• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

evet cnm göğüs küçültme ve dikleştirmede oldum
cnm fiyat vermeyeyim herkesin işlemi yatış süresi vs ayrı ona göre paket fiyat çıkıyor
ama sadece karın için 8000 bana fazla geldi onu söyleyeyim :)
Mrb bana lütfen doktorun ismini göndere bilirmisin ve nerde ameliyat oldun resim göremiyorum yeniyim burda ekleye bilirmisin beni bende ameliyat olmak istiyorum

arkadaşlar ben izmirde ahmet beyle meil ile görüşüyoruz merak ettiğim herşeyi cevapladı ben tam karı germe meme dikleştirme kol germe ve lopo istedim hepsi birdendedim kombine dedim bana şunu dedi eğer sağlığın uygunsa neden olmasın dedi 10.000 tl ye anlaştım bana fotolarıda gönderdi beğendi valla ön görüşmeye gideceğim ahmet beyi tanıyan varmı acaba bana yazarmısınız arkadaşlar:KK16::KK16::KK16:
Mrb
Sen ameliyatini oldunmu olduysan nasil gecti memnun kaldinmi ?

Dun nasil yani persembe gitmissindir cunku cuma bakmaz ameliyat gunu banada ayni oyle vermisti bir yil sonra cok yogun cunku baska devletlerde nasildir bilmiyorum ama onlarda stajerlerin girme olasiligi var bu doktorda oyle degil pansumanda bile kimseye birakmiyor hastasinin herseyiyle kendi ilgileniyor
Mrb doktor bilgilerini yollarmisin lütfeeen..

Benim tam toparlanıp rahatça 10 saatten fazla yolculuk yapmam 10 günümü aldı.. 15 güne herşey düzelir merak etme.. Hadi bakalım geri sayım başlasınnn.. Ayy heycan bastı :)) musmutlu çıkarsın ameliyattan inşallah
Mrb capoeira bende dr can kapliyla görüstüm mümkünse özelden numarani yollayip banada resim gönderirmisin ve senden ne kadar ücret istedi

Merhaba Hanimlar...
Ben Almanyadan katililiyorum karin ameliyati olmak istiyorum cok kararsizim yurtdisindan doktorlari arastirmak cok zor lütfen yardimci olun tavsiyelerinizi bekliyorum birde yurtdisindan aradiğimi gördükleri için uçuk fiyat veriyorlar üç doktor aradim en düşük fiyat 12000 tl idi daha resim falan görmeden nasil fiyat belirliyorlar anlamiş değilim
ben pahaliya oldum diyorum ama senden daha cok istemisler bende almanyada yasiyorum nisan ayinda karingerme oldum ayni zamanda bel bolgemdeki simit dende kurtuldum lipo ile hepsine 6.500 odedim ankarada oldum cnm iyi arastir 12000 cok fazla..

Merhaba canım,
13 eylül operasyon tarihim feci heyecan basıyo beni. Kiloluyum olmayacak istediğim gibi geliyo korkuyorum saçma sapan herşeyden. Operasyon öncesi boy kişo kaçtı senin şeklin çok iyi kilona nasıl yansıdı azıcık anlatsana
Ayyy az kalmışşşş :) :) :)
Beni yine heycan bastı iyimi :)
Sen ercan beye olacaktın galiba dimi.. Anam kapıortayı düzelttimde içim yaşlanmış benim , unutkanlık başladı :)
Benim kötü günler geçti gitti ama eskiyi konuşmak halaaa sinirimi bozuyo :p
Boy 159 kilo 70 küsürdü.. Fiskos masası gibi :KK43:
Boy yok göbek çok öyleydi işte :/
Şimdi hala dalga geçerim şimdi masaya oturunca bebeğimi kucağıma oturtmuyorum diye, sağolsun konu komşu hep sorardıda aaa kız kocaman olmuş bu vallahi bilmiodum kaç aylık diye !!! Yarın doğuracam derdim bende :KK43:

Ben 1,5 ay önce bodylift ameliyatı oldum.Hem karın hem popo..Merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim :)
Lutfen ayrintili anlatirmisiniz neler yasadiklarinizi. Ben op sinrasi gec iyilesmekten kendi basima hareket edememekten birde dikis izlerinin cok urkutucu olmasindan korkuyorum.

