merhaba arkadaşlar
öncelikle ameliyat olanlara acıl şifalar diliyorum darısı başımıza...
virüs06 karın germe mi oldu yağ mı aldırdın anlayamadım geçmiş olsun..
sezeryan ameliyatı geçirmiş ve çok zor da olmadığını düşünen biri olarak merak ettiğim bi şey var.
sezeryan ve karın germe ameliyatını geçirmiş olan arkadaşlar ağrı şiddeti olarak iki ameliyatı kıyaslayabilir mi acaba.cevaplarsanız çok sevinirim.
ablam iki sezaryan oldu,hemen kalktı,ama mını karın germe ve yağ aldırdı,valla abarttımı bılmem,çok çekıyorum,hiç alakası yok demiş anneme,ablama(benımle konuşmyor)bende bunu istediğim için diğer ablamla anneme sormuştum,cevap bu,ama ağrı eşiği durumu bence
ewet arkadaşlar nihayet bende çok korktugum karın germe amelıyatını oldum we bugün 8. gün.gerginlik dışında bir sorunum yok içinizde bu ameliyatı olan warsa acaba nezamana kadar bu gerginliği hissedeceğim.cewap werırsenız sevınırım
Geçmiş olsun a.s. İlk günleriniz de ağrı oldu mu? Bende bu ayın 9 da olacağımda ve inanılmaz heyecanlıyım. eyvahedigeldismile
virus 06 canim benim nasil sin iylsmen nasil sen karin germe de oldun mu yag aldirmakla birlikte ben onu anlayamadim umarim her sey cok guzel gelisiyodur karini gordun mu korse nasil aa yine cok soru sordum azcik bizimle paylasirsan cok sevinirim malum yaklasiyoo tum mismarla diye arkadasimiz da cuma gunu olacakti insallah onun da cok cok kolay gecmistir o da bize burdan cesaret verir optum
yok cnm olmadı ama benım kronık sırt ağrılarım wardı yatmaktan dolayı çok ağrım oldu amelıyattan sonra iki gün .ama lipo olan yerler daha çok ağrıyor karın germe ve kesi yerleri çok ağrılı değil sanada şimdiden geçmiş olsun allah şifa wersin cnm
ewet arkadaşlar nihayet bende çok korktugum karın germe amelıyatını oldum we bugün 8. gün.gerginlik dışında bir sorunum yok içinizde bu ameliyatı olan warsa acaba nezamana kadar bu gerginliği hissedeceğim.cewap werırsenız sevınırım
merhaba geçmiş olsun daha çok yeni ameliyatın o gerginlik en az 1 ay sürüyo yavaş yavaş karnın açılmaya başlıyo korseni en az 1 ay takman gerekiyo zaten istesende çıkaramıyosun çünkü korseyle daha rahat oluyosun korseyi çıkarınca sanki karnın ikiye ayrılcakmış gibi geliyo en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle tekrar geçmiş olsun
Arkadaşlar ayın 9 na az kaldı ve ben heyecandan öleceğim. Bu ameliyatı olmuş arkadaşlarımdan iyi şeyler duymaya ve morale ihtiyacım var.............:sinifsinif:
Cnm ben bu ameliyatı olalı bugun 11 gün oldu .son kez dr.umu ziyaret ettim herşeyin yolunda oldugunu söyledi.gerginlik ve yer yer sertlık dışında bi sorunum yok ama karnımın dümdüz olduğunu görmek inanılmaz bir keyif.şükürler olsun ALLAHıma hiçbir sorun yaşamadım.sanada allah yardımcın olsun.acil şifalar diliyorum inş ameliyattan sonra hayırlı haberlerını alırız.dualarım seninle:Saruboceq:
Canımmmm böyle güzel şeyler duymak bana çok iyi geliyor senin adına da çok sevindim darısı başıma artık, umarım benim ameliyatımda senin gibi sorunsuz geçer. Çok teşekkür ederim a.s.f
bugün nasılsın bakalım heyecan doruktamı?ben son iki gün bayağı stres yaptım ama hiç gerek yokmuş inş sende sorunsuz ve ağrısız bir ameliyat geçirirsin.ağrın olsada sakın moralini bozma geçiçi bi dönem die düşün sonu inş mutluluk olacak sağlıcakla kalopuyorumnanaktan
dualarim seninle canim cok kolay ve guzel gecer insallah her sey:Saruboceq:
Cnm ben bu ameliyatı olalı bugun 11 gün oldu .son kez dr.umu ziyaret ettim herşeyin yolunda oldugunu söyledi.gerginlik ve yer yer sertlık dışında bi sorunum yok ama karnımın dümdüz olduğunu görmek inanılmaz bir keyif.şükürler olsun ALLAHıma hiçbir sorun yaşamadım.sanada allah yardımcın olsun.acil şifalar diliyorum inş ameliyattan sonra hayırlı haberlerını alırız.dualarım seninle:Saruboceq: