• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Karamsar kumru olmak için henüz çok erken. Sevgili Manga silkelen ve kendine çabuk gel. Yalnızlığını paylaşmak için bir saksı biraz toprak ve hoşuna giden bir çiçeğin tohumunu alıyorsun. Hemen dikiyorsun veeee sana gülümseyerek çiçek açması için her gün ilgiyle onu şımartıyorsun. Sigarayı sadece saat başı içerek kaçırdığın saatleri de pas geçerek yavaş yavaş azaltıyorsun. Ne yapalım operasyon istediğin gibi gitmediyse, beklersin önce iyileşirsin, bedenin toparlanır sen de bu arada zaman ayarlamanı yaparsın. Buradaki muhabbete daha da sıkı sarılırsın sonra günü gelir yeniden toparlamak gerekiyorsa toparlanırsın. Bu bir alternatif, diğeri ise ameliyat öncesi kumaşların bile gizleyemediği o kocaman karın geri gelmeyecekken biraz kamuflajla kapanabilecek düz karnının ödemleri indikçe kıyafetlerinin nasıl da yakışacağını hayal etmek. Ya da sürekli stres yaratıp zavallı bedeninin iyileşmesini geciktirdikçe geciktirmek. Kızların bir kısmı beni gördü, sadece göbeği değil heryeri kocaman bir kadınım:) Özel hayatımda son yıllarda düzgün gitmeyen bir sürü şey var. Yaşadığım ülke tarihinde yaşamadığı kadar büyük bir kaosun içinde ve ben farkındalığı olanlardanım. Ama şükredebiliyorum:) Aldığım her nefese, uyandığım her güne. Bir de oğlumun düğününde dümdüz karnımla ortada gezineceğim hayaliyle beklediğim yenilenme operasyonu hayalim var her gece uyumadan beni gülümseten:)
Sevgili Manga,
Hayat fazla sıkılacak kadar uzun değil. Olanı ve geleni kabul edip kucaklamalıyız. Gerisi kaderimizde varsa zaten olacaktır. Hadi şimdi sev bakalım o göbişi. Günlerdir senden bir iyi laf duymayan bedenine iltifat et. Et ki seni mutlu etmek için harekete geçsin:)

++++++++++++++++++++++++:128:

sevgili arkadaşım :16::46::46::46::50::50:göbeğiniz güzel görünüyor sakın üzülmeyin şilik ödemden dolayı zamanla ödeminiz gidecek ve çok güzel görünecek keşke genital bölgenize lopo yaptırsaydınız güzel olurdu bunun dışında zamanla her şey yolunda gidecek bende haziran ayında bu meme karınkol ve lopo ameliyatları olacağım bana şans dileyin görüşürüz hoşca kalın

Sen nerde kime olacaksın.. En iyisi kombine olmak , bak gör çabucak toparlanacaksın.. İnşallah herşey gönlünce olur.. Fotolarını eklersin artık :)

Sen nerde kime olacaksın.. En iyisi kombine olmak , bak gör çabucak toparlanacaksın.. İnşallah herşey gönlünce olur.. Fotolarını eklersin artık :)

ben izmir civarında oturuyorum izmirde olacağım doktorum ahmet seyhan bir süre internetten görüşüyorum ameliyatı haziran sonunda olacağım iyi düşüncelerine teşekür ediyorum :16::16:

Cavicim öncelikle ameliyatın için sana bol şans diliyorum canım. İnşallah su gibi geçsin. Ben yurt dışında yaşıyorum ameliyatım yurt dışında oldu canım. Benim genital bölgem o kadar büyük değildi. Ameliyattan sonra şişmiş onu doktora soracağım canım inşallah yağ enjekte etmemiştir :) ayakta kaldığım zaman orası sancıyor normalmi bilmiyorum :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bir çok arkadaşım orası şiş karın düzleşince orası çirkin görüntüye yol açıyor ben ameliyata girmeden önce doktorumla bunu konuşucağım gerekirse oraya lopo yaptıracağım:16::16:

canım bir çok arkadaşım orası şiş karın düzleşince orası çirkin görüntüye yol açıyor ben ameliyata girmeden önce doktorumla bunu konuşucağım gerekirse oraya lopo yaptıracağım:16::16:

Bencede ihmal etme canım. Doktora anlat çünkü çok çirkin görünüyor inşallah benimkide şiş olsun :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gorhan , capoeira ve blacklady cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Kızlar ödemlerim yavaş yavaş geçmeye başladı sanki. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum. Dikişlerimde daha iyi görünüyo. Umarım hepimiz sonuçlardan çok memnun kalırız. Çektiğimiz acı ve sıkıntılara değdi deriz.

evet ve 48 yaşındayım

oyyy....oyyyyyy...oyyyyy

ben yüz germe ile karın lipo beraber olur mu.... kaldırabilir miyim diye düşünüp duruyorum...:60: :60: :60:

bende yüz germe+karın lipo+kol lipo+meme dikleştirme yapıp kurtulayım.....

ohhhhhhhh............bir defada bütün hepsi tamam... :60: :60:

valla ciddiyim cnım.... olursa bende hepsini birden yaptırayım....

bende 46 yaşındayım....:27::27::27:

oyyy....oyyyyyy...oyyyyy

ben yüz germe ile karın lipo beraber olur mu.... kaldırabilir miyim diye düşünüp duruyorum...:60: :60: :60:

bende yüz germe+karın lipo+kol lipo+meme dikleştirme yapıp kurtulayım.....

ohhhhhhhh............bir defada bütün hepsi tamam... :60: :60:

valla ciddiyim cnım.... olursa bende hepsini birden yaptırayım....

