• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlaaaar acil yardım lütfen daha öncede yazmıştım ama benim mesaj kaynadı sanırım arada. Ameliyat olalı tam 40 gün oldu. Kırkımızı çıkardık yani :1:
Benim doktor beni 2. hafta gördü 2.ay kontrole gel dedi. Hiç masaj veya başka bişeyde tavsiye etmedi. Siz masaj yapıyomusunuz yapıyosanız nasıl yapıyosunuz bilgi verirseniz çok sevinirim. Doktora gitmeme daha 3 hafta var masaj gerekliyse geç kalmaktan korkuyorum. Cevap yazarsanız çok sevinirim.
Karın germe mı oldunuz ? Şayet karın germe ise masaj vs. gerek yok. Yediklerinize dikkat edip, ufak çaplı kendinizi yormadan yürüyüş yapabilirsiniz. Doktorunuz önerdiyse ödem cayı icebilirsiniZ.

Arkadaslar istanbulda yapan hastaneleri vve fiyatlari hakkinda bilgi verirmisiniz ve kac kiloda ameliyat ediliyor en fazla bende ameliyat olmak istiyorum para biriktiriyorum bilgi verirseniz sevinirim

Karın germe operasyonları istanbulda pek çok hastanede değişik fiyat aralıklarında yapılıyor. Fiyat bazlı degil doktor bazlı araştırma yapmanızı öneririm. Tavsiye almak istiyorsanız söyle söyleyeyim, doktorum Ercan Karacaoglu. Memorial hastanesinde yapıyor ameliyatları. Fiyat karın germe için 8-9 bin civarında . Umarım yardımcı olmuşumdur

Yok canım ya :( baktım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah allaah! Lipo yapmadan karnını nasıl gerdi ki acaba 😏 inşallah sonucu iyi olur. Kendini strese sokma, zamana bırak bakalım nasıl olacak karnın. Yediklerine dikkat et mutlaka, ödem için çay vs. Doktora danis canım

Allah allaah! Lipo yapmadan karnını nasıl gerdi ki acaba 😏 inşallah sonucu iyi olur. Kendini strese sokma, zamana bırak bakalım nasıl olacak karnın. Yediklerine dikkat et mutlaka, ödem için çay vs. Doktora danis canım

Zamana bıraktım canım. İki hafta sonra randevu gidip soracağım bakalım ne diyecek iki hafta oldu hala zor yürüyorum normalmi sence ??

Kilom azaldıkça karnım şişiyor yahu. Bugun kahvaltı sonrası 49,8 çıktım fekat ödemlerimi görseniz 55e cıktım sanırsınız. Ooy oyyy 2 küçük bebeyle ameliyat benim neyime pöff

Zamana bıraktım canım. İki hafta sonra randevu gidip soracağım bakalım ne diyecek iki hafta oldu hala zor yürüyorum normalmi sence ??

benim bu doktora pek güvenim yok...:ssz::ssz:

"lipo yaptım bekle 6 ay" dese yapacak birşey yok...:26:

uyuyup gidiyoruz... belkide yapmadı ama nasıl kanıtlayacağız????:26:

Kilom azaldıkça karnım şişiyor yahu. Bugun kahvaltı sonrası 49,8 çıktım fekat ödemlerimi görseniz 55e cıktım sanırsınız. Ooy oyyy 2 küçük bebeyle ameliyat benim neyime pöff

uzaylı fragola.... :63:

gördük resimleri.... şişsen ne kadar şişcen....

minnacık kalmışın zaten...:63:

