktorla gorustum yarın ameliyatım var yuppieeee.. Ama fena heycan bastı:)
Hayırlısı olaun hakkında inşallah.. Herşey istediğin gibi olsun.. Güzel haberlerini brkliyoruz.. Şimdiden geçmiş olsun :) kime olacaksın ve nerde
Özel kutuna bak :) yarın taş gibi hatun olacaksınnn. :) mezürleri ni al bakalım kaç cm gidecekCokk coookk tsk ederim hepinize 1 yıldır sizler itakip ediyorum yeni uye oldum. Paylasımlarınız ve bilgilerinizle cok aydınlattınız:) Antalyada oturuyorum Dr. Kemal İslamoglu doktorum
Özel kutuna bak :) yarın taş gibi hatun olacaksınnn. :) mezürleri ni al bakalım kaç cm gidecek
Daha güzeli senin olsun inşallahSuperrrrr olmussun canım darısı basıma :)