canım hoşgeldin
dr sana eğer doğum yaparsan başladığın yere geri donersin dememk istemiş olabilir .çektiğin acılar hayatını riske atmış olman hepsi boşuna olur tabii .
son kurduğun cümlede ne demek istediğini anlayamadım yaşam kalıtesini neden düşürsünki
canım ben dr yazdığını yani doğum yapma ile ilgili kısmı kopyalıyorum'' ameliyattan sonra 1 hafta ile 3 hafta boyunca dik yürünmemesi gerektiği ve bazı tekniklerden sonra hayatının kalan bölümünde gebeliğin olmaması gerektiğidir (Karın kaslarının kalıcı dikişlerle onarılması gebeliğe engel olacaktır). ''aynen bu cümle ve çok iyi bir dr.,bilmiyorum kararsızım,yaşam kalitesini düşürür derken mesela nefes darlı çekiyorum bazen akciğer problemi olanlar yaptırmamalıymış benim çok şükür problemim yok ama nefes darlığım var,veya enfeksiyon,kanama ve birçok riskten bahsediyorlar o korkutoyor,yaa sizleride korkutmak istemiyorum biraz pimpiriğim ben opuyorumnanaktan
sarkma olayı çok kötü ama yinede insan korkuyor sezaryen dikişim bile çok ağrılı oldu benim kim bilir o ne kadar ağrır,daha doğum yapalı 1 yıl oldu en az 1,5 yıl geçmeliymiş bide kilo verince sonuç daha iyi oluyormuş belki ilerde yaptırırım ama emin değilim ,yaptırdıktan sonra hayatım boyunca çekeceğim yaşam kalitesini düşürecek bir sıkıntı haline gelmesi beni en çok korkutan...
direnleri aldırmadan kurtuldun bak. bende senin gibi bakamamıştım zor gelmişti bakmak. kötüdür diye. ama alıştıkça her pansumanda az az baktım. sonra alıştım. kremlerimi bile sürmeye korktum. ama şimdi oooo. göbek deliğim biraz küçük gibi benim öncekine nazaran 1,5 ayı geçmesine rağmen hala şişliklerim var sanırım karnım şiş duruyor kilom gitti ama ...
canım aynen bende öyle herzaman o şekilde korkuyorum tüm aksilikler beni bulacakmış gibi ama sonuçta güzel oluyor tabi iyileşildiğinde,ben en çok çatlaklarımın gitmesi için istiyorum sarkmada kötü ama çatlaklar daha berbat,benim Allah'ın izniyle 1 kızım var Rabbim bağışlasın hepimizin yavrularını başka çocukta istemiyorum ama ne olur ne olmaz yaşım çok genç aynen bende düşünmekten deli olacağımvalla ne diyim bana dr lar gebelik olur ama yaptığımız herşey bozulur dediler gerçi ALLAH doğanlara sağlılı yaşam versin bir tane daha asla düşünmüyorum da ben .
haklısın tabiki büyük riskleri var zatten bu sebeple burda paylaşımcıyız hepimiz benim görüştüğüm dr sayısı 5 oldu neden? çünkü korkularım var kanama dediğin gibi ne bileyim geç yara iyleşmesi daha kötü bir kesi izi . burdaki arkadaşlar sağ olsunlar tecrübelerini bizimle paylaşıyorlar .bende ince eleyen sık dokuyan biriyim malesef .malesef diyorum çünkü halaa ameliyat olamadım(( çünkü çok çok çok korkuyorum sanki bütün kötü giden herşey beni bulacakmış gibi geliyor . 11 de düğünümüz var ve bu kadar beklemişken denizede gireyim diyorum yani son bahar kışa doğru olacağım dr un tavsiyeside böyle oldu bahar aylarında iyleşme daha iyi oluyormuş ( şunuda söylemek isterimki duygu79 un yerinde olmakda isterdim beynindeki bütün stres bitti şimdi iyleşmenin peşinde ) ben ocakdan beri kafamda saç kalmadı stresden napsam nasıl olsa diye
merhaba karın germe ameliyatı sezeryan kadar ağrılı olmuyor korkma çünkü iç organlara kadar kesi olmuyor sadece deri yukarı kaldırılıyor
canım sende göğsünü yaptırmışmıydın, dikişlerdeki o kırmızı görüntü azaldımı? korkutucu görünüyormu hala
canım sende göğsünü yaptırmışmıydın, dikişlerdeki o kırmızı görüntü azaldımı? korkutucu görünüyormu hala
duygu cugum sen gouslerini gordun mu agrin var mi nail hissediyosun korkutucu derken neyi kastettin acaba duzelir kiz daha cok erken cok guzel olacaklar hepimiz guzel olucaz insallah
ben göğüslerimi yaptırmadım. çünki zaten zayıfım. göbekten dolayı göğüslerim küçük duruyordu herkes yaprıt demişti ama ben yaptırmadım çünki göbek gidice ortaya çıkacaklarını biliyordum aynen de öyle oldu. karın gerdirdikten sonra bel inceldiği için göğüslerim çıktı ortaya sanki silikon taktırmış gibi duruyorlar iyikide yaptırmamışım ne yapardım koca göğüslerle . zayıflıktan zaten ön plandalar..
