Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım doktoruna bir sorsaydın belki sana öyle geliyordur bizler dediğin gibi ameliyat sonrası hemen sonucu görmek istiyoruz biraz daha sabır. Bende çok çabuk ayaklandım öle uzun uzun yatamam sıkıntılıyım dün bütün gün ayaktaydım herhalde o yüzden bugün belim inanılmaz ağrıyor doğrulamıyorum bir de biraz evvel hapşırdım içimden bir şey koptu sanki canım çok acıdı bir şey olmamıştır inşallah

maşallah cnm senin bebişde büyümüş.inş.tüm gelişmeler istediğin gibi olur.[/QUOTE]

İNŞAALLAH canımm çok sağol aynı dilekler bendende sana ve tüm arkadaşlara opuyorumnanaktan

yok cnm merak etme bişi olmaz .ilk günler bende öksürürken vede hapşırırken çok ama çok zorlanıyordum.ama şimdi acı değilde ağırlık gibi bişi hissedıyorum.bende bütün gün ayaktayım evde iki çocuk olunca .gerçi bütün gün okuldalar ma genede iş bitmıo.ama eskısı kadar çabuk yorulmuyorum.şu sertlikler vede korsenin içinin kaşınması olmasa süperim.allah hepimize şifa wersin.bu ameliyatı düşünenlerede allah yardım etsin inş:Saruboceq:

sitemize katılan yeni arkadaşlara merhaba aml olanlarada geçmiş olsun diyorum LİMON arkadaşım ner elerdesin rastlayamaz olduk sana çigdem mert arkadaşım sen kimde kaça aml oldun ayrıca hangi hastanede cevabın için teş ederim

merhaba arkadaşım ben ihsan başarana ameliyat oldum bostancı central hoospitalde karın germe +lipo+göbek fıtığı tamiri 8 000 liraya mal oldu.hihoyyyt

Son düzenleme:

Gözün aydın canım, en kısa zamanda toparlanmanı diliyorum

herkese gecmıs olsun MISMARLA kıme amelıyat oldun ve fıyatı ne kadar cevaplarsan sevınırım

sevgili tuscany öncelikle teşekkür ederim. ben gata da doç. dr fatih zor' a ameliyat oldum.
konseye almadan yapmadılar benim ameliyatımı, konsey ameliyat olmalı şeklinde karar verdikten sonra yapıldı ameliyatım ve kuruldan geçtiğim için ben ücret ödemedim canım, ben asker ailesiyim bu arada, yani eşim asker. ama öncesinde çok dr la görüştüm 6000 tl diyorlar , 3000-4000 e kadar iniyorlar. birde gata bu konuda türkiyenin en iyisi. 0 hatayla çalışıyorlar. eger istersen ordaki dr larla görüşebilirsin. hepsi de birbirinden iyiler. sadece reklam yapmıyorlar.

Arkadaşlar şimdi baktım da kömür gibi morarmışım, ben baya bir beyaz tenliyim benim gibi olup ta moraranların morlukları ne zaman geçti acaba? Mismarla sende benim gibi morardın mı?

yok cnm ya bende hiç morarma yok
ama ben lipo olmadım belki ondandır
sen lipo yaptırmıştın değilmi

Benden önce karın germe olan arkadaşlarım şişlikleriniz ve karnınızda oluşan sertlikler ne zaman geçti?

cnm ben bugün kontrole gittim ve özellikle bunu sordum dr a
şişlikler 3 ay da geçermiş en az
hissizlik de 6 ay sürebilirmiş
ağrılar 6 ayda son bulurmuş
çünkü sinir uçları açıktaymış hala...

Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için ben daha kontrolle gitmediğim için merak ediyordum. Baya bir zaman varmış daha önümüzde ehhh artık en zorunu atlattık bunu da sabrederiz. Korseyi ne kadar kullanıcak mışsın daha?

korseye daha çok var cnm yaa
6 hafta gece gündüz
4 hafta sadece gece kullanmalıymışım

arkadaşlar merhaba,
bi şey söylemek istiyorum bu forumda lipo, mini karın germe biraz birbirine karıştı.oysa başlık karın germe abdominoplasty ve bu konudaki deneyim ve araştırmaların paylaşıldığı yer diye düşünüyorum.şimdi bir kişinin ameliyat sonrası yaşadıklarını okuyorum sonradan bi bakıyorum ki lipo yaptırmış.boş yere kafamı karıştırmış ve vakit harcamış olduğumu düşünüyorum.:1no2:

kızlar ben dün kontrole gitmiştim bu arada... şırınga ile girdiler karnıma
sebebi de içerde ödem varmı diye bakmak için
neyseki hiçbişey çıkmadı
biraz canım yandı...

kızlar ben dün kontrole gitmiştim bu arada... şırınga ile girdiler karnıma
sebebi de içerde ödem varmı diye bakmak için
neyseki hiçbişey çıkmadı
biraz canım yandı...

geçmiş olsun cnm .benide korkuttun bende şimdi doktora gidiyorum .inş banada yapmaslar öyle bişi:sinifsinif: bide sende benim gibi karın germe oldun sanırım .göbek deliğin ne durumda pansuman falan gerekıomu.benım sureklı dısarı akan bı sıvı war.oyüzden gıdıyorum doktora .inş normaldir bu akıntı .ufffffff geçsin artık tüm bunlarbilmiyorumkismile

Benden önce karın germe olan arkadaşlarım şişlikleriniz ve karnınızda oluşan sertlikler ne zaman geçti?

merhaba geşmiş olsun benim 5 ay oldu şişliklerim daha yeni geçti hala sanki biraz var doktorumun söylediğine göre 6 ayda tamamen iniyormuş

evet yankı sana katılıyorum arkadaşlar ne ameliyatı olduklarını belirtirlerse araştırma yapan arkadaşların kafası karışmaz

Sende haklısın arkadaşımda kimileri de benim gibi hem karın germe hem lipo oluyorlar bizde iki tarafta da paylaşıyoruz deneyimlerimizi çünkü iki tecrübe yaşamış oluyoruz. Bizim gibiler için de ayrı bir bölüm açalım bari 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…