cnm sen daha çok yenisin .benim 20 gün oldu hala şişliklerim war karnımda çok sert.morarmlar 1 haftada geçti ama sertlikler için acele etmeyeceksin dedi doktorum .elimde değil ama sinirlarimi bozuo.geçecek inş.sanki dün akşam korsemi açtığımda(benim göbek deliğimde sorun war onun için herakşam pansuman yapıo eşim.)sanki biraz yumuşama war gibi geldi.hızlı iyileşemıyorum galiba başta çok çabuk ayaklandım.ama şimdi hızlı yol katedemıyorum sabırrrrrr:a015:
benim bebeğim maşaallah18 aylık canım artık rahatım ama senin bebişede maşaallah daha çok küçük hem ona bakman hemde iyileşmen için bencede beklemelisin ben hala erkenmi diye düşünüyorum aceleye gerek yok cnm 2 aya kadar artık olmayı istiorum inşaallah bizlerde sağlıkla kurtulalım bu durumdan ben en çok çatlaklardan kurtulmayı istiorum okadar derinki sızlıyo elimi deyince derim paramparça durumda böle olmasa sarkıkları çok takmazdım ama göbek deliğinin üstünde bile çatlak var ve boş yer yok. (
Canım doktoruna bir sorsaydın belki sana öyle geliyordur bizler dediğin gibi ameliyat sonrası hemen sonucu görmek istiyoruz biraz daha sabır. Bende çok çabuk ayaklandım öle uzun uzun yatamam sıkıntılıyım dün bütün gün ayaktaydım herhalde o yüzden bugün belim inanılmaz ağrıyor doğrulamıyorum bir de biraz evvel hapşırdım içimden bir şey koptu sanki canım çok acıdı bir şey olmamıştır inşallah
sitemize katılan yeni arkadaşlara merhaba aml olanlarada geçmiş olsun diyorum LİMON arkadaşım ner elerdesin rastlayamaz olduk sana çigdem mert arkadaşım sen kimde kaça aml oldun ayrıca hangi hastanede cevabın için teş ederim
Teşekkür ederim canım ben şükür bugün akşam 21.30 da hastaneden taburcu oldum. Ben hiç bir ilaç kullanmıyordum sanırım direnimin kenarından aktı kanlar. Ben mini karın germeyle lipo oldum, ben sadece lipo olduğum yerler dayak yemişim gibi ağrıyor şükür şimdilik başka bir şeyim yok
herkese gecmıs olsun MISMARLA kıme amelıyat oldun ve fıyatı ne kadar cevaplarsan sevınırım
Arkadaşlar şimdi baktım da kömür gibi morarmışım, ben baya bir beyaz tenliyim benim gibi olup ta moraranların morlukları ne zaman geçti acaba? Mismarla sende benim gibi morardın mı?
Benden önce karın germe olan arkadaşlarım şişlikleriniz ve karnınızda oluşan sertlikler ne zaman geçti?
yok cnm ya bende hiç morarma yok
ama ben lipo olmadım belki ondandır
sen lipo yaptırmıştın değilmi
cnm ben bugün kontrole gittim ve özellikle bunu sordum dr a
şişlikler 3 ay da geçermiş en az
hissizlik de 6 ay sürebilirmiş
ağrılar 6 ayda son bulurmuş
çünkü sinir uçları açıktaymış hala...
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için ben daha kontrolle gitmediğim için merak ediyordum. Baya bir zaman varmış daha önümüzde ehhh artık en zorunu atlattık bunu da sabrederiz. Korseyi ne kadar kullanıcak mışsın daha?
kızlar ben dün kontrole gitmiştim bu arada... şırınga ile girdiler karnıma
sebebi de içerde ödem varmı diye bakmak için
neyseki hiçbişey çıkmadı
biraz canım yandı...
Benden önce karın germe olan arkadaşlarım şişlikleriniz ve karnınızda oluşan sertlikler ne zaman geçti?
arkadaşlar merhaba,
bi şey söylemek istiyorum bu forumda lipo, mini karın germe biraz birbirine karıştı.oysa başlık karın germe abdominoplasty ve bu konudaki deneyim ve araştırmaların paylaşıldığı yer diye düşünüyorum.şimdi bir kişinin ameliyat sonrası yaşadıklarını okuyorum sonradan bi bakıyorum ki lipo yaptırmış.boş yere kafamı karıştırmış ve vakit harcamış olduğumu düşünüyorum.:1no2:
merhaba geşmiş olsun benim 5 ay oldu şişliklerim daha yeni geçti hala sanki biraz var doktorumun söylediğine göre 6 ayda tamamen iniyormuş
arkadaşlar merhaba,
bi şey söylemek istiyorum bu forumda lipo, mini karın germe biraz birbirine karıştı.oysa başlık karın germe abdominoplasty ve bu konudaki deneyim ve araştırmaların paylaşıldığı yer diye düşünüyorum.şimdi bir kişinin ameliyat sonrası yaşadıklarını okuyorum sonradan bi bakıyorum ki lipo yaptırmış.boş yere kafamı karıştırmış ve vakit harcamış olduğumu düşünüyorum.:1no2: