Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben yaklaşık 5 ay önce mini karın germe ve liposuction oldum fakat memnun değilim.ne ameliyatın sonucundan ne de ameliyat izlerimden.keşke fiyat olarak biraz daha fazla verseydim de ercan beye ameliyat olsaydım.çünkü ercan beye ameliyat olanlar hep memnunlar.fakat olan oldu bi kere.bu yüzden çok mutsuzum.belki ileride revizyon olurum bilmiyorum.

Ben bu anlatıma yazıma şapka çıkarırım altına da imzamı atarım

Canim doktoru cok iyi arastirmak gerekiyor. Bak ben 3 senedir doktor bakiyordum ta ki, bir arkadasim Ercan beye yüz estetigi olana ve tesadüfen internetten arastirirken burayi bulana kadar. Henüz ameliyat olmadim ama olursa da bu Ercan bey olur. Arkadasimi görünce sok olmustum. 50 yasinda ki hatunun yüzü bildigin Barbie bebek gibi olmustu. Sana da gecmis olsun.

Kuzuuum öyle deme kıyamam:))

öyle böyle diyorum ama aslında bana da minik bir sürpriz yaptı :)
minik ama beni çok mutlu eden :))
hakkını yemeyeyim dimi doktorumun :)

oldu memeye bir buçuk sene önce 6.bin lira ödedim küçültme işlemine sana bedava yapsaydı yolardım

ahahhaa yapaydı ne olardıkiiiii :)
sana duyurmazdık sır olarak kalırdı :)
tamam ben zenginim yine yaptırırım ama o da fakir değil yani :)
eline mi yapışırdı :)))

Son düzenleme:

:)
ilahi nolac :) :)

jelesecim bak beterin beteri var :))

iyice düsündüm tek gögüs bile olsa yanliz yapamiycam. Burdan daha önce Ercan beye ameliyat olan bir arkadas var onunla gelicez. O da biraz rötus yaptiracakmis :)

oo çok güzel arkadaşım :)

bizde iki arkadaş seneye plan yapıyoruz :)
bakalım hayırlısı...

scp daha 5 ay olmuş,belki zamanla düzelir istediğin görüntüye ulaşırsın.
doktorun ne diyor bu duruma ?
eğer düzelecek geçer diyorsa bence ona güven.

arkadaşlar şaka gibi doktorum sabah aradı. çok rahatsızım aneliyatınızı ertelemek zorundayız diye. Kendimi öğle çok hazırlamışken................

Tatlım senin söylediklerin daha önemli benim için. Sen kknın sesisin:)( halkın sesi gibi oldu)

tatlım okuduklarımdan sonra zaten hemen mucize beklemiyorum senin 7 kilo ameliyatta alınanlarla mı gitti yoksa sonrasında diyet ve sporla mı verdin 7 kilo tam anlayamadım :44:

scp daha 5 ay olmuş,belki zamanla düzelir istediğin görüntüye ulaşırsın.
doktorun ne diyor bu duruma ?
eğer düzelecek geçer diyorsa bence ona güven.

Canım benimkine kalsan hala şiş geçecek diyordu o kasap doktor yapamadıklarını kabul etmiyorlar ki şu an revizyonum5. Günde olmasına ragmen adamın çıkardığı iş belli.güvenilecek doktor var güvenilmeyecek doktor var 5 ay kısa bi süre değil.aynı durumları bende yaşadım .

Eğer geçirdiğin ameliyat ani mutlu etmediyse kesinlikle hiç korkma iyi bi doktora revizyon yaptır.srni çok iyi anlıyorum Konya'da ameliyat olduğum sayın Mehmet Mustafa kıyarın çıkardığı karının hiç bir şeye benzrmediği daha hastaneden eve geldiğimde belliydi ve utanmadan bana 10. Ayında şiş iner bekle diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…