Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım en iyisini yapmışsın canım Ankara'da yaptırmakla eminim senin ameliyatın benimkinden bin kat iyidir büyük hata yaptım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm ya asma yuzunu benimde hala sisliklerim var odem kolay kolay atilmiyo doktorumun dedigi 6 ay sabret ozaman tam oturcak karin seklin dedi benimde dikislerim tabiki guzel gorunmuyor ama gecicek ciktik bir yola bunca seyi aldik goze sonuclari icinde sabirli olcaz bence hersey guzel olcak moralini bozma..

canım senin doktorun kim? Ankaradamı oldun karıştırıyor olabilirim uzun zamandır okumuyorum forumu öncesi halin nasıldı göbek peki? Doktorun ne diyor sonuca

Manga belçikada olmuş.. Lipo yapılmamış büyük ihtimalle.. :/

canım senin doktorun kim? Ankaradamı oldun karıştırıyor olabilirim uzun zamandır okumuyorum forumu öncesi halin nasıldı göbek peki? Doktorun ne diyor sonuca
Canım ben Belçika'da oldum. Karnımın fotosunu almadım ameliyat öncesi. Pazartesi gittim iyi dedi. Ama ben yaptıran arkadaşların fotosunu görünce benımki tuhaf geldi. Tekrar gidince soracağım neden böyle oldu düzelirmi diye ...

Senin ne kadar oldu canım hala dikişlerin acıyormu benim acıyor 6 ay bir olsa ne olduysa çıksın artık ya

Senin ne kadar oldu canım hala dikişlerin acıyormu benim acıyor 6 ay bir olsa ne olduysa çıksın artık ya

benim 4 hafta oldu cnm yok acim yok sukur olmadida dikislerimde hic aci veya sorun yasamadim ama lipo yapilan bel bolgemde biraz acim oldu halada var hafiften..

Karamsar kumru olmak için henüz çok erken. Sevgili Manga silkelen ve kendine çabuk gel. Yalnızlığını paylaşmak için bir saksı biraz toprak ve hoşuna giden bir çiçeğin tohumunu alıyorsun. Hemen dikiyorsun veeee sana gülümseyerek çiçek açması için her gün ilgiyle onu şımartıyorsun. Sigarayı sadece saat başı içerek kaçırdığın saatleri de pas geçerek yavaş yavaş azaltıyorsun. Ne yapalım operasyon istediğin gibi gitmediyse, beklersin önce iyileşirsin, bedenin toparlanır sen de bu arada zaman ayarlamanı yaparsın. Buradaki muhabbete daha da sıkı sarılırsın sonra günü gelir yeniden toparlamak gerekiyorsa toparlanırsın. Bu bir alternatif, diğeri ise ameliyat öncesi kumaşların bile gizleyemediği o kocaman karın geri gelmeyecekken biraz kamuflajla kapanabilecek düz karnının ödemleri indikçe kıyafetlerinin nasıl da yakışacağını hayal etmek. Ya da sürekli stres yaratıp zavallı bedeninin iyileşmesini geciktirdikçe geciktirmek. Kızların bir kısmı beni gördü, sadece göbeği değil heryeri kocaman bir kadınım:) Özel hayatımda son yıllarda düzgün gitmeyen bir sürü şey var. Yaşadığım ülke tarihinde yaşamadığı kadar büyük bir kaosun içinde ve ben farkındalığı olanlardanım. Ama şükredebiliyorum:) Aldığım her nefese, uyandığım her güne. Bir de oğlumun düğününde dümdüz karnımla ortada gezineceğim hayaliyle beklediğim yenilenme operasyonu hayalim var her gece uyumadan beni gülümseten:)
Sevgili Manga,
Hayat fazla sıkılacak kadar uzun değil. Olanı ve geleni kabul edip kucaklamalıyız. Gerisi kaderimizde varsa zaten olacaktır. Hadi şimdi sev bakalım o göbişi. Günlerdir senden bir iyi laf duymayan bedenine iltifat et. Et ki seni mutlu etmek için harekete geçsin:)

iste bu

Ben bu ameliyatı 10 gün önce oldum...hayalimdi gerçekleştirdim...süper oldu ...

Harika hissedeceksiniz,inanın 10 gün oldu ameliyat olalı ...Kendimi harika hissediyorum :)

Canım o kadar güzel içten yazmışsınki içim eridi okurken resmen çok haklısın önce kendimi sevmem lazım sizin sayenizde kendime geleceğim emin olabilirsin bu site bana güzel arkadaşlar kazandırdı. Çok sağol ilgin bu güzel ifaden için canım ....

Canım öncelikle çok geçmiş olsun çok merak ettim karnını arkadaşlık yolladım kabul edersen bi de lütfen üzülme Türkiye de çok iyi doktorlar var revizyon olabilirsin bir yıl sonra lipo dikiş izi düzeltme falan kendini lütfen üzme.

sevgili arkadaşım göbeğiniz güzel görünüyor sakın üzülmeyin şilik ödemden dolayı zamanla ödeminiz gidecek ve çok güzel görünecek keşke genital bölgenize lopo yaptırsaydınız güzel olurdu bunun dışında zamanla her şey yolunda gidecek bende haziran ayında bu meme karınkol ve lopo ameliyatları olacağım bana şans dileyin görüşürüz hoşca kalın

Maydanozu sabahlarımı içiyoruz yoksa her zaman mı canım. Sigarayı bırakamıyorum çok istesemde canım

arkadaşım annenin karnında dokuz ay nasıl durdunuz acaba merak ediyorum sağlığınızla oyun oynuyorsunuz biraz sabredin lütfen ne olur bana kızmayın acaba önceki ve sonraki fotonuzu görebilirmiyim

canım,
karın germe+meme+kol lipo+karın lipo... olacaksın...

doğru mu anladım... hepsi birden..

Cavicim öncelikle ameliyatın için sana bol şans diliyorum canım. İnşallah su gibi geçsin. Ben yurt dışında yaşıyorum ameliyatım yurt dışında oldu canım. Benim genital bölgem o kadar büyük değildi. Ameliyattan sonra şişmiş onu doktora soracağım canım inşallah yağ enjekte etmemiştir :) ayakta kaldığım zaman orası sancıyor normalmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…