Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cok sabirsizim. Korkum amelyat olmakdan degil. 10 gune kadar bir problem cikarib, bu amelyata mane olacak birilerinden ve problemlerden korkuyorum...

İyice sıkıp boşaltıyordum sonra en son kan geliyordu baya sonra oyuk oluyordu ama hepsi kapandı hiç korkma aynı benimki gibi ip çıban yapıyor

Lipo oldum. 300 qr yag alacagi yerlerden kilo kilo yag almis. Kalcami bacaklarimi iyrenc sekle sokmus. Ercan bey karin germe yapib, ordan cikan yaglarla o cukurlari dolduracak.

Canım bende aynı sorundan gelicem Ercan beye ne dedi nasıl bi çözüm buldu.ve fiyat ne ? Özelden arkadaşlık isteğimi kabul edip yazarsan çok sevinirim

azracım benim kullandığım farklı bir marka idi bence senin kullanım hatan olmuş canım havalandırmak şart orayı geçer sıkma canını yaşayan arkadaşlar olmuştu forumda bu tarz şeyler sonrası düzeldi

bende 3.yada 4.haftadan sonra başlamıştım yara kabarmasın daha düzgün iyileşsin diye

☝️on gun sonra benim siram.)

Cok sabirsizim. Korkum amelyat olmakdan degil. 10 gune kadar bir problem cikarib, bu amelyata mane olacak birilerinden ve problemlerden korkuyorum...

gülüm hayırlısı olsun inşallah

ne dedi detay yaz hele görüşme nasıl geçti pazarlık yaptın mııı korkma kısmetinde varsa engel çıksa da sonrasında oluyorsunnn bak tlbtlb ye iptal etti çocuğu hasta diye sonra ki hafta oldu panic yapma

Bu doktor gülümün bacaklarını yapmak için karnını gerecekmiş.benim karın gerildi ama nasıl olacak?doldutma yağı nerden alacak

Bu doktor gülümün bacaklarını yapmak için karnını gerecekmiş.benim karın gerildi ama nasıl olacak?doldutma yağı nerden alacak

nolac benim ki olursa veririm sana canım ya var bende yağ sen hiç merak etme

bilmem sor bir senin resimlerini gördü müüü Ercan bey? der görürüse

nolac benim ki olursa veririm sana canım ya var bende yağ sen hiç merak etme

bilmem sor bir senin resimlerini gördü müüü Ercan bey? der görürüse

Telefonda konuştuk gel hallederiz mutlu olursun dedi benim sadece 2 yerde oyuk var aman alsın bi yerden.jeles neden öyle sordun yapmama ihtimali var mı?

Telefonda konuştuk gel hallederiz mutlu olursun dedi benim sadece 2 yerde oyuk var aman alsın bi yerden.jeles neden öyle sordun yapmama ihtimali var mı?

canım bence oralardan kalkıp gelmeden önce resim çek gönder lütfen,sonrasında sorun olmasın ama ben senin resimlerini gördüm yağ bulur sende sıska değilsin

Kizlar shimdiden uykum kacmaya baslamis. Nasil olucaq diye hep dusunuyorum.
Jelesec! Ben ercan beye gitmeden, yaptiracaklarimi emaline yazarak fiyat almistim. Muayine zamani ben bacaklari gorseydim o fiyati vermezdim dedi. Ama internet uzerinden o fiyati verdiysem oyle olsun dedi. O yuzden pazarlik yapmak soz konusu olmadi.)

hımmm o kadar kötü mü ya bacakların şimdiden uykuların kaçtı ise yandınn ameliyata iki gün kala vazgeçersin

Benim vaz gecmek gibi bir sansim yok canim. Umudum bu amelyat. Belki derresyondan cikmama yardimci olur diye umud ediyorum. (

canım herşey istediğin gibi olur inşallah demek ki sorun büyük sende ya nasıl böyle yapar ameliyatını aklım almıyor adını yazmıyorum biliyorum doktorunu düzelecek dedi mi yani sonuç seni mutlu edermiymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…