• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Slm kizlar, lkl gun oluyo ameliyat olali. Zor gunler bunlar jic gecmeyecek gibi geliyo
Geçmiş olsun hatunnnn.. :)
Geçmiş bile işte annem, bugünüde atlattınmı tmm dır senin iş.. Hep yatmıosun dimi? Odaları dolaş, kan akışını hızlandır, rizkleri azalt.. Fotoları bekliyoruzzzzz :)

Cok gecmis olsun canım hadi sen atlattın sıra bende :)

image.jpg

Onceki fotalrda yuzum epeyi belli tatlim. Ygrasip duzelteyim dicem hic gozum kesmiyo rahatsiz edecek kadar bi gıdı vardı
Öncesi nasıldı? Benim gıdım baya baya var yaaa.. Lazer lipo mu normal lipomu?
senin gidini biliyorum tatlim benimkine cokk benziyo. Klasik lipo oldu. Hafif bi morarma ve minnacik bi estetik fikisim var. Korsesi cok komik ve kullanimi zor. Tulbent bagladim bu gun artik

Arkadaslar bende karin germe v gogus diklestirme protezli olucam 24 ekimde cook heyecanliyim aslinda korkmuyordum AMA bazi yorumlari okuduktan sonar hafiz hafif tirsmaya basladim, :-)

Dr hasan findiga ameliyat olan varmi acaba .?
Hiç tırsma.. O kadar kötü bir şey olsaydı, bu kadar insan yaptırmazdı :)
Karında endişelenecek pek bişi yok emin ol, meme estetiğindede bir kaç gün yatıp kalkarkrn zorlanıomuşsun.. Sonrada mutlu mutlu aynaya bakıosun :)

Arkadaslar bende karin germe v gogus diklestirme protezli olucam 24 ekimde cook heyecanliyim aslinda korkmuyordum AMA bazi yorumlari okuduktan sonar hafiz hafif tirsmaya basladim, :-)
Sibelcim slm , seni burada gördüğüme sevindim:KK19:Senin adına bende heyecanlanıyorum .Umarım cok ama cok başarılı geçer ameliyatın Hasan Fındık cok başarılı bir doktor .İlk zamanlar zorluk çekeceksin ama sonuca değecek :KK50:

Back