Karamsar kumru olmak için henüz çok erken. Sevgili Manga silkelen ve kendine çabuk gel. Yalnızlığını paylaşmak için bir saksı biraz toprak ve hoşuna giden bir çiçeğin tohumunu alıyorsun. Hemen dikiyorsun veeee sana gülümseyerek çiçek açması için her gün ilgiyle onu şımartıyorsun. Sigarayı sadece saat başı içerek kaçırdığın saatleri de pas geçerek yavaş yavaş azaltıyorsun. Ne yapalım operasyon istediğin gibi gitmediyse, beklersin önce iyileşirsin, bedenin toparlanır sen de bu arada zaman ayarlamanı yaparsın. Buradaki muhabbete daha da sıkı sarılırsın sonra günü gelir yeniden toparlamak gerekiyorsa toparlanırsın. Bu bir alternatif, diğeri ise ameliyat öncesi kumaşların bile gizleyemediği o kocaman karın geri gelmeyecekken biraz kamuflajla kapanabilecek düz karnının ödemleri indikçe kıyafetlerinin nasıl da yakışacağını hayal etmek. Ya da sürekli stres yaratıp zavallı bedeninin iyileşmesini geciktirdikçe geciktirmek. Kızların bir kısmı beni gördü, sadece göbeği değil heryeri kocaman bir kadınım:) Özel hayatımda son yıllarda düzgün gitmeyen bir sürü şey var. Yaşadığım ülke tarihinde yaşamadığı kadar büyük bir kaosun içinde ve ben farkındalığı olanlardanım. Ama şükredebiliyorum:) Aldığım her nefese, uyandığım her güne. Bir de oğlumun düğününde dümdüz karnımla ortada gezineceğim hayaliyle beklediğim yenilenme operasyonu hayalim var her gece uyumadan beni gülümseten:)
Sevgili Manga,
Hayat fazla sıkılacak kadar uzun değil. Olanı ve geleni kabul edip kucaklamalıyız. Gerisi kaderimizde varsa zaten olacaktır. Hadi şimdi sev bakalım o göbişi. Günlerdir senden bir iyi laf duymayan bedenine iltifat et. Et ki seni mutlu etmek için harekete geçsin:)