Dün gittim bana 3 Aralık 2015 e gün verdiçok üzüldüm bütün hastanelerde böylemi bu durum ki
Merhaba benimde derdim karnımdan...sporda yapıyorum günlük bir saat yüzüyorum yinede karnım gitmiyor.....siz nerde oldunuz bu amaliyatı hangi doktor yaptı tabi birde kaç liraya çıktı..malüm devlet memuru olunca ekonomiyide düşünmeliyiz...şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim....
Saygılar,
Dun nasil yani persembe gitmissindir cunku cuma bakmaz ameliyat gunu banada ayni oyle vermisti bir yil sonra cok yogun cunku baska devletlerde nasildir bilmiyorum ama onlarda stajerlerin girme olasiligi var bu doktorda oyle degil pansumanda bile kimseye birakmiyor hastasinin herseyiyle kendi ilgileniyor[/QUOTE. Evet persembe gittim siz bir yil bekledinizmi
Evet bekledim o arada nasilsa orda bir gunum var dedim baska doktorlara gittim bazisi guven vermedi bazisininda fiyati cok geldi bu doktordan ilk gorusmemde memnun kalmistim daha cok kafami bulandirmayip onda olmaya karar verdim iyikide olmusum devlette doktorlar ilgilenmez tersler derler ama bu hic oyle biri degil sende bu zaman icinde arastir bence fikir edinirsinDun nasil yani persembe gitmissindir cunku cuma bakmaz ameliyat gunu banada ayni oyle vermisti bir yil sonra cok yogun cunku baska devletlerde nasildir bilmiyorum ama onlarda stajerlerin girme olasiligi var bu doktorda oyle degil pansumanda bile kimseye birakmiyor hastasinin herseyiyle kendi ilgileniyor[/QUOTE. Evet persembe gittim siz bir yil bekledinizmi
Evet bekledim o arada nasilsa orda bir gunum var dedim baska doktorlara gittim bazisi guven vermedi bazisininda fiyati cok geldi bu doktordan ilk gorusmemde memnun kalmistim daha cok kafami bulandirmayip onda olmaya karar verdim iyikide olmusum devlette doktorlar ilgilenmez tersler derler ama bu hic oyle biri degil sende bu zaman icinde arastir bence fikir edinirsin
Evet oyle yapacagim tesekkur ederim:)
Evet oyle yapacagim tesekkur ederim:)
merhaba arkadaşlar yazınızı okudum hangi devlet hastanesi o doktorun adı ne şey bende araştırıyorum da onun için görüşürüz
merhaba arkadaşlar yazınızı okudum hangi devlet hastanesi o doktorun adı ne şey bende araştırıyorum da onun için görüşürüz
Kanuni sultan süleyman hastanesi dr nurettin uzer
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum. Bende 2 sezeryan doğumdan sonra karın bölgemde sarkma oldu. Göğüslerimde küçük. Bu nedenle hem karın germe hemde büyütme ameliyatı olmak istiyoru. İstanbulda oturuyorum. Op. Dr. Ömer KEVEN i duydunuz mu hiç. Birde bana 10.000 tl gibi bir rakam verdi. Sizce fiyat uygun mu? Yaptıran arkadaşlardan fikir almak istedim. Önce sonra resimlerinide göremiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba,benim karın foto öncesi ve sonrası var görebilirsin.Karın ve göğüs için çok uygun bir fiyat.O doktora ameliyat olmuş birilerini görmeye çalışın.Karar vermenizde yardımcı oluyor canlı örnekler.Kolay gelsin
Merhaba,benim karın foto öncesi ve sonrası var görebilirsin.Karın ve göğüs için çok uygun bir fiyat.O doktora ameliyat olmuş birilerini görmeye çalışın.Karar vermenizde yardımcı oluyor canlı örnekler.Kolay gelsin
Yeni uye oldum karin germe olan arkadaslarin albumlerini nasil gorebilirim
arkadaşlar bende eylülde kombine olacağım hem heyacanlıyık hem tırsıyorum sizlerden moral almak için fotolarınızı görebilirmiyim lütfen
Merhaba canım,
Eylul ayında bende karın germe+lipo olacağım. Dr la fiyat konusunda anlaşırsam göğüs dikleştirme de istiyorum. Senin kombininde neler var hangi dr da karar kıldın bilgi verebilir misin biraz?
Bu arada hepinizin bayramı kutlu olsun😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?