How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Dün gittim bana 3 Aralık 2015 e gün verdi :( çok üzüldüm bütün hastanelerde böylemi bu durum ki

Dun nasil yani persembe gitmissindir cunku cuma bakmaz ameliyat gunu banada ayni oyle vermisti bir yil sonra cok yogun cunku baska devletlerde nasildir bilmiyorum ama onlarda stajerlerin girme olasiligi var bu doktorda oyle degil pansumanda bile kimseye birakmiyor hastasinin herseyiyle kendi ilgileniyor

Merhaba benimde derdim karnımdan...sporda yapıyorum günlük bir saat yüzüyorum yinede karnım gitmiyor.....siz nerde oldunuz bu amaliyatı hangi doktor yaptı tabi birde kaç liraya çıktı..malüm devlet memuru olunca ekonomiyide düşünmeliyiz...şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim....
Saygılar,

vileda sopasını çıkar sopayı ensane ortala kollarını da arasına geçir sonra sonra her akşam yatmadan önce ilk gün hafif daha sonraları ise artırarak ortalama günde 200 - 400 civarı yaparsan kesinlike 3 ayda baya çözmüş olursun. ben o şekilde doğumdan sonra düzeltebildim bıçak altına yatmaktan da korkuyorum çünkü çok fazla risk var yapıpda sıkıntı çeken de çok ... baya bi araştırmıştım

Dun nasil yani persembe gitmissindir cunku cuma bakmaz ameliyat gunu banada ayni oyle vermisti bir yil sonra cok yogun cunku baska devletlerde nasildir bilmiyorum ama onlarda stajerlerin girme olasiligi var bu doktorda oyle degil pansumanda bile kimseye birakmiyor hastasinin herseyiyle kendi ilgileniyor[/QUOTE. Evet persembe gittim siz bir yil bekledinizmi

Dun nasil yani persembe gitmissindir cunku cuma bakmaz ameliyat gunu banada ayni oyle vermisti bir yil sonra cok yogun cunku baska devletlerde nasildir bilmiyorum ama onlarda stajerlerin girme olasiligi var bu doktorda oyle degil pansumanda bile kimseye birakmiyor hastasinin herseyiyle kendi ilgileniyor[/QUOTE. Evet persembe gittim siz bir yil bekledinizmi
Evet bekledim o arada nasilsa orda bir gunum var dedim baska doktorlara gittim bazisi guven vermedi bazisininda fiyati cok geldi bu doktordan ilk gorusmemde memnun kalmistim daha cok kafami bulandirmayip onda olmaya karar verdim iyikide olmusum devlette doktorlar ilgilenmez tersler derler ama bu hic oyle biri degil sende bu zaman icinde arastir bence fikir edinirsin

Evet bekledim o arada nasilsa orda bir gunum var dedim baska doktorlara gittim bazisi guven vermedi bazisininda fiyati cok geldi bu doktordan ilk gorusmemde memnun kalmistim daha cok kafami bulandirmayip onda olmaya karar verdim iyikide olmusum devlette doktorlar ilgilenmez tersler derler ama bu hic oyle biri degil sende bu zaman icinde arastir bence fikir edinirsin

Evet oyle yapacagim tesekkur ederim:)

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum. Bende 2 sezeryan doğumdan sonra karın bölgemde sarkma oldu. Göğüslerimde küçük. Bu nedenle hem karın germe hemde büyütme ameliyatı olmak istiyoru. İstanbulda oturuyorum. Op. Dr. Ömer KEVEN i duydunuz mu hiç. Birde bana 10.000 tl gibi bir rakam verdi. Sizce fiyat uygun mu? Yaptıran arkadaşlardan fikir almak istedim. Önce sonra resimlerinide göremiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim:3:

Geçen hafta kontrolümüde oldum.. Herşey süper gidior şükür.. Gerçektende değişim 3 aydan sonra başlıormuş :)) evime gideyim foto eklicem :)) gıdıma gene olmaz dedi :) neyse biraz üstelersem tamamdır o işte :))

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum. Bende 2 sezeryan doğumdan sonra karın bölgemde sarkma oldu. Göğüslerimde küçük. Bu nedenle hem karın germe hemde büyütme ameliyatı olmak istiyoru. İstanbulda oturuyorum. Op. Dr. Ömer KEVEN i duydunuz mu hiç. Birde bana 10.000 tl gibi bir rakam verdi. Sizce fiyat uygun mu? Yaptıran arkadaşlardan fikir almak istedim. Önce sonra resimlerinide göremiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim:3:

Merhaba,benim karın foto öncesi ve sonrası var görebilirsin.Karın ve göğüs için çok uygun bir fiyat.O doktora ameliyat olmuş birilerini görmeye çalışın.Karar vermenizde yardımcı oluyor canlı örnekler.Kolay gelsin :34:

Merhaba,benim karın foto öncesi ve sonrası var görebilirsin.Karın ve göğüs için çok uygun bir fiyat.O doktora ameliyat olmuş birilerini görmeye çalışın.Karar vermenizde yardımcı oluyor canlı örnekler.Kolay gelsin :34:

Fotoğraflarınızı göremedim ama eminim çok güzeldir. Kime ve ne kadar fiyata olduğunuzu paylaşabilirmişiz teşekkür ederim

Merhaba canım,
Eylül ayında nasipse bende karın germe operasyonu yaptıracağım. Fotolarını görmeyi çok isterim. Fikir sahibi olmak açısından. Arkadaşlık talebi gönderiyorum. Kabul edersen memnun olucamm..

ben karın germe ameliyatı olalı nerdeyse 1,5 yıl oldu ama izler hala çok belirgin ve de koyu renkli,doktora kontrole gittiğimde yara iyileşmesi devam ediyor sabırlı ol diyor inanayım mı doktora bilemedim,eski ameliyat olanlar sizin bi yorumunuz olabilir mi?

arkadaşlar bende eylülde kombine olacağım hem heyacanlıyık hem tırsıyorum sizlerden moral almak için fotolarınızı görebilirmiyim lütfen:16::16::16:

Merhaba canım,
Eylul ayında bende karın germe+lipo olacağım. Dr la fiyat konusunda anlaşırsam göğüs dikleştirme de istiyorum. Senin kombininde neler var hangi dr da karar kıldın bilgi verebilir misin biraz?
Bu arada hepinizin bayramı kutlu olsun😀

Merhaba canım,
Eylul ayında bende karın germe+lipo olacağım. Dr la fiyat konusunda anlaşırsam göğüs dikleştirme de istiyorum. Senin kombininde neler var hangi dr da karar kıldın bilgi verebilir misin biraz?
Bu arada hepinizin bayramı kutlu olsun😀

merhaba benim kombinin içinde meme şekillendirme tam karın germe kol germe ve lopo olacağım ama dotorun karar vereceği bişey ama doktoru zorluyacağım çünkü ayrı ayrı yapıldığında fiyatlar yüksek oluyor birde tekrar tekrar acı çekeceğine hepsini birden çekersin bir daha ardına bakmazsın hem yaş ilerledikce ameliyatlar zorlaşacak dört tane doktor var aklımda cenk tokat cemil tugay ahmet seyhan can kopal bir de ufuk bilkay kıredi çekeceğim kıredi çıkar çıkmaz hangisi uygun ve boş olursa allah hangine nasip ederse ona olacağım sen bu doktorlarda hangini önerirsin duyumların varmı ne dersin zaman ayırdığın için teşekür ediyorum ayrıca seninde geçmiş bayramın kutlu olsun :16::16::16::16::16::nazar::nazar:

Back