• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar çok heycanlıyım yarın sabah doktorda randevum var karın germe ve gögüs diklestirme icin :)

Tsk. ederim canım.. Gittim doktorla gorustum en erken ocak diyor ameliyat icin :(

Kizlar karin germe ameliyatı olduktan sonra kilo alan varmi? alinirsa vücut deforme oluyormu
Kilo alımı okadar kolay olmaz bence, ama herhalukarda dikkat etmek lazım.. Dr lar üstüne basa basa spor dio mesela.. Hem insan ister istemez dikkat edio yediklerine..

Tskler canım cuma başka bir doktorla gorustum yarın ameliyatım var yuppieeee.. Ama fena heycan bastı:)

Tskler canım cuma başka bir doktorla gorustum yarın ameliyatım var yuppieeee.. Ama fena heycan bastı:)
Hayırlısı olaun hakkında inşallah.. Herşey istediğin gibi olsun.. Güzel haberlerini brkliyoruz.. Şimdiden geçmiş olsun :) kime olacaksın ve nerde

Cokk coookk tsk ederim hepinize 1 yıldır sizler itakip ediyorum yeni uye oldum. Paylasımlarınız ve bilgilerinizle cok aydınlattınız:) Antalyada oturuyorum Dr. Kemal İslamoglu doktorum

Cokk coookk tsk ederim hepinize 1 yıldır sizler itakip ediyorum yeni uye oldum. Paylasımlarınız ve bilgilerinizle cok aydınlattınız:) Antalyada oturuyorum Dr. Kemal İslamoglu doktorum
Özel kutuna bak :) yarın taş gibi hatun olacaksınnn. :) mezürleri ni al bakalım kaç cm gidecek

Ozelden msjım geliyormu bilmiyorum cnm daha msj hakkım dolmadı. Amin Hepimiz guzel olalım :)

Back