Ooo süper haber bunlar :))) maşallah.. Bu şekilde devam edersin inşallah
Oooy insallah canimmm sagol cok :)
Merhaba arkadaslar. Benim 5 hafta bitti. Bugun kontrole gittim. 5. Hafta icin durumumu dokor cok iyi buldu hatta sonrasi fotgraflarimi cekti. Hersey gayet iyi. 54 kg girdigim ameliyattan 4 hafta sonra diyete baslamak icin tartildigimda 52,3 cikmistim yani daha diyet yapmadan bi miktar kilo gitmisti. Bu hafta da 1,4 kg vermisim vve 50,9 olmusum. DOktorum daha verme dedi ama boyum 1.53 ve yazin kesin kilo alirim o yuzden bi miktar daha vericem almaya payim olsun diye :) diyetin de etkisiyle karnim baya duz masallah diyip totomu kasiyayim :)) oyle yani her gun sukrediyorum boyle bi firsatim oldugu icin o karindan kurtuldugum icin :) darisi ameliyatt olmak isteyenlerin basina :)
:2:
Bir ay bükülerek gezmekmi?? Yok artık .... Her doktorun kendi tekniğine göre söylediği belirli birgün vardır illaki ama 14 günü geçeceğini sanmam
doktorun ve hastanen iyi ise
çocuğunu, evini, işini, eşinin 15 gün kadar sen yokmuşsun gibi idare edecekleri şekilde ayarladıysan
ilk bir haftaki fiziksel ağrı sızıyı, psikolojik düşüşü kabul ediyorsan
max 10 gün kadar eğik yürümeye razı isen
1 ay ağır iş yük yorgunluk olmadan dikkatli geçireceksen
ameliyat sonrası yemeğine sporuna özen göstereceksen
şimdiden yeni çamaşır ve bikiniler al derim :)))
YUPPİ diyorum hemen gidip bikinilerimi alıyorum.Çocuklarımı ayarladım.İşlerimi ayarladım.Doktorum izmirden prof dr.ufuk bilkay kendisine çok güvendim bütün sorularıma içtenlikle cevap verdi araştırmalarıma görede kendisi çok başarılı bir doktor.Ozaman ne kaldı bikini alışverişi
Canım sen içini ferah tut kendini Ufuk Bilkayın sihirli ellerine bırak gitsin o gerçekten çok kaliteli bir doktor ben de ameliyatımı ona oldum daha bir ay geçti ama kendimi çok iyi hissediyorum etraftan da sürekli çok güzel tepkiler alıyorum iyi ki bu ameliyatı olmuşum ve iyi ki Ufuk Bilkay'a olmuşum diyorum şimdiden gelmiş geçmiş olsun sağlıkla kal
N
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Korse takiomusun hala?
Harika canım haberler süper aynı şekilde benim de doktorum 1.ayda böyle olduysan 3 ay sonrası nasıl olucak dedi çok mutlu oldum ama hapşırdığımda,sabah kalktığımda karnım hala ağrıyor sende de oluyor mu gerçi hemşiresine sordum o çok normal olur daha dedi ama doktoruma da sormayı unuttum sende durum nedir canım
Çok teşekkür ederim.İçime su serptiniz.Sizede çok geçmiş olsun.Direnler sizde kaç gün kaldı?Ağrı kesiciler gerçekten işe yarıyormu?Korse bady şeklinde mi?Çok özel olmazsa fotonuzu görebilirmiyim?:18:
Evet canım benim fıtıgım da tamir edildiği için 1 ay daha takacağım korseyi
Hapşırma anında oluyor canım ama hapşırdıktan sonra geçiyor. Sabahları kalkarken ağrım da oluyor hala aynı şekilde, 1-2 dk sonra geçiyor o da sende de o şeilde mi?