DR BANA ameliyat sonrası kaslar dikildiği için az yemek yiyebileceğimi söyledi böyle birşey oluyormu yanı çabuk doyma çok yiyeme gibi
merhaba karın germe ameliyatı sezeryan kadar ağrılı olmuyor korkma çünkü iç organlara kadar kesi olmuyor sadece deri yukarı kaldırılıyor
cnm sen bana bakma, beni kan tutar, kan aldırırken iğne olurken bile bakamam, tansiyonum düşer bayılacak gibi olurum. hem göğüs ucunda hemde karnımda dikişler var haliyle kırmızı görünüyor, ucundan baktım, tansiyonum düştü:)
bugün göğüslerim biraz daha iyi, şişlikleri biraz daha indi. bakalım ne kadar zaman alacak normal hayata dönüşüm
cnm sen bana bakma, beni kan tutar, kan aldırırken iğne olurken bile bakamam, tansiyonum düşer bayılacak gibi olurum. hem göğüs ucunda hemde karnımda dikişler var haliyle kırmızı görünüyor, ucundan baktım, tansiyonum düştü:)
bugün göğüslerim biraz daha iyi, şişlikleri biraz daha indi. bakalım ne kadar zaman alacak normal hayata dönüşüm
ben göğüslerimi yaptırmadım. çünki zaten zayıfım. göbekten dolayı göğüslerim küçük duruyordu herkes yaprıt demişti ama ben yaptırmadım çünki göbek gidice ortaya çıkacaklarını biliyordum aynen de öyle oldu. karın gerdirdikten sonra bel inceldiği için göğüslerim çıktı ortaya sanki silikon taktırmış gibi duruyorlar iyikide yaptırmamışım ne yapardım koca göğüslerle . zayıflıktan zaten ön plandalar..
doğru söylüyorsun bu göbekler bu yaz son olur inşlh .ben neden bu kadar inceledim bilmiyorum ama son bir dr kaldı görüşmek istediğim inan 6 ci dr olacak bu:)))))) yaş ilerleyincemi bu kadar korkak oluyor insan bilmiyorum şimdilik aklımda bir tane var görüşşme güzel geçti 7000 lira istedi o biraz yordu beni ama prof. bu yüzden içim rahat iyi bir dr çünkü. gerçekci olacaklarıda olmayacaklarrıda hatalarıda net dile getiren bir kişi son görüşeceğim dr doç. ve arkadaşımın tavsıyesı içimde kalmasın diye gidiyorum bakalım o ne diyecek .aslında hepsi farklı bir yorum getiriyor ne garıp dimi kimi lipo yapalım gerekli diyor kimi tehlikeli olur ikisi bir arada ayrı ayrı olsun diyor ameliyat olana kadar isim vermeyeceğim ama sonrasını tek tek anlatacağım sanada tavsıyem tek bir dr olmasın görüştüğün bir çok fikir al derim .Duygu79 geçmiş olsun canım darısı benim gibi isteyen tüm arkadaşların başına ama anlaşılan şu ki atlatılması çokta zor bir ameliyat değil riskli ama atlatılamayacak birşeyde değil Limoncum ben esas sen hangi doktorda karar kılacaksın onu merak ediyorum ben de ona göre değerlendireceğim bu yazıda bu göbeklerle gecirdik işallah seneye gergin karınlarımızla sahillerde oluruz