Sevgili Manga, uzun zamandır buralarda değildim ancak gördüm fotoğrafını. Zor yürümene çok kafayı takma hepimizin ağrı eşiği farklı ve zaman zaman çok yüksek eşikli kişilerde bile stres faktörü düşmeye neden oluyor. Ağrıların da yürüyüşün de 2 ay içerisinde fark gösterir. Doktorun eski Amerikan ekolü bir doktor sanırım. Lipo yapılmaması ve dikiş tekniği bunu işaret ediyor. Karın derindeki fazla parçayı almış eski göbek deliğinin indiği yerden bu anlaşılıyor. Eski ekoller operasyonu deriyi alt dokudan tamamen ayırarak yaptıkları için ağrıların buradaki çoğu arkadaşına fazla oluyor. Türkiye'de doktorların cerrahi deneyimleri dünya sıralamasında önemli bir noktada. 15 yıl önce bu tekniğe benzer bir teknik üzerinde denenmiş ve revizyon bekleyen bir abla olarak sana tavsiyem; acilen sigarayı bırak kılcal damarlarına nefes aldır. Kilo verme çalışmalarına başla ve Türkiye'de bir rekonstruktif cerrahi uzmanından fikir almak için en az 1 yıl bekle. Karamsar bir tablo çizdim belki ama burada hepimiz aynı amaçla yani olduğumuzdan daha iyi görünmek için bulunuyoruz. Olası en iyi sonuç için bazen hem sabır hem acı gerekebiliyor. İçini kararttığım için tekrar özür dilerim.

Mangacım fotonu gördüm şişsin ve çok normal. Ben o kadar erken dönemde foto eklememiştim. 10. Gün korseyi açıp inceleyeyim dedim enemmm bel mel yok kütük gibi olmuşum çok moralim bozulmuştu ve uzuun süre öyle kaldım. 4-5 haftalarda belim oluşmaya başlamıştı. Bekle bakalım en azından ilk ay bi geçsin daha çok yenisin. Lipo olup olmadığını da sor doktoruna canım. Öncesinde neler yapılacağını konuşmamış mıydınız siz?

Yok canım ya :( baktım

cnm cok gecmis olsun bende yurtdisindayim bende yeni oldum bu ameliyati 4 hafta oldu odemlerin cok normal zamanla aticaksindir benimde hala var ve tamamen iylesme sureci 6 ay dedi doktorum lipo olmus gibi durmuyor resimlerin haklisin zaten morluklarin olmasi gerek lipo yapildiysa yanlarda bel bolgende hic morluk yokmu liposuz bir karin germe gercekten togaf geliyor kulaga ins sen yaniliyosundur ins yapilmistir istedigin sonuca ins ulasirsin biraz sabir..unutmadan ben ankarada oldum ameliyati yurtdisinda yasiyorum..

Sevgili Manga, uzun zamandır buralarda değildim ancak gördüm fotoğrafını. Zor yürümene çok kafayı takma hepimizin ağrı eşiği farklı ve zaman zaman çok yüksek eşikli kişilerde bile stres faktörü düşmeye neden oluyor. Ağrıların da yürüyüşün de 2 ay içerisinde fark gösterir. Doktorun eski Amerikan ekolü bir doktor sanırım. Lipo yapılmaması ve dikiş tekniği bunu işaret ediyor. Karın derindeki fazla parçayı almış eski göbek deliğinin indiği yerden bu anlaşılıyor. Eski ekoller operasyonu deriyi alt dokudan tamamen ayırarak yaptıkları için ağrıların buradaki çoğu arkadaşına fazla oluyor. Türkiye'de doktorların cerrahi deneyimleri dünya sıralamasında önemli bir noktada. 15 yıl önce bu tekniğe benzer bir teknik üzerinde denenmiş ve revizyon bekleyen bir abla olarak sana tavsiyem; acilen sigarayı bırak kılcal damarlarına nefes aldır. Kilo verme çalışmalarına başla ve Türkiye'de bir rekonstruktif cerrahi uzmanından fikir almak için en az 1 yıl bekle. Karamsar bir tablo çizdim belki ama burada hepimiz aynı amaçla yani olduğumuzdan daha iyi görünmek için bulunuyoruz. Olası en iyi sonuç için bazen hem sabır hem acı gerekebiliyor. İçini kararttığım için tekrar özür dilerim.

Senindemi aynı benim gibiydı canım üffff hata yaptım o zaman desene keşke tr de yaptırsaydım çok pişman oldum:( bırakacak canım sigarayı en azından azaltacam. Hata yaptığımı biliyorum yalnızlığımı onunla gideriyorum sözde işte :(

Back