Evet canım aynen öyle ama elimle bastırdığımda da hafif ağrı hissediyorum internette sinir uçları zarar gördüğünde nadiren de olsa kronik ağrı gelişebilir diye okudum yine evham yaptım az değil 1 ay oldu sıkıldım biraz da sanırım ama yeter ki sürekli bir ağrı durumu kalmasın bu da geçicek olsun bugün Dr umun hemşiresiyle konuştum çok normal ama siz yine de sürekli kendinizi yoklayın 1 hafta içinde artma ya da ağrıda azalmama durumu olursa muayeneye gelirsiniz dedi bakalım tatlım sonuç o kadar güzel görünüyor ki umarım böyle bir bedeli olmaz teşekkür ederim cevabın için öpüyorum☺️😚😘
5. Hafta fotolarımı ekledim :)
Harika süper muhteşem dibim düştü çok iyi görünüyorsun Allah nazarlardan saklasın nihayet fotoğraflarına bakmayı becerebildim lakin ben nasıl ekliycem Offff yapamadım😔
Gerginim dukan ım senin nick te değişmiş :)))
Ay ay ayy sonunda kendine yakışan nefis bir isim de bulmuşsun tatlııım:)) Valla gezesim çok ama bunca yılın ardından çocuğumu memlekete kesin döndürüyorum ya işin gücün ucu açıkyine de 1 haftaya kalmaz geziyorum valla diye ayar vermek için selfieleri attırabilirim faceden:) Bak bu Jelo fena fıstık olacak Baycanım Baycanım diye diye Siftah bile yapamadan hasetimden çatlar mıyım ki??? Ay valla şaka, sabaha karşı okudum ya herşey olmuş bitmiş bizim hatun iyi keyfi yerinde sırıta sırıta yatağa gittim:) çoook şükür birinden daha kurtuldu darısı istemediği sıkıldığı her bir yerine (bak Jelooooo yazamıyorsun ama okuyorsundur inşallah kız az soluklan yanında hilkat garibi gibi kalacağım kahve mahve içemeyiz ben öyle çarpık çurpuk kalınca yanında)
Dün gece bir sürü şey kaçırdım diye koştur koştur geldim buraya ama iş beni bekler, öptüüüm hepinizi
Oley artık hergün spor yapabiliyorum Zumba ve plates serbest ve tam 7haftamız bitti .ödemler için hergün 1 sürahi maydanoz suyu içiyorum son keşfimde zencefil zerdeçal tarçın lı yoğurt da tatlı krizlerini kesiyor hadi bismillah bindik bi alamete gidiyoz kıyamete
Kızlarr hepinize iyi akşamlar benim karıngerme operasyonumdan sonra minik kızımın da böbrek taşı kırıldı ikimiz birarada kurtulduk bitti gitti darısı olmak isteyenlerin başına ancak sevgili tecrübeli arkadaşlarım benim 1 ay oldu ve hala karnımın üst tarafında hapşırdıkça,elimle bastırdıkça ağrı hissediyorum sizlerde nasıl olmuştu kronik bir ağrı değildir umarım😔doktoruma kontrole gittiğimde o kadar güzel şeyler söyledi ki ben ağrılarımı bile unuttum sizlere bir sorayım istedim canlar😍
Merhaba arkadaslar. Benim 5 hafta bitti. Bugun kontrole gittim. 5. Hafta icin durumumu dokor cok iyi buldu hatta sonrasi fotgraflarimi cekti. Hersey gayet iyi. 54 kg girdigim ameliyattan 4 hafta sonra diyete baslamak icin tartildigimda 52,3 cikmistim yani daha diyet yapmadan bi miktar kilo gitmisti. Bu hafta da 1,4 kg vermisim vve 50,9 olmusum. DOktorum daha verme dedi ama boyum 1.53 ve yazin kesin kilo alirim o yuzden bi miktar daha vericem almaya payim olsun diye :) diyetin de etkisiyle karnim baya duz masallah diyip totomu kasiyayim :)) oyle yani her gun sukrediyorum boyle bi firsatim oldugu icin o karindan kurtuldugum icin :) darisi ameliyatt olmak isteyenlerin basina :)
5. Hafta fotolarımı ekledim :)
Öncesi ve sonrası fotoğraflarımı koyabildim 😍😍😍
Canım rica ederim umarım sen de en az benim kadar memnun kalırsın direnler şöyle ben Çarşamba operasyondan çıktım,Pazartesi günü direnlerim çıktı.Ağrı kesiciler tabii ki işe yarıyor ama ilk iki gün inim inim inledim ama sırtımdaki epidural çıkmış ağrıkesiciler vücuduma giremediği için sonradan çok acı hissettim benimki extrem bir durumdu ve talihsizlikti açıkçası ne yazıl ki ama daha sonraları yani ilk 2 günden sonra hızla azalıyor benim 1 ay oldu hapşırırken,gece de sanırım hareketsiz kaldığım için sabahları ilk bir ağrım oluyor ama ağrı kesici alacak kadar değil içten pilikasyon yapıldığı ve dikişli olduğu için ağrıdığını ve normal olduğunu söyledi Ufuk Beyin hemşiresi.Korseyi de dale abdominal korse diye internetten bakabilirsin Ufuk bey bunu kullanıyor tatlım fotoğraflara gelince İnan ben de eklemeyi çok istiyorum fakat beceremedim hatta eklediğim arkadaşlarımın da fotoğraflarını göremedim ama çalışmalarım devam ediyor eğer istersen özelden telefonunu yaz sana wapp tan ya da mesaj olarak gönderebilirim bak onu becerebiliyorum☺️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?