• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba benim kombinin içinde meme şekillendirme tam karın germe kol germe ve lopo olacağım ama dotorun karar vereceği bişey ama doktoru zorluyacağım çünkü ayrı ayrı yapıldığında fiyatlar yüksek oluyor birde tekrar tekrar acı çekeceğine hepsini birden çekersin bir daha ardına bakmazsın hem yaş ilerledikce ameliyatlar zorlaşacak dört tane doktor var aklımda cenk tokat cemil tugay ahmet seyhan can kopal bir de ufuk bilkay kıredi çekeceğim kıredi çıkar çıkmaz hangisi uygun ve boş olursa allah hangine nasip ederse ona olacağım sen bu doktorlarda hangini önerirsin duyumların varmı ne dersin zaman ayırdığın için teşekür ediyorum ayrıca seninde geçmiş bayramın kutlu olsun :16::16::16::16::16::nazar::nazar:

Capoeira, can kopal'a olmuştu fiyatları da çok makul, dikişleride çok iyi görünüyordu. Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için. Karar verdiğnde paylaş yine...

hayır hayatım para sıkıntımız var eşim şubat ayına kadar biter diyor ozaman olursun diyor oazamana kadar bu fazlalıklarımı taşımak istemiyorum eşimi kıredi çekmesi için zorluyorum eğer çekebilirse ağustos sonu eylül başı gibi olmamistiyorum sen nasılsın tamamen iyileşebildinmi vücut hatların oturdumu yerine asılşimdi seni daha çok merak ediyorum şimdiki halini fotonu özelden atarmısın herhalde bende senin dotora gideceğim:nazar::nazar::nazar::nazar:

hayır hayatım para sıkıntımız var eşim şubat ayına kadar biter diyor ozaman olursun diyor oazamana kadar bu fazlalıklarımı taşımak istemiyorum eşimi kıredi çekmesi için zorluyorum eğer çekebilirse ağustos sonu eylül başı gibi olmamistiyorum sen nasılsın tamamen iyileşebildinmi vücut hatların oturdumu yerine asılşimdi seni daha çok merak ediyorum şimdiki halini fotonu özelden atarmısın herhalde bende senin dotora gideceğim:nazar::nazar::nazar::nazar:

Whatsapp kullanıorsan özelden yaz numaranı atayım.. Olmaya karar verdiğindede detaylı atarım.. Gün gün değişiyor nesela ve o fotoları sakladım hep, lazım olur diye.. Hangi aşamalardan geçeceğini görürsün :))
Sıkıntıyıda allah maddi versin hallolur manevi olmasında

Whatsapp kullanıorsan özelden yaz numaranı atayım.. Olmaya karar verdiğindede detaylı atarım.. Gün gün değişiyor nesela ve o fotoları sakladım hep, lazım olur diye.. Hangi aşamalardan geçeceğini görürsün :))
Sıkıntıyıda allah maddi versin hallolur manevi olmasında

hayatım whatsapp nedemek bilmiyorum benim oğlana sordum oda bilmiyor biraz açarmısın:16::16::16::16:

hayatım whatsapp nedemek bilmiyorum benim oğlana sordum oda bilmiyor biraz açarmısın:16::16::16::16:

Cep teline yüklüosun.. Eskiden msn vardı ona brnziyor.. Bedava msj laşıyosun foto falan atıosun.. Albümüme yeni foto ekledim ordan da bakabilirsin.. Eğer tlfnun müsaitse whatsapp ı yükle atarım foto.. Yada facen varsa özelden adresini yaz ordan atarım

Merhaba canım,
Eylul ayında bende karın germe+lipo olacağım. Dr la fiyat konusunda anlaşırsam göğüs dikleştirme de istiyorum. Senin kombininde neler var hangi dr da karar kıldın bilgi verebilir misin biraz?
Bu arada hepinizin bayramı kutlu olsun😀

Cnm epeydir uzağım foruma, belki söylemişsindir ama unuttum:/ kime olacaksın ameliyat ve ne zaman.. Gün saymaya başlıcazmı :)

Cnm epeydir uzağım foruma, belki söylemişsindir ama unuttum:/ kime olacaksın ameliyat ve ne zaman.. Gün saymaya başlıcazmı :)

Dr huseyin kandulu'da karar kildim. Agustos 15 gibi gidip operasyon icin gun alcam. Bi aksilik cikmazsa eylul ayi icinde. Saka maka az kaldi canim ya.. Arada korku sariyo benim kızçem iki yaşında. İlk onbes gun annem kalcak sonra ise baslayacak yeter dimi onbes gun sonra yavastan gunluk islerimi yapabilirim dimi???
Gerci ne olursa olsun vazgecmemn hayalini bile kuramiyorum bazen dogumdan sonra mahfoldu vucudum😔

