Ameliyat olanlara geçmiş olsun,olacaklara da şimdiden şifa diliyorum.Fazla giremiyorum siteye neler var bakalım.Yeni amliyat olacaklar kimler parmak kaldırsın
canım benda siyah değil kırmızı çıban gibi duruyor ucu açıldığında sarı bir akıntı sonrasında kanama oldu temizlendikten sonra ortası açık delik gibi duruyor doktor dikişe gerek yok kendi kapanır dedi inşallah senin dediğin gibi kapanır o delikler
Lipo oldum. 300 qr yag alacagi yerlerden kilo kilo yag almis. Kalcami bacaklarimi iyrenc sekle sokmus. Ercan bey karin germe yapib, ordan cikan yaglarla o cukurlari dolduracak.
canım ben karın ve meme için kullanıyorum adı siltape bunu doktorum getirtti bana başka markalarla ilgili bir bilgim yok kontrole gittiğimde verdi bende kullandım bence sorun ben devamlı kullandım havalanmadığı için iyileşme süreci tamamlanamadan enfekte oldu doktora göre bir kaç güne kadar geçecekmiş görücez bakalım
Bantları hemen mi kullandınız?
20 gün sonra kullanmaya başladım ama ben galiba uzun süreli kullandığım yani yaklaşık 48 saat çıkarmadığım için bu sorun oluştu havalanmadığı için doku tam anlamıyla iyileşmediğinden enfekte oldu
☝️on gun sonra benim siram.)
Cok sabirsizim. Korkum amelyat olmakdan degil. 10 gune kadar bir problem cikarib, bu amelyata mane olacak birilerinden ve problemlerden korkuyorum...
Bu doktor gülümün bacaklarını yapmak için karnını gerecekmiş.benim karın gerildi ama nasıl olacak?doldutma yağı nerden alacak
nolac benim ki olursa veririm sana canım yavar bende yağ sen hiç merak etme
bilmem sor bir senin resimlerini gördü müüü Ercan bey? der görürüse
Telefonda konuştuk gel hallederiz mutlu olursun dedi benim sadece 2 yerde oyuk var aman alsın bi yerden.jeles neden öyle sordun yapmama ihtimali var mı?
canım bence oralardan kalkıp gelmeden önce resim çek gönder lütfen,sonrasında sorun olmasın ama ben senin resimlerini gördüm yağ bulur sendeyağ bulunca sorun yok dimi? Ben obsesifim bu arada şu an sanki adam beni ameliyat etmiycekmiş gibi düşündüm
İyice sıkıp boşaltıyordum sonra en son kan geliyordu baya sonra oyuk oluyordu ama hepsi kapandı hiç korkma aynı benimki gibi ip çıban yapıyor
Kizlar shimdiden uykum kacmaya baslamis. Nasil olucaq diye hep dusunuyorum.
Jelesec! Ben ercan beye gitmeden, yaptiracaklarimi emaline yazarak fiyat almistim. Muayine zamani ben bacaklari gorseydim o fiyati vermezdim dedi. Ama internet uzerinden o fiyati verdiysem oyle olsun dedi. O yuzden pazarlik yapmak soz konusu olmadi.)
canım bence oralardan kalkıp gelmeden önce resim çek gönder lütfen,sonrasında sorun olmasın ama ben senin resimlerini gördüm yağ bulur sendeyağ bulunca sorun yok dimi? Ben obsesifim bu arada şu an sanki adam beni ameliyat etmiycekmiş gibi düşündüm
yağ var sende yaaa bende gördüm senirahat ol adam tamam dediyse olur sorun çıkmaz
Canim! ben karin germe, bacaklara, kalcaya dolgu ve ceneye dolgu yaptiricam, o yuzden bende fiyat farkli. Yani sana fiyat soylesemde yalnis olur. Cunki ben tek tek fiyat sormadim. Toplam fiyat soyledi. Ben 64 kiloyum, karnimdaki yag yetmezse baska yerlerdende alinacak yaglarim var dedi doktor. Daha zayif olsan bile yag buluruz biryerlerinden dedi. Sende gorus! Mutlaka bir seyler yapicak.
hımmm o kadar kötü mü ya bacaklarınşimdiden uykuların kaçtı ise yandınn ameliyata iki gün kala vazgeçersin
Benim vaz gecmek gibi bir sansim yok canim. Umudum bu amelyat. Belki derresyondan cikmama yardimci olur diye umud ediyorum. (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?