Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba arkadaşlar ameliyat olanlara geçmiş olsun ve benim gibi düşünenlerede darısı başımıza diyorum. benim size sormak istediğim hastanede kalış süreniz, genelde 1 gece oluyor ama mismarla arkadaşımız 4 gün kaldığını söylemiş sizler ne kadar kaldınız ve hastaneden çıkarken öyle iki büklümmüydünüz? ağrınız çokmuydu? şimdiden teşekkür ediyorum

güzel dileklerin için teşekkürler arkadaşım. evet ben hastanede 4 gün kaldım sebebi ameliyatımı cuma günü oldum ve benim oldugum hastane gata oldugu için haftasonu çıkış yapmadılar sonuçta devlet dairesi. ben pztsi çıkarım diye düşünürken direnlerimden hala yogun kan geldiği için çıkarmadılar. zaten çıkış gününü belirleyen de buymuş. direnlerdeki kan 24 satte 20 cc nin altına inmeden çıkamıyormuşsun. o yüzden salı gönderdiler fakat direnlerle. çarşamba yine gittim bu defa direnleri aldılar.
2 büklüm olmamam gelince o 4 gün aynı pozisyonda yatmaktan dolayı belimi ve sırtımı agrıtmamdan kaynaklandı
zaten dikişlerimden çok karnım ve belim ağrıdı benim:nazar:

Çok teşekkür ederim canım ben şuan size hastaneden yazıyorum ne zaman çıkacağım belli değil henüz benim çok kanamam var korsem filan kan içinde sizler de de oldu mu? Birde beni kan tutuyor. Ayrıntıları eve çıkınca yazarım.

geçmiş olsun boddy ciğim.. neden kanaman oldu anlamadım ben
benim de oldu 2 gün..
ama benimkinin sebebi dogum kontrol hapı kullanıyordum ben, bırakınca 2 gün sonra otomatik regl kanamasına benzer bi kanama başladı.. sen de mi öyleydin yoksa?
hadi çok geçmiş olsun işallah çabucak atlatırsın:nazar:

cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum operasyon sonrası zorlu bir süreç beni bekliyor ama herşeye değiyor sanırım ..

merhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.

pelllgeeennnn kime ameliyat oldunuz

geçmiş olsun boddy ciğim.. neden kanaman oldu anlamadım ben
benim de oldu 2 gün..
ama benimkinin sebebi dogum kontrol hapı kullanıyordum ben, bırakınca 2 gün sonra otomatik regl kanamasına benzer bi kanama başladı.. sen de mi öyleydin yoksa?
hadi çok geçmiş olsun işallah çabucak atlatırsın:nazar:

Teşekkür ederim canım ben şükür bugün akşam 21.30 da hastaneden taburcu oldum. Ben hiç bir ilaç kullanmıyordum sanırım direnimin kenarından aktı kanlar. Ben mini karın germeyle lipo oldum, ben sadece lipo olduğum yerler dayak yemişim gibi ağrıyor şükür şimdilik başka bir şeyim yok :nazar:

amlyat olayım tabiki yazarım , şu anda doktor araştırması icindeyim , senin amlyat yaptıracagın doktor bellimi belki sende birilerini tavsiye edersin, yada ankarada görüştügün dr isimlerini payşaşırmısın, ben dr hasan beye mail attım cvb geldi resimlerimi yollayacagım ve bana maliyetini ancak ozmn soylebılrim dedi

merhabaaalaarrrr bende hasan beyi düsünüyrum siz oldunuzmu amelyiat nasil gecti nasilsi ne kadara maloldu..tesekkürelr

Arkadaşlar şimdi baktım da kömür gibi morarmışım, ben baya bir beyaz tenliyim benim gibi olup ta moraranların morlukları ne zaman geçti acaba? Mismarla sende benim gibi morardın mı? :nazar:

arkadaşlar şimdi baktım da kömür gibi morarmışım, ben baya bir beyaz tenliyim benim gibi olup ta moraranların morlukları ne zaman geçti acaba? Mismarla sende benim gibi morardın mı? :nazar:

beyaz tenli oldugun icin şanslısın, cünkü beyaz tenli de dikiş izleri zamanla belli olmuyor ( ben ne yazkki esmerim :)morarmalar 1 haftada geciyor,

ankarada olan arkadaşlar hasan beyden bahsediyorsunuz soyadınıda yazarsanız bende araştıracağım 2aya kadar olmayı düşünüyorum ricam dr soyadınızda yazın şuan 3 dr da kararsızım:KK66:

ankarada olan arkadaşlar hasan beyden bahsediyorsunuz soyadınıda yazarsanız bende araştıracağım 2aya kadar olmayı düşünüyorum ricam dr soyadınızda yazın şuan 3 dr da kararsızım:KK66:

slm arkadaşım. biz hasan fındıkttan bahs ediyorduk istblda yalnız

öncelikle merhaba. bebeğiniz kaç aylık acaba.? benimde 6 aylık bir kızım var.dr lar doğumun üzerinden 1 sene geçmesinde hem fikirler.yani anlayacağınız benim bi 6 ay daha beklemem lazım.bu zamanıda dr arayışı ile geçiriyorum.inş.hakkımızda hayırlısı.boshayallersmile

body geçmiş olsun cnm.sanırım sen mini karın germe oldun.mini olunca iz daha kısa oluyormuş doğrumu acaba?kendini iyi hissedince operasyonun hakkında bilgi verirsen sevinirim.Allah acil şifalar versin.:nazar:

body geçmiş olsun cnm.sanırım sen mini karın germe oldun.mini olunca iz daha kısa oluyormuş doğrumu acaba?kendini iyi hissedince operasyonun hakkında bilgi verirsen sevinirim.Allah acil şifalar versin.:nazar:

