Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Harika canım haberler süper aynı şekilde benim de doktorum 1.ayda böyle olduysan 3 ay sonrası nasıl olucak dedi çok mutlu oldum ama hapşırdığımda,sabah kalktığımda karnım hala ağrıyor sende de oluyor mu gerçi hemşiresine sordum o çok normal olur daha dedi ama doktoruma da sormayı unuttum sende durum nedir canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:2:

Bir ay bükülerek gezmekmi?? Yok artık .... Her doktorun kendi tekniğine göre söylediği belirli birgün vardır illaki ama 14 günü geçeceğini sanmam

Ayyy çok sevindim.İnsallah 14 güne kalkabilirim.Bu şekildeki yorumlar beni dahada rahatlatıyor sağolun.Buradaki yorumları okudukca gözüm korkmuşdu.Doktorum bana haziranda denize girersin dedi.Komplikasyon olmadan atlatırım allahın izniyle diye umut ediyorum.

YUPPİ diyorum hemen gidip bikinilerimi alıyorum.Çocuklarımı ayarladım.İşlerimi ayarladım.Doktorum izmirden prof dr.ufuk bilkay kendisine çok güvendim bütün sorularıma içtenlikle cevap verdi araştırmalarıma görede kendisi çok başarılı bir doktor.Ozaman ne kaldı bikini alışverişi

Canım sen içini ferah tut kendini Ufuk Bilkayın sihirli ellerine bırak gitsin o gerçekten çok kaliteli bir doktor ben de ameliyatımı ona oldum daha bir ay geçti ama kendimi çok iyi hissediyorum etraftan da sürekli çok güzel tepkiler alıyorum iyi ki bu ameliyatı olmuşum ve iyi ki Ufuk Bilkay'a olmuşum diyorum şimdiden gelmiş geçmiş olsun sağlıkla kal

N

Çok teşekkür ederim.İçime su serptiniz.Sizede çok geçmiş olsun.Direnler sizde kaç gün kaldı?Ağrı kesiciler gerçekten işe yarıyormu?Korse bady şeklinde mi?Çok özel olmazsa fotonuzu görebilirmiyim?:18:

Korse takiomusun hala?

Evet canım benim fıtıgım da tamir edildiği için 1 ay daha takacağım korseyi

Hapşırma anında oluyor canım ama hapşırdıktan sonra geçiyor. Sabahları kalkarken ağrım da oluyor hala aynı şekilde, 1-2 dk sonra geçiyor o da sende de o şeilde mi?

Canım rica ederim umarım sen de en az benim kadar memnun kalırsın direnler şöyle ben Çarşamba operasyondan çıktım,Pazartesi günü direnlerim çıktı.Ağrı kesiciler tabii ki işe yarıyor ama ilk iki gün inim inim inledim ama sırtımdaki epidural çıkmış ağrıkesiciler vücuduma giremediği için sonradan çok acı hissettim benimki extrem bir durumdu ve talihsizlikti açıkçası ne yazıl ki ama daha sonraları yani ilk 2 günden sonra hızla azalıyor benim 1 ay oldu hapşırırken,gece de sanırım hareketsiz kaldığım için sabahları ilk bir ağrım oluyor ama ağrı kesici alacak kadar değil içten pilikasyon yapıldığı ve dikişli olduğu için ağrıdığını ve normal olduğunu söyledi Ufuk Beyin hemşiresi.Korseyi de dale abdominal korse diye internetten bakabilirsin Ufuk bey bunu kullanıyor tatlım fotoğraflara gelince İnan ben de eklemeyi çok istiyorum fakat beceremedim hatta eklediğim arkadaşlarımın da fotoğraflarını göremedim ama çalışmalarım devam ediyor eğer istersen özelden telefonunu yaz sana wapp tan ya da mesaj olarak gönderebilirim bak onu becerebiliyorum☺️

Evet canım aynen öyle ama elimle bastırdığımda da hafif ağrı hissediyorum internette sinir uçları zarar gördüğünde nadiren de olsa kronik ağrı gelişebilir diye okudum yine evham yaptım az değil 1 ay oldu sıkıldım biraz da sanırım ama yeter ki sürekli bir ağrı durumu kalmasın bu da geçicek olsun bugün Dr umun hemşiresiyle konuştum çok normal ama siz yine de sürekli kendinizi yoklayın 1 hafta içinde artma ya da ağrıda azalmama durumu olursa muayeneye gelirsiniz dedi bakalım tatlım sonuç o kadar güzel görünüyor ki umarım böyle bir bedeli olmaz teşekkür ederim cevabın için öpüyorum☺️😚😘

Normaldir canım ya okadar işlem gördü karnımız 1 ay cok erken butun ağrıların geçmesi için benim kollarıma da lipo yapıldı hala ağrısı devam ediyor ara ara :) öperim ben de :))

5. Hafta fotolarımı ekledim :)

Harika süper muhteşem dibim düştü çok iyi görünüyorsun Allah nazarlardan saklasın nihayet fotoğraflarına bakmayı becerebildim lakin ben nasıl ekliycem Offff yapamadım😔

Oyyy cok sagol canim profilinde sol tarafta abumler bolumu olmasi lazim ordan yeni album ekle deyip devam ederek ekleyebilirsin seni yonlendiriuo zaten ama safariden gir applicationdan olmuyo

Öncesi ve sonrası fotoğraflarımı koyabildim 😍😍😍

Gerginim dukan ım senin nick te değişmiş :)))

ehehhee değişim iyidir :))

beğenmene sevindim :))
canım ya Allah yardımcın olsun
selfie leri bekliyoruz bak bi tanesi bana özel olsun :)))

mami sana sloganımız çok gez az,iş yap

Son düzenleme:

ooo süpersin tatlım

tatlım önce geçmiş olsun kızına,ağrıya gelince ben 5 ay oluyor hala yataktan ani kalkışlarda(ben normal kalkmam birden fırlarım)karnımda ağrı oluyor.
yani normal seyrindesin ben ce :)

aha!
doktorun kimden 4 kg yağ aldığı ortaya çıktı demek beni senle karıştırdı

ama bu kadarda olmazki hem memişlerin çok güzel hem kilo vermişsin istediğin kadar kaşı :)bak ben kesin nazar vericem sana nazar:)

şaka bir tarafa ameliyat olanların mutlu olması beni de çok mutlu ediyor Maşallah Allah mutluluğunu bozmasın (her bakımdan :).)

5. Hafta fotolarımı ekledim :)

Öncesi ve sonrası fotoğraflarımı koyabildim 😍😍😍

hemen bakalım :)

Size özel msj yazabilmem için 25 kez msjlaşmam gerekliymiş o yüzden yazamıyorum.Siz bana özel msjdan numaranızı atarsanız size ulaşabilicem saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…