- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
canım ödemin tabiki de safra kesenle alakalıdır.mutlaka geçecek .gösterdiğimiz cesaret kadar bir de sabırlı olsak ...
doğru bilmişim ben de 14.aralık oldum.. ben eczaneden bepanten aldım diye düşünürken ve kullanırken hiç dikkat etmemişim dün farkına vardımki bepanthol muş meğer ama herhalde aynı şeyler diye düşünüyorum..
Bugün sanki daha bir dikeldim olabilirmi dünden bugüne.. ama lastik çekme devam ediyor
Veee göğüslerim hala sızlıyor. Galiba bunaldığım günlerden birindeyim...
Kızlar heyecan başladı:) 3 gün kaldı oradayım:)
massal 1 saatte bile değişiyor insan :)
yorma kendini dikkatli ol.yorulunca daha çok çeker o lastikler :)
ve emin ol çoğu gittti azı kaldı :119:
Karın germe ve orta yüz germe oldu bentoprak arkadaşımız
offf sistem değişmiş beğeniler gitmiş çözemedim daha uğraş dur
yeni ameliyat olan arkadaşlar kendinizi iyi hissedip fazlaca işe dalmayın geçmişte böyle yapanlarda 1.ay sonrası bile dikiş açılması olmuştu
kesinlikle sana katılıyorum jelesec başta herşey harika gidiyordu 20 gün sonra sorun yaşamaya başladım halaaa kurtulmuş değilim benim gibi ameliyat olup10 gün sonra amann ben iyileştim ne varmış abartıyorlar deyipte kendinizi sokağa atmayın kızlar sonrası çok kötü oluyor dikkat edin kendinize
Sorularimin cevaplarini bilen yok muHacettepede ameliyat olanlara bir sorum var odemeyi nasil yaptiniz pesin mi? Kredi kartina taksit falan yapiyorlar mi? Ameliyattan sonra hastane cikisinda mi yapiliyor odeme. Bir de ne kdr odediniz?
kesinlikle sana katılıyorum jelesec başta herşey harika gidiyordu 20 gün sonra sorun yaşamaya başladım halaaa kurtulmuş değilim benim gibi ameliyat olup10 gün sonra amann ben iyileştim ne varmış abartıyorlar deyipte kendinizi sokağa atmayın kızlar sonrası çok kötü oluyor dikkat edin kendinize
son 10 gun( ölüyorum korkudan ( sormak ıstedıklerım oldugu halde buraya bıle gırmek ıstemıorum kafayı yeme noktasındaym gogus dıklestrme yada buyutme olanlar bana soylemek ıstedıgınız yada vermek ıstedıgınız bılgıler var mı? bu konuyu hıc arastrmadan pat dıe son anda karar verdık karın germe ıle bırlıkte kombıne olcak..ama damla sılıkon mu koncak ne koncak ?yada dra sormam gerekn solemem gereken bısey var mı?hıc bısey bılmıorum yardmcı olur musunuz? salı gunu gorusmem var drla..
Sorularimin cevaplarini bilen yok muatada kaynamasn mesajim.
arkadaşım ben içiyorum
sıkıntılıyım zaten eve hapsolmuş gibi hissediyorum kendimi.kitap okuyorum tv seyrediyorum pc takılıyorum fln ama sıkıntım geçmiyor:)ya pskolojim bozulacak ya da belirgin ameliyat izim olacak.ikincisini tercih ettim :)
son 10 gun( ölüyorum korkudan ( sormak ıstedıklerım oldugu halde buraya bıle gırmek ıstemıorum kafayı yeme noktasındaym gogus dıklestrme yada buyutme olanlar bana soylemek ıstedıgınız yada vermek ıstedıgınız bılgıler var mı? bu konuyu hıc arastrmadan pat dıe son anda karar verdık karın germe ıle bırlıkte kombıne olcak..ama damla sılıkon mu koncak ne koncak ?yada dra sormam gerekn solemem gereken bısey var mı?hıc bısey bılmıorum yardmcı olur musunuz? salı gunu gorusmem var drla..
Sorularimin cevaplarini bilen yok muatada kaynamasn mesajim.
tesekkur ederim:) umarim cevaplayan cikar, doktoruma sordum bi kez ogreneyim dedi, bi kez daha sordum unuttum sormayi dedi artk ben de sormaya utaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?