Teşekkür ederim canım saol, darısı başına. Hiç acele etme bu ameliyat için önce bebişini büyüt benim kızım üç yaşında ben daha yeni oldum ameliyatımı. Evet mini karın germede iz sadece sezeryan olduğuysan aynı yerden kesiliyor ve o kadar kalıyor yani yeni göbek deliği filan yapılmıyor benim hiç çatlağım ve sarkmam yoktu karnım hamile gibi gergindi lipo yla da göbeğimi indirebileceğimi söyledi doktorum ama tam düz olması için mini karın germede yaparsak iyi olur dedi bende olmuşken tam olsun istedim.:nazar:

Benden önce karın germe olan arkadaşlarım şişlikleriniz ve karnınızda oluşan sertlikler ne zaman geçti?

slm arkadaşım. biz hasan fındıkttan bahs ediyorduk istblda yalnız
canım cvp için teşekkür ederim evet hasan fındığı duydum istanbulda olsaydım düşünürdüm ankarada olmasını dilerimdm çok yorucu bu dönem dr arayışı her kafadan bir ses çıkıyor çevremde ama en güvendiğim yer burası arkadaşların tecrubelerine göre karar vereceğim
öncelikle merhaba. bebeğiniz kaç aylık acaba.? benimde 6 aylık bir kızım var.dr lar doğumun üzerinden 1 sene geçmesinde hem fikirler.yani anlayacağınız benim bi 6 ay daha beklemem lazım.bu zamanıda dr arayışı ile geçiriyorum.inş.hakkımızda hayırlısı.boshayallersmile
benim bebeğim maşaallah:nazar: 18 aylık canım artık rahatım ama senin bebişede maşaallah :nazar: daha çok küçük hem ona bakman hemde iyileşmen için bencede beklemelisin ben hala erkenmi diye düşünüyorum aceleye gerek yok cnm 2 aya kadar artık olmayı istiorum inşaallah bizlerde sağlıkla kurtulalım bu durumdan ben en çok çatlaklardan kurtulmayı istiorum okadar derinki sızlıyo elimi deyince derim paramparça durumda böle olmasa sarkıkları çok takmazdım ama göbek deliğinin üstünde bile çatlak var ve boş yer yok.:KK43:(

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım saol, darısı başına. Hiç acele etme bu ameliyat için önce bebişini büyüt benim kızım üç yaşında ben daha yeni oldum ameliyatımı. Evet mini karın germede iz sadece sezeryan olduğuysan aynı yerden kesiliyor ve o kadar kalıyor yani yeni göbek deliği filan yapılmıyor benim hiç çatlağım ve sarkmam yoktu karnım hamile gibi gergindi lipo yla da göbeğimi indirebileceğimi söyledi doktorum ama tam düz olması için mini karın germede yaparsak iyi olur dedi bende olmuşken tam olsun istedim.:nazar:

en güzelini yapmışsın bekleyerek.ben loğusalığımı kendime zehir ettim her gün ağlıyodum karnım hep böylemi kalcak diye.daha kızım 3 aylıkken dr arayışına girdim mail yoluyla ve telefonla, dr lar hep beklemem gerektiğini söylediler.şimdi daha sakin düşünüyorum.çok şükür çaresi var.neredeyse eski kilomada döndüm.şindi kendime kızıyorum niye bukadar panik oldum diye.yani herkesin kendine bu anlamda zaman tanıması gerekiyor.kızınıda öptüm cnm.maşallah o abla olmuş artıkopuyorumnanaktan

benim bebeğim maşaallah:nazar: 18 aylık canım artık rahatım ama senin bebişede maşaallah :nazar: daha çok küçük hem ona bakman hemde iyileşmen için bencede beklemelisin ben hala erkenmi diye düşünüyorum aceleye gerek yok cnm 2 aya kadar artık olmayı istiorum inşaallah bizlerde sağlıkla kurtulalım bu durumdan ben en çok çatlaklardan kurtulmayı istiorum okadar derinki sızlıyo elimi deyince derim paramparça durumda böle olmasa sarkıkları çok takmazdım ama göbek deliğinin üstünde bile çatlak var ve boş yer yok.:KK43:([/QUOTE]

maşallah cnm :nazar: senin bebişde büyümüş.inş.tüm gelişmeler istediğin gibi olur.

Benden önce karın germe olan arkadaşlarım şişlikleriniz ve karnınızda oluşan sertlikler ne zaman geçti?

cnm sen daha çok yenisin .benim 20 gün oldu hala şişliklerim war karnımda çok sert.morarmlar 1 haftada geçti ama sertlikler için acele etmeyeceksin dedi doktorum .elimde değil ama sinirlarimi bozuo.geçecek inş.sanki dün akşam korsemi açtığımda(benim göbek deliğimde sorun war onun için herakşam pansuman yapıo eşim.)sanki biraz yumuşama war gibi geldi.hızlı iyileşemıyorum galiba başta çok çabuk ayaklandım.ama şimdi hızlı yol katedemıyorum sabırrrrrr:a015:

X