Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

çok geçmiş olsun cnm
karın popo aynı anda nasıl yatıyorsun yanmı?
. Valla şu an yüz üstü yoksa uykusuzluktan ve ayakta dolasmaktan bayılcam.yanlar lipoliz çok acıyor karın mini ya sadece dikişim var kaslar sağlamdı o yüzden acı çok az ama zarar veririm diye korkuyorumda.çok yumuşak bi yastık var karnımın altında inş bişey olmaz.saş kalçam gala reddediyor silikonu

cnm dokturmussun masallah...gobusunede kocaman masallahhh

aaa kalçanda silikonmu var
bilmiyordum orayada silikon takılabildiğini
ben gerildi falan sandım sadece

hee ama olsun biraz daha davet et kelebekliyle seni kıskandımda o yüzden yani :26:
mayısta geleceksin anneciğinle bak söz verdin :)

heheheh bız o gun nasıl kaynattık kelebeklıyle nasıl eglendık anlatamam..onun ses yok bızım ses masallah..bız hakır hakır guluorz o sadece tebessum :)) amaaa senıde beklıorum ılk fırsatta..yada ılk fırsatta ben ordaym..annmle gelıoruz mayısın 2. haftası ordayz ıns..

kendı fıkrımı ve yasadıgımı soyleyım..tabı herkes aynı dııldr ama gogus buyutme dıklestrme bence cok kolay bı gece hastanede kalıosun agrı sızı yoktu benım..sonrasındada 1 hafta agır kaldrma tasıma falan yapmazsan yeterlı bence..ıstanbulu gezersın ama kollarına ellerıne yuk almadan :)) alısverıs falan yanı :)

Ayy ciddimisin canim ya ben caktirmiyorum ama ameliyattan sonraki agri ve sancidan cok korkuyorum. Biraz olsun rahatladim. Alisveris kacinilmaz ama tabiki saglik icin yapmam yada yapar yanimdakine tasitirim :))

Canım kas altımı yapılmıştı göğüs büyütme dikleştirmen.

Begonyacim benim bi arkadaşım kas altı oldu dediğin gibi ağrılı bi 2 hafta gecirdi gözünü pek korkutmak istemem tabi ama herkesin acı eşiği farklı tabi
benim ki kas üstü çok bişey hissetmedim öyle
sana niye kas altı yapılacak ki ?

Teşekkür ederim.mini karın germe ve liposuction oldum ama sanki hic liposuction olmamış gibi herşey aynen duruyor sadece göbeğimin alta sarkan kısmı alınmıs o kadar göbek hala kocaman duruyor.iz konusunda ise iç çamaşırından görünüyor bu yüzden.cilt yapım gereği izlerim çok geç iyileşiyor.öyle işte

Canım benim meme dokum yetersiz olduğundan kas üstünde silikon hissedilebilirmiş o yüzden kas altı yapılacak.

Son düzenleme:

Şu yağ alımını sanırım herkes yapamıyor,almış gibi yapıyorlar sanki. İz sezeryan yerinin üstünde demek ki,çamaşırdan gözüktüğüne göre.Fazla derin olursa aşağı çekme ihtimali olabilir zaman içinde üzülme.İzler geç solsun önemli değil ki önemli olan yara olmasın dikiş açılmasın.Biraz zaman tanı kendine.Belki şişlerin de geç iniyordur.Şişler tam indiğinde izlerde aşağı kayar.Tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…