canım, vücut büyük bir sistem.... ama desteklemelisin onu....
sigaranın en büyük zararı, kandolaşımını bozması ve doku ölümüne yol açması....
vücut iyileşmek için çaba harcarken, sen onun işini zora sokuyorsun....
sigarayı bırakacağına inanıyorum.... en azından azaltabilirsin....
bu arada protein ağırlıklı beslenirsen vücut ödemi daha çabuk atar....
umarım herşey güzel olur ve seninde fragola gibi fıstık bir göbişin olur...
canım, vücut büyük bir sistem.... ama desteklemelisin onu....
sigaranın en büyük zararı, kandolaşımını bozması ve doku ölümüne yol açması....
vücut iyileşmek için çaba harcarken, sen onun işini zora sokuyorsun....
sigarayı bırakacağına inanıyorum.... en azından azaltabilirsin....
bu arada protein ağırlıklı beslenirsen vücut ödemi daha çabuk atar....
umarım herşey güzel olur ve seninde fragola gibi fıstık bir göbişin olur...
Aaa yokmu öyle.. Dur kız ekliyeyim seni gör benim dekolteyi :))
Haklısın canım azaltmam gerek sigarayıfarkındayım herşeyin bu azimsiz oluşum beni deli ediyor sağol güzel dileklerin içim fragolanın gibi karnım olsa ne isterim :) onun için bu acılar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım karnımın öncesi fotosunu çekmedimSimdi gördüm fotonu, ameliyatın daha cok yeni! Ödemin cok belli ki. Doktorundan ödem için bir seyler iste mutlaka, yediklerine dikkat et. Ameliyat sonrası ne kadar kilo verirsen sonuc o kadar iyi oluyor. İzleri dert etme, bir süre sonra yok olmasa bile gözüne batmayacak. Germe yapması için önce lipo yapması gerekiyor doktorunun, buyuk ihtimal yapmıştır. Ne kadar yağ aldığını sorabilirsin? Oncesi fotonu da koyar misin ?
Ağzın bal yesin emii.. İnşallah öyle olur.. Atmazmıyım .. İnşallah dediğin gibi olurda bu sefer karamsar olmadan eklerim.. Çok tşkkr ederimmmhmmmmm..
canım doktorun hakkında hiç bilgim yok ama çok düzgün kesmiş ve dikmiş... hakkını teslim etmek lazım...
buralarda bu kadar dikkatli çalışan bir doktorun, diğer yerleride gereğince yapmış olduğunu düşünüyorum..
sadece istediğin ölçüde incelmeyi görmek için,belki diğerlerinden biraz daha fazla bekleyeceksin....
ama sonucun güzel olacağını düşünüyorum....
zaten fragola uzaylıydı biliyorsun...
inanılmaz hızlı toparlandı ve ödemleri attı...
sanırım 6 ayda herşey oturmuş olur...
o zaman yeni fotoları da atarsın yine, yorum yaparız...
Canım aldım ama genzimi çok yakıyor öksürüyorum napayım artık mecbur başlayacağımNicorette diye nikotin sakızları vardı.. Günde bir paket çiğneyebiliorsun.. Ama ben iki günde 4 tane çiğnedim sonra tamamen bıraktım.. Ne pis şey o öyle :))) dene valla çok yardımcı oldu bana.. Pek nikotinli pek acı :/ en yüksek dozajını al yoksa tiksinemezsin sigaradan
Canım karnımın öncesi fotosunu çekmedimpişman oldum keşke çekseydim hiç iyi olmayacak gibi geliyor bana üffff ne yaptım demekten kendimi alamıyorum
canım, doktorun çekmiş olmalı...
ondan e-postana göndermesini isteyebilirsin...
canım, doktorun çekmiş olmalı...
ondan e-postana göndermesini isteyebilirsin...
Kızlaaaar acil yardım lütfen daha öncede yazmıştım ama benim mesaj kaynadı sanırım arada. Ameliyat olalı tam 40 gün oldu. Kırkımızı çıkardık yani
Benim doktor beni 2. hafta gördü 2.ay kontrole gel dedi. Hiç masaj veya başka bişeyde tavsiye etmedi. Siz masaj yapıyomusunuz yapıyosanız nasıl yapıyosunuz bilgi verirseniz çok sevinirim. Doktora gitmeme daha 3 hafta var masaj gerekliyse geç kalmaktan korkuyorum. Cevap yazarsanız çok sevinirim.
Kızlaaaar acil yardım lütfen daha öncede yazmıştım ama benim mesaj kaynadı sanırım arada. Ameliyat olalı tam 40 gün oldu. Kırkımızı çıkardık yani
Benim doktor beni 2. hafta gördü 2.ay kontrole gel dedi. Hiç masaj veya başka bişeyde tavsiye etmedi. Siz masaj yapıyomusunuz yapıyosanız nasıl yapıyosunuz bilgi verirseniz çok sevinirim. Doktora gitmeme daha 3 hafta var masaj gerekliyse geç kalmaktan korkuyorum. Cevap yazarsanız çok sevinirim.
Arkadaslar istanbulda yapan hastaneleri vve fiyatlari hakkinda bilgi verirmisiniz ve kac kiloda ameliyat ediliyor en fazla bende ameliyat olmak istiyorum para biriktiriyorum bilgi verirseniz sevinirim
Eğer istanbulda yaptırsaydım kesinlikle ercan karacaoğluna yaptırırdım.. Hastalarıyla bir konuş istersen
Hayır canım çekmedi ..
tatlım, benim gördüğüm resimlere göre en güzel dikiş seninkiydi...
ercan beyin hastalarıda çabuk toparlanma açısından önde sanırım...
Aaa iltifat iltifat.. Havalara giricem bak.. :))) ay bunaldıkça kafanımı şişirsem ne
Dikiş görmedim.. Göbek deliğinde dikiş izi yok hastalarında ve güzel yapılandırıyor bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?