• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Şimdiden geçmiş olsun teyzene.. İnşallah herşey gönlünce olur çabucak toparlanır.. Öyle zannedildiği gibi çok ağrılı bir ameliyat deil.. Her ameliyat gibi zorlukları var ama bence en çok sıkıntı veren sırt ağrıları oluyor.. Malum eğik gezecek yatarkende sırf sırt üstü olduğu için sırta ve bele biraz yüklenecek..yara izi bşr sene içinde kayboluyor.. Özel bir krem kullanmıyorum, sezaryenimdede kullanmamıştım.. Önemli olan bol bol nemlendirmek..kolay gelsin teyzene güzel haberlerini bekliyoruz

mmmm çok teşekkürler heyecan ıma ortak olduğunzuz teşekkürler.sizde çok büyük geçmiş olsun.

Capoeira mesajlarımı alıyormusun ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

manga arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim:34:

ve erken dönem resimlerini görmedim ama lütfen moralini bozma bu süreç zamanla izlerin silikleşir

Kız deme çok üzülüyorum :( fragolanınki farklıydı evet bende öyle olacak sanmıştım :(

ah birtanem... üzülme noolur....:38:

ben acaba ilk günlerde hep böyle çok şiş olup, sonradan düzeliyor mu...herkeste süreç böylemi işliyor diye sormuştum...

ah birtanem... üzülme noolur....:38:

ben acaba ilk günlerde hep böyle çok şiş olup, sonradan düzeliyor mu...herkeste süreç böylemi işliyor diye sormuştum...

Süreç inşallah böyledir hayatım boşu boşuna kendimi mahvetmemiş olayım :(

Arkadaşım olan hanımlar, kapalı olan albümüme öncesi sonrası foto ekledim.. Bakabilirmisiniz? Kafam karışık biraz :/

Simdi gördüm fotonu, ameliyatın daha cok yeni! Ödemin cok belli ki. Doktorundan ödem için bir seyler iste mutlaka, yediklerine dikkat et. Ameliyat sonrası ne kadar kilo verirsen sonuc o kadar iyi oluyor. İzleri dert etme, bir süre sonra yok olmasa bile gözüne batmayacak. Germe yapması için önce lipo yapması gerekiyor doktorunun, buyuk ihtimal yapmıştır. Ne kadar yağ aldığını sorabilirsin? Oncesi fotonu da koyar misin ?

tatlım göbiş möbiş gitmiş...

neye bakacağız da yorum yapcaz...:44:

burun zaten güzel...

Saol cnm benimm :)) dudağımı büktüm kendi kendime kızıordum ne yaptında böyle oldun sen diye, mesjın çok güldürdü :)) allahta seni güldürsün :))) yahu şu forumdaki hatunlar 1 ayda afet oluyorlar.. Baksana tam bir bel oyuntum bile yok.. Bildiğin kütük :/

Çok şükür eskiye bakarak tabikide çok çok iyiyim ama valla korkuyorum.. Var bende bir terslik ama ne? Böyle giderse eski halime dönmekten korkuyorum.. Göbüş gitti ama vücut garip geliyor gözüme..

Süreç inşallah böyledir hayatım boşu boşuna kendimi mahvetmemiş olayım :(

canım, vücut büyük bir sistem.... ama desteklemelisin onu....

sigaranın en büyük zararı, kandolaşımını bozması ve doku ölümüne yol açması....

vücut iyileşmek için çaba harcarken, sen onun işini zora sokuyorsun....

sigarayı bırakacağına inanıyorum.... en azından azaltabilirsin....

bu arada protein ağırlıklı beslenirsen vücut ödemi daha çabuk atar....

umarım herşey güzel olur ve seninde fragola gibi fıstık bir göbişin olur...:23:

Saol cnm benimm :)) dudağımı büktüm kendi kendime kızıordum ne yaptında böyle oldun sen diye, mesjın çok güldürdü :)) allahta seni güldürsün :))) yahu şu forumdaki hatunlar 1 ayda afet oluyorlar.. Baksana tam bir bel oyuntum bile yok.. Bildiğin kütük :/

Çok şükür eskiye bakarak tabikide çok çok iyiyim ama valla korkuyorum.. Var bende bir terslik ama ne? Böyle giderse eski halime dönmekten korkuyorum.. Göbüş gitti ama vücut garip geliyor gözüme..

hmmmm....

dekolte resmin yok şekerim....

birde üstüste giymişsin mübarek...:27::27::27:

cıksssss....bööle açık seçik görmem lazım ki; objektif yorum yapayım...:27::27::27:

Back