Refakatçı diyorlar sanırım.
Bu arada okudum senin çocuklarda büyükmüş
Bende öyle tahmin etmiştim refakatçı diye. Girersin falan denince, bir an dedim estitikte adetdir belki, eşlere eziyet olsun diye onları ameliyathaneye sokacağız herhalde
Bende öyle tahmin etmiştim refakatçı diye. Girersin falan denince, bir an dedim estitikte adetdir belki, eşlere eziyet olsun diye onları ameliyathaneye sokacağız herhalde
Onlar doğuma girmeli bence
Kızlar ben anlamadım, nereye yanlız girmeyin ? :44:
Ameliyata canim, ben yurtdisindayim da yanliz gelme diyor. Sonucta ameliyat illa yanimizda birileri olsun.
Benim esim iki dogumuma da girdi. Hemde normal dogum, ilkin de cok korktu ama ikincisinde alisti sanirim bana takdikler bile verdi. Hemsireyle ikisi iyi calistilar :)))
canım naçizane tavsiyem:her ne amlytı olursa olsun yanlız girmeyin...lütfen...yinede en doğru kararı tabikii doktorunuzla birlikte siz vereceksiniz :)
iyice düsündüm tek gögüs bile olsa yanliz yapamiycam. Burdan daha önce Ercan beye ameliyat olan bir arkadas var onunla gelicez. O da biraz rötus yaptiracakmis :)
Kızlar Ercan Demiray dan mı bahsedıyorsunuz.. ben burun ameliyatımı oldum kendısıne ..o vasıtayla ameliyatımdan sonra cok basarılı bır karın gerdirme amelıyatı yaptgını hastane de duymustum ...zira ben burun ameliyatımı büyük bişey sanarken hemsirelerden biri gecen haftalarda karın gerdirme ameliyatı yaptı bu da bırsey mı vs vs anlattı :)
Ben bu anlatıma yazıma şapka çıkarırım altına da imzamı atarım
Kızlar Eveeet geçtiğimi cuma akşamı eşimle birlikte hastaneye geldik.hetşey istediğim gibi oluyordu.saçlarımı fönleyim aml öncesi diye kelebek bile taktırmadım.sabah taktılar.akşamki hemşire çok geniş çaplı bi anket yaptı kürtaj doğum herşeyi sordu.yorulduğum için çok güZel bi uyku çektim.sabah anestezi uzmanı geldi.daha önceki karın germe amliyatımda nefs problemi yaşadığımı söyledim 5 saat belden uyuşturma 1 saat narkoz dediğimde çok şaşırdı.bu kadar ağır bi anesteziden sonra nefes alamıyor olmanız normal dedi.son amleliyatta ölmediğime sevindim.sonraaa kapı çaldı elinde çantası 2 ,3 fotoğraf makinesi ve yanında hemşiresi hemşiresinin o katolOg çekimi için elinde örtüsü derken bana pembe şurup ağlayan gözler silindi ve çekimler başladı.sonra çizmeye başladı ama konuşmadığımız yerleride çiZdi sesimi çıkarmadım.bi gece öncesinde eşim gelip beni öpmedi diye bide kocacığıma küs girdim mi ameliyata ağlaya ağlaya sen beni gece öpmedin diye:)) ameliyathanede bi adam eğildi yüzü maskeliydi alıyomusun dedi başımı salladım :) sonra o bayan anesteİ uzmanı beni konuşa konuşa anlata anlata bayılttı:) uyandığımda üşüyordum elektrik süpürgesi gibi bişey sıcak hava veriyordu ısınıyordum ama alt dudağımda bi acı var çok adam heralde bişey yaptı dudağıma diyorum ama çok öfkeliyim Çok acıyor diyorum.ercan bey fıstık gibi oldun acısın azıcık öyle bi popon olduki tam brezilya usulü hele karnın dümdüz diyor.ama ben öyle öfkeliyim ki ellerin idrar kokuyor çiş yapmışlar ellerime diye bağıyorum. Karşıda camdan bakınca görünen Ali ağaoğlunun yaptığı binaya takmışım kafayı görgüsüz herif bide adını yaZmış diye çıldırıyorum:)) sonra salinleştim Ercan bey tekrar geldi sana sürprizlerim var gözüme takılan düzelmesi gereken çoğu yeri düzelttim dedi:) çok mutlu oldum.ama kızlar popo zormuş oturma kalkma zor oluyor:).akşam ebe giderken tekrar uğradı nasıl olduğumu sordu.so fa hemşireler. Beni kaldırmaya geldiler ama ven kalkacak durumda değildim sonra damardan marketin bi ilaç verdiler mordin gibi onu aldıktan sonra turlarım hastaneyi:) sonra güzel bi uyumuşum.ergesi gün pazar olmasına rağmen adam çıktı geldi 10 30 da.hangi doktor tatil günü de gelir kızlar.?v bu sabahbteniden geldi drenimin birini aldı diğerini yarın alıcam.ne kadar istersen kal karı koca keyif yapın çayınızı kahvenizi söyleyin dedi:) yarın iyi olursam çıkıcam.biz arabayla geldik ya 7 saat yol zorlıycal gibi uçakla dönebiliriz belki bilmiyorum.yöaktada popom bi yere çarpar diye korkuyorum.3 ay sonra piponun asıl şekli ortaya çıkarmış.ama b adam ve ekibi gerçekten süper arkadaşlar.niç düşünmeyin bu ameliyatlar için böyle ilgili bi adam kadınların dilinden anlayan ben söylemeden düzelten kombin olarak düşünen bi adam daha yoktur. Ve hastane olarak emin ellerde olmak muhteşem bi his:) uzunca bi süre estetik yok canım acıyor öpüyorum hepinizi..gelişmeleri süreç tamamlanınca
Öncelikle kelebekli arkadaşım iyi haberlerine çok sevindim herşeyi unutacaksın tadını çıkarmaya başlayınca
nolac bu gün beni çok güldürdün telde ya hastanedesinn doktor dibinde sanki ameliyatı ben yaptım silikonu bana soruyon hemde kalça silikonunu kız ben ne bilimmmaman neyse yine araştırdım senin için ilk hafta kas ağrısı fazlaca olurmuş dren çıkınca oh dersin biraz hadi sık dişini zoru gitti
Kızlar Ercan Demiray dan mı bahsedıyorsunuz.. ben burun ameliyatımı oldum kendısıne ..o vasıtayla ameliyatımdan sonra cok basarılı bır karın gerdirme amelıyatı yaptgını hastane de duymustum ...zira ben burun ameliyatımı büyük bişey sanarken hemsirelerden biri gecen haftalarda karın gerdirme ameliyatı yaptı bu da bırsey mı vs vs anlattı :)
Yok canim ercan karacaoglu bahsi geçen doktor..