Lutfen ayrintili anlatirmisiniz neler yasadiklarinizi. Ben op sinrasi gec iyilesmekten kendi basima hareket edememekten birde dikis izlerinin cok urkutucu olmasindan korkuyorum.
Canım dikiş izleri eğer düzgün atılırsa çok silikleşiyor ilerleyen dönemlerde.Ben bu operasyonu 10 yıl öncede geçirdim.Ve inan dikiş izlerim bile çok kötüydü ama zamanla onlar bile silikleşti ki şuan ki dikiş izlerim çok iyi.Operasyondan hemen 4-5 saat sonra ayaktaydım ben.Daha öncesinden de tecrübem olduğu için biliyorum bu tarz operasyonlarda ne kadar çabuk ayağa kalkıp dolaşmaya başlarsan o kadar çabuk iyileşirsin.Tabi ilk 2-3 gün yatıp kalkmada ayağa kalkmada sıkıntıların olur.Benim ikinci göğüs ve orta yüz germe ameliyatında yanımda refakatçim bile yoktu.Ki bu operasyonları bir ay arayla geçirdim ben.Zaten ağrıkesici veriliyor hastane olduğun sürece damar yoluyla.Ağrın olsa da onlar sayesinde çok yüksek şiddette hissetmiyorsun ağrıyı.Benim karın ve popo yani yuvarlak bir dikiş hattı var tüm vücudumda.Ona rağmen çok büyük bir sıkıntım olmadı.Eğer operasyon başarılıysa zaten vücudundan gözünü alamıyorsun o an dikiş mikiş aklına gelmiyor merak etme :)

Bu arada benim 10 yıl önce geçirdiğim operasyonum tam bir hüsrandı.Göbek deliğim yamuktu,ayrıca göğüs silikonlarımdan sol taraftaki kayıktı falan filan.Ben son operasyonu onları düzeltmek amaçlı yaptırmıştım.Ama inan çok memnunum şuan.Kendime hayran hayran bakıyorum aynada :)

Bir gece önceden hastaneye yattım.Doktorum o gece çizimlerimi yaptı.Sabah 11 de ameliyata alındım.Zaten ameliyathaneye giderken de sakinleştirici verdiler.Hiç öyle heyecan falan filan olmadı.6 saat sürdü operasyonum.Vücudumda korselerle uyandım.4 tane drenim vardı.Beni ameliyattan ziyade vücudumdaki drenlerin ağrısı rahatsız etti.ilk ikisi 2 gün sonra diğer ikisi 4 gün sonra alındı drenlerimin.Ameliyattan sonraki süreçte ben sürekli gezindim ve sürekli ayağa kalkmaya gayret ettim.Hatta doktorum iyileşme sürecimin çok hızlı olduğunu söyledi.Operasyon sonrası ayağa kalktığımda hastanedeki hemşireler bile şaşırdı.Dedim ayağa kalkmam lazım biliyorum yatarak bu süreç uzayacak:)Sonra hemen ameliyat esnasında koydukları sonda yı da çıkardılar gezinmeme engel olmasın diye.Bende ilk etapta hem popo hem karın olmasından dolayı tırsıyordum ben ne tarafıma yatıcam falan diye.Doktorum dedi merak etmeyin normal sırtüstü yatıyorsunuz sorun olmuyor diye.Öylede oldu.Kendimi operasyon sonrası 5.günde gördüm korselerimi çıkarıp duş alacağım zaman.Ve benden yağ alınmasına rağmen vücudumda tek bir morluk görmedim.Aynanın karşısında kendimi inceledim belki bir saat.Daha önceki operasyonumda da yağ alınmıştı oradan biliyorum tüm vücudum mosmordu dayak yemiş gibi.Bu ayrıntıları o yüzden anlatıyorum.Hastane de önemli tabi.Çalışanların ilgisi hoşgörüsü hepsi de süperdi kısaca...Aradan biraz zaman geçsin dikiş izleri hakkında da tekrar bilgilendirme yaparım.Şuan iyi görünüyor ama.Kabuklarını attı.İnce bir çizgi halinde

Back