bende 46 yaşındayım....:27::27::27:

Hahaha listeyi yapmış ta ameliyata hazırlanıyo :))) kız dr karar verior neler neler bir arada yapılır.. Ben sırt simit karın ve müğde lipo, karın germe ve burun yaptırdım.. Dr demişti meme estetiği
İsteseydin bunlarla beraber olmazdı ağır gelirdi diye

Hahaha listeyi yapmış ta ameliyata hazırlanıyo :))) kız dr karar verior neler neler bir arada yapılır.. Ben sırt simit karın ve müğde lipo, karın germe ve burun yaptırdım.. Dr demişti meme estetiği
İsteseydin bunlarla beraber olmazdı ağır gelirdi diye

bende deyimki doktora hangilerini bir araya tıkıştırabilirsek, hepsini yapalım... :60:

olsun bitsin....

fiyatta uygun olur valla:....:27::27::27:

birde ölmezde sağ kalırsak işlem tamam... :60: :60: :60:

bende deyimki doktora hangilerini bir araya tıkıştırabilirsek, hepsini yapalım... :60:

olsun bitsin....

fiyatta uygun olur valla:....:27::27::27:

birde ölmezde sağ kalırsak işlem tamam... :60: :60: :60:

Hehh aynen.. Valla ben ayrı ayrı sorduğumda fiyat 10.000 çıktı.. Sonra artık iyice karar verip aradım anlattım .. Hepsini birmi istiosunnn dedi :))) evet olabilirmi dedim onlar olur tmm dedi.. Fiyat 7.5 du.. Anaaam pek sevindim valla :))

Hehh aynen.. Valla ben ayrı ayrı sorduğumda fiyat 10.000 çıktı.. Sonra artık iyice karar verip aradım anlattım .. Hepsini birmi istiosunnn dedi :))) evet olabilirmi dedim onlar olur tmm dedi.. Fiyat 7.5 du.. Anaaam pek sevindim valla :))

:53:süper fiyatmış, canım yaaaaa....

o kadar şey 7.500....

sırf yüz germeye bir arkadaşım 12500 lira fiyat aldı....:27::27::27::27:

:53:süper fiyatmış, canım yaaaaa....

o kadar şey 7.500....

sırf yüz germeye bir arkadaşım 12500 lira fiyat aldı....:27::27::27::27:

İstanbulda avşar klinik 33.000 istemişti.. İyi oldu bu fiyat hem ameliyat oldum hem türkiyede daire sahibi oldum :))) gerçektende harika bir fiyattı.. Üstelik ilgi alaka süperdi.. 3 ay oldu hala kontaktayız dr la..

İstanbulda avşar klinik 33.000 istemişti.. İyi oldu bu fiyat hem ameliyat oldum hem türkiyede daire sahibi oldum :))) gerçektende harika bir fiyattı.. Üstelik ilgi alaka süperdi.. 3 ay oldu hala kontaktayız dr la..

fiyat gerçekten süpermiş valla....

daire ile bağlantıyı kuramadım...:27::27::27:

fiyat gerçekten süpermiş valla....

daire ile bağlantıyı kuramadım...:27::27::27:

Oteliydi konaklamasıydı 50.000 i geçiyordu.. Parayı hazırladım gelecektimki izmirdede yapıldığını öğrendim.. İstanbull çok uzak. İzmir daha yakın.. Ee otelde deil evimde kaldım.. Anlayacağın geri kalan para cebime kaldı.. Bende kv lerin evinin üstüne kat çıktım.. Bir taşla iki kuş :))

Oteliydi konaklamasıydı 50.000 i geçiyordu.. Parayı hazırladım gelecektimki izmirdede yapıldığını öğrendim.. İstanbull çok uzak. İzmir daha yakın.. Ee otelde deil evimde kaldım.. Anlayacağın geri kalan para cebime kaldı.. Bende kv lerin evinin üstüne kat çıktım.. Bir taşla iki kuş :))

50.000 mi allahim o parayla insan bastan yaratilir ya benim tum ameliyatlarim 21.500 tutuyo cokmu veriyorum diyodum ama degil sanirim :)

50.000 mi allahim o parayla insan bastan yaratilir ya benim tum ameliyatlarim 21.500 tutuyo cokmu veriyorum diyodum ama degil sanirim :)

Valla bende öyle dedim.. O paraya adam beni boşar fıstık gibi bir hatuna düğün yapar yahuu :))))
İzmirde 7.5 a yaptırdım valla herşeyde 4/4 lüktü.. Halada bir sorun olduğunda dr un ilgisi eksik deil.. Daha ne :)))

Valla bende öyle dedim.. O paraya adam beni boşar fıstık gibi bir hatuna düğün yapar yahuu :))))
İzmirde 7.5 a yaptırdım valla herşeyde 4/4 lüktü.. Halada bir sorun olduğunda dr un ilgisi eksik deil.. Daha ne :)))

ben sadece karin germe bel lipo 6.5 odedim ama cok memnun kaldim aynaya baktikca inanmiyorum benimde bir belim varmis diyorum bel karin hepsi birbirine girmisti cunki :)

Chelsea cnm benim ozel mesaj hakkim yok o yuzden burdan yaziyorum inan korkulcak hir birsey degil karin germe + lipo yaptirdim ben ve cok memenunum ilk uc gun disinda cok bir zorlugu yok uc gunden sonra tamamen rahatlamistim ben ikinci haftamda gezip dolasiyordum kimsenin yardimi olmadan her turlu ihtiyacimi yapabiliyodum..ankarada oldum ben ameliyatimi ferrhuh bingul du doktorum ekimdede allah izin veirse diger ameliyatlarim olcak ins

Back