Ben yaklaşık 5 ay önce mini karın germe ve liposuction oldum fakat memnun değilim.ne ameliyatın sonucundan ne de ameliyat izlerimden.keşke fiyat olarak biraz daha fazla verseydim de ercan beye ameliyat olsaydım.çünkü ercan beye ameliyat olanlar hep memnunlar.fakat olan oldu bi kere.bu yüzden çok mutsuzum.belki ileride revizyon olurum bilmiyorum.
Kuzuuum öyle deme kıyamam:))
oldu memeye bir buçuk sene önce 6.bin lira ödedim küçültme işlemine sana bedava yapsaydı yolardım
Öncelikle kelebekli arkadaşım iyi haberlerine çok sevindim herşeyi unutacaksın tadını çıkarmaya başlayınca
nolac bu gün beni çok güldürdün telde ya hastanedesinn doktor dibinde sanki ameliyatı ben yaptım silikonu bana soruyon hemde kalça silikonunu kız ben ne bilimmmaman neyse yine araştırdım senin için ilk hafta kas ağrısı fazlaca olurmuş dren çıkınca oh dersin biraz hadi sık dişini zoru gitti
iyice düsündüm tek gögüs bile olsa yanliz yapamiycam. Burdan daha önce Ercan beye ameliyat olan bir arkadas var onunla gelicez. O da biraz rötus yaptiracakmis :)
Benim esim iki dogumuma da girdi. Hemde normal dogum, ilkin de cok korktu ama ikincisinde alisti sanirim bana takdikler bile verdi. Hemsireyle ikisi iyi calistilar :)))
Ben yaklaşık 5 ay önce mini karın germe ve liposuction oldum fakat memnun değilim.ne ameliyatın sonucundan ne de ameliyat izlerimden.keşke fiyat olarak biraz daha fazla verseydim de ercan beye ameliyat olsaydım.çünkü ercan beye ameliyat olanlar hep memnunlar.fakat olan oldu bi kere.bu yüzden çok mutsuzum.belki ileride revizyon olurum bilmiyorum.
canım naçizane tavsiyem:her ne amlytı olursa olsun yanlız girmeyin...lütfen...yinede en doğru kararı tabikii doktorunuzla birlikte siz vereceksiniz :)
bejjj belkide şu an amlyttasın...dualarımız seninle,inşallah sonuçlardan çok memnun kalacaksın.
lütfen kendini iyi hissettiğinde yaz,bizi habersiz bırakma
İlk doğumum feciydi, ölüyordum az kalsın, Mert 4400 kg doğdu üstelik benim çatılarda darmış. Ebe üstüme çıktı bastırıyorda bastırıyor. Az kala kaburgalarımı kırıyordu günlerdir sırt ağrısı çektim. Çok zor bir doğumdu. Çok kan kaybettim, çok zordu. Yanımda kim olsaydı bence kalpten giderdi. Ama 2. doğuma eşim söz verdi gireceğim diye fakat ne hikmetse ameliyathane kapısında fenalaştı tansiyonu fırladıBeni bıraktılar adamla ilgilenmeye başladı tüm doktorlar sonra sağolsun kayınvalidem girdi doğuma. Hatta eşimden çok yardımı dokundu, derin nefes alıp vermemi sağladı ve kollarım uyuşuyordu hep onları ovaladı, allah razı olsun
Ameliyata canim, ben yurtdisindayim da yanliz gelme diyor. Sonucta ameliyat illa yanimizda birileri olsun.
Bencede refakatçı mutlaka olmalı. Sonrası için çok gerekli. Herşey çok güzel olsun inşallah canım
arkadaşlar şaka gibi doktorum sabah aradı. çok rahatsızım aneliyatınızı ertelemek zorundayız diye. Kendimi öğle çok hazırlamışken................
canım ameliyat sonrası hemen tartı da incelme bekleme sakın bende diyet ve sporla gitti ameliyat sonrası 7.kilo çok mutluyum sarkan derim olmasaydım şimdi daha da sarkacaktıameliyat sonrası protein ağırlıklı beslen hem yara iyileşmesine iyi hemde kilo vermeni kolaylaştırıyor
scp daha 5 ay olmuş,belki zamanla düzelir istediğin görüntüye ulaşırsın.
doktorun ne diyor bu duruma ?
eğer düzelecek geçer diyorsa bence ona güven.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?