Dr huseyin kandulu'da karar kildim. Agustos 15 gibi gidip operasyon icin gun alcam. Bi aksilik cikmazsa eylul ayi icinde. Saka maka az kaldi canim ya.. Arada korku sariyo benim kızçem iki yaşında. İlk onbes gun annem kalcak sonra ise baslayacak yeter dimi onbes gun sonra yavastan gunluk islerimi yapabilirim dimi???
Gerci ne olursa olsun vazgecmemn hayalini bile kuramiyorum bazen dogumdan sonra mahfoldu vucudum😔

Benim tam toparlanıp rahatça 10 saatten fazla yolculuk yapmam 10 günümü aldı.. 15 güne herşey düzelir merak etme.. Hadi bakalım geri sayım başlasınnn.. Ayy heycan bastı :)) musmutlu çıkarsın ameliyattan inşallah

Benim tam toparlanıp rahatça 10 saatten fazla yolculuk yapmam 10 günümü aldı.. 15 güne herşey düzelir merak etme.. Hadi bakalım geri sayım başlasınnn.. Ayy heycan bastı :)) musmutlu çıkarsın ameliyattan inşallah

Canim benim cokk sagol ins herkes hayalini kurdugu sekilde cikar bu operasyonlardan. İyiki varsiniz😍

merhaba :) gögüslerimi mi dikleştirsenm diye düşünüyordum başlığı görünce şu an karın gerdirme ameliyatı mı olsam diye düşünüyorum :) Kilolu olup da kilo verdikten sonra gevşeyen karın bölgem benim için sorun:( internette Tayfun Türkaslan'a rastladım bu gögüs büyütme için anladığım kadarıyla karın germe ameliyatıda yapıyorlar.. onunla bir konuşayım dedim.. peki, hani korktuğum konular dışında özellikle sormam gereken, bilmem gereken birşey var mı? yani hani bu ameliyat için önemli birşey?

Selam kizlar,
Bu gun operasyon tarihini aldim. 13 eylulde nasipse bende gergin kadinlar kervanina katiliyorum. Acayip heyecanliyim. Korkuda sardi hafiften ama cokk mutluyum. Umarim guzel olur her sey. Yaptirmayi hayal eden herkesin kalbine gore olsun ins.
Sevgilerrr...

Merhaba herkese. Bende karın germe istiyorum doğumdan sonra berbat oldu.çatlakların dolayi bir sarki lik var. Dr gittim eğer bir daha doğum düşünüyorsan yapalım dedi 2 kilo yağ alma ve tum germe 7 bin tl istedi bir kaç ay önce 1 oğlum var bir daha yapamiyom bilemiyorum açıdan çok korkuyorum. Normal doğum yaptım. Doğumda aldığım kilolari fazlasını verdim 23 kilo almıştım 35 kilo verdim malum göbek duruyor. Spor falan hikaye çatlamiyormu ve sarmış bir cildi estetik operasyon dışında hiçbir şey toplamiyor

Merhaba Hanimlar...
Ben Almanyadan katililiyorum karin ameliyati olmak istiyorum cok kararsizim yurtdisindan doktorlari arastirmak cok zor lütfen yardimci olun tavsiyelerinizi bekliyorum birde yurtdisindan aradiğimi gördükleri için uçuk fiyat veriyorlar üç doktor aradim en düşük fiyat 12000 tl idi daha resim falan görmeden nasil fiyat belirliyorlar anlamiş değilim

arkadaşlar ben izmirde ahmet beyle meil ile görüşüyoruz merak ettiğim herşeyi cevapladı ben tam karı germe meme dikleştirme kol germe ve lopo istedim hepsi birdendedim kombine dedim bana şunu dedi eğer sağlığın uygunsa neden olmasın dedi 10.000 tl ye anlaştım bana fotolarıda gönderdi beğendi valla ön görüşmeye gideceğim ahmet beyi tanıyan varmı acaba bana yazarmısınız arkadaşlar:KK16::KK16::KK16:
Ahmet beye ameliyat oldunuz nasil gecti ameliyat memnun kaldinizmi birde soy isminide yazsaniz bende izmirde bir doktor ariyorum

Merhaba herkese. Bende karın germe istiyorum doğumdan sonra berbat oldu.çatlakların dolayi bir sarki lik var. Dr gittim eğer bir daha doğum düşünüyorsan yapalım dedi 2 kilo yağ alma ve tum germe 7 bin tl istedi bir kaç ay önce 1 oğlum var bir daha yapamiyom bilemiyorum açıdan çok korkuyorum. Normal doğum yaptım. Doğumda aldığım kilolari fazlasını verdim 23 kilo almıştım 35 kilo verdim malum göbek duruyor. Spor falan hikaye çatlamiyormu ve sarmış bir cildi estetik operasyon dışında hiçbir şey toplamiyor
Merhaba ameliyatini oldunmu sonuç nasil birde tüm germe derken neyi kast ettin

Merhaba ameliyatini oldunmu sonuç nasil birde tüm germe derken neyi kast ettin
Merhaba Hayır daha olmadım ama 2 3 ay sonra annem.olacak o zaman size oaylasirim. Yani boydan boya Sezeryan gibi küçük bir bölüm değil. Ve yeni bir göbek deliği açma. Tüm germe den kastım. Yani Dr bana böyle anlatti

Back