• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cnm ben Dr. Kemal İslamoğluna oldum suan hersey yolunda, hastanede 3 gun kalmam gerekirken doktorum gerek yok hersey iyi gidiyor dedi 2. gun eve yolladı yarın muayenem var. umarım hersey yolundadır
Süperrr.. Fotolarrr geliormu yarın :) dr dan çıkınca yaz buraya

Süperrr.. Fotolarrr geliormu yarın :) dr dan çıkınca yaz buraya
Saol cnm yazmammı :)foto butun sargılar cıkınca cekilmiyormu? neyse yarın belli olur nedir ne degildir.. Memisleri bu haliyle bile dekolteden goren birdaha bakıyor :D

Bakiiim :) :)
Kuzu sen çek foto ekle :)
Cnm ben beceremedim ugrastım olmadı :) aksam arkadasım isten gelsin msj olarak resim koyucam

Hatun taş olmuşsun taşşş.. Karın şiş memişlere bayıldım.. Gelim birde yakından inceleyeyim olurmu, belki montajdır.. Gelir bakar burdaki hatunlaada derim gerçekmi montajmı :) :)
tsk ederim canım fena olmadı :)

Geldi:-) memeler gayet dolgun ve güzel ama karina bayıldım tahta gibi ..öncesinde karnınız nasildi
Ben gobekli degildim gene duzdu ama sorun catlaklarım ve burusuk durmasıydı, oturuncada katlanıyordu. Suan şiş karnım dahada inecek insallah Lipo yapılmadı o yuzden karnıma yag fazlalıgım olmadıgı için cnm.

Ben gobekli degildim gene duzdu ama sorun catlaklarım ve burusuk durmasıydı, oturuncada katlanıyordu. Suan şiş karnım dahada inecek insallah Lipo yapılmadı o yuzden karnıma yag fazlalıgım olmadıgı için cnm.
Aa sen zayıfmıyfın? Ben hamile gibiydim valla :) :) doğurdum yağlarımı kurtuldum :))

Back