Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden geçmiş olsun teyzene.. İnşallah herşey gönlünce olur çabucak toparlanır.. Öyle zannedildiği gibi çok ağrılı bir ameliyat deil.. Her ameliyat gibi zorlukları var ama bence en çok sıkıntı veren sırt ağrıları oluyor.. Malum eğik gezecek yatarkende sırf sırt üstü olduğu için sırta ve bele biraz yüklenecek..yara izi bşr sene içinde kayboluyor.. Özel bir krem kullanmıyorum, sezaryenimdede kullanmamıştım.. Önemli olan bol bol nemlendirmek..kolay gelsin teyzene güzel haberlerini bekliyoruz
Capoeira mesajlarımı alıyormusun ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
manga arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim
ve erken dönem resimlerini görmedim ama lütfen moralini bozma bu süreç zamanla izlerin silikleşir
Kız deme çok üzülüyorum fragolanınki farklıydı evet bende öyle olacak sanmıştım
Ameliyata 80 kg girmiştim canım
Maydanozu sabahlarımı içiyoruz yoksa her zaman mı canım. Sigarayı bırakamıyorum çok istesemde canım
ah birtanem... üzülme noolur....
ben acaba ilk günlerde hep böyle çok şiş olup, sonradan düzeliyor mu...herkeste süreç böylemi işliyor diye sormuştum...
son dönem bu ameliyatı olanlar 60-70 kilo aralığındaydı diye hatırlıyorum...
acaba karnın fazla şişmesi ile kilo ne kadar alakalı...:44:
lütfen birtnem.....
en azından 5 adete düşür....
Arkadaşım olan hanımlar, kapalı olan albümüme öncesi sonrası foto ekledim.. Bakabilirmisiniz? Kafam karışık biraz :/
Arkadaslik gonderdim, Kabul edersen bakip yorum yaparim:)
Arkadaşım olan hanımlar, kapalı olan albümüme öncesi sonrası foto ekledim.. Bakabilirmisiniz? Kafam karışık biraz :/
tatlım göbiş möbiş gitmiş...
neye bakacağız da yorum yapcaz...:44:
burun zaten güzel...
Süreç inşallah böyledir hayatım boşu boşuna kendimi mahvetmemiş olayım
Saol cnm benimm :)) dudağımı büktüm kendi kendime kızıordum ne yaptında böyle oldun sen diye, mesjın çok güldürdü :)) allahta seni güldürsün :))) yahu şu forumdaki hatunlar 1 ayda afet oluyorlar.. Baksana tam bir bel oyuntum bile yok.. Bildiğin kütük :/
Çok şükür eskiye bakarak tabikide çok çok iyiyim ama valla korkuyorum.. Var bende bir terslik ama ne? Böyle giderse eski halime dönmekten korkuyorum.. Göbüş gitti ama vücut garip geliyor gözüme..
hmmmm....
dekolte resmin yok şekerim....
birde üstüste giymişsin mübarek...
cıksssss....bööle açık seçik görmem lazım ki; objektif yorum yapayım...