Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

içmee sakız çiğne bişi yap içme kuzumm, gittin mi doktora? ne durumdasın?

geçmiş olsun canım sen nerde oldun ameliyatı? iyi geçmesine sevindim, inşallah sonuctan da cok cokk memnun kalırsın :)

Teşekkür ederim canım. Bursa devlet hastanesinde oldum. Direnlerle ve sargılarla çıktım hastaneden. Ptsi öğlen pansuman olucam direnler çıkıcak ve de kontrolüm var. Doktorum çıkışta bana sadece antibiyotik vede ateşdüşürücü yazmış. Krem vitamin filan yok. Ptsi söyleyim bakalım ne dicek.

bana haber vermedin ya hediye yine kaldı çocuğun oyuncağı eskidi pakette

offf offf tahmin edebiliyorum bana da olmuştu ona benze bir durum gözümden yaş gelmişti, sigara 2.fırt çek at bebem çok değil amma yaz sonucu ne alemdesin ne dedi doktor

Valla girmeyeli o kadar zaman oldu ki haliyle sayfalarda çoğalmış baya. Aramıza yeni arkadaşlarda katılmış. Okumaya başladım ama ödevlerim, okulum, vizem, finalim derken hiç fırsat bulamıyorum. Kusura bakmayın bu yüzden yorum yazamıyorum. Sakın işi bitince gitti demeyin ablalarım Umarım herkes memnundur yeni karınlarından. Sormak istediğiniz bir şeyler olursa cevaplayabilirim elimden geldiğince. Kendinize iyi bakın, görüşürüz

cnm çoook geçmiş olsun. korkma kötü birşey olmaz. fakat sigara içme berbat birşey

geçmiş olsun aydaxx
inşaallah sonuçlarımızdan da memnun oluruz arkadaşım sakın yorma kendini
hala duruyormu direnlerin?

pansuman derken?
ya bana pansuman fln neden yapılmadı acaba :44:
arkadaşım banada dr um kas gevşetici ağrı kesici ve antibiyotik verdi.vitamin fln yok
ben ağrı kesiciyi kullanmıyorum gerek yok şimdilik

Son düzenleme:

arkadaşım senle görüşmemiz aceleye gelsin istemedim
ayın 27 sinde tekrar konrtol var uygun olursan o zaman görüşelim oturup kahvemizi içer muhabbetimizi ederik

çok zordu jelesec yaa ay çocuğa bişeyde diyemiyosun :)
başkası olsa o can acısıyla parçalardım valla

dr baktı bir sorun yok olabilir bu kadardan bişiy olmaz dedi :)
önemli bir durum yokmuş yani
haftaya gelebilirmisin dedi işte bu bizim sınav şeysiine olmaz gelemem dedim bir sonraki haftasonuna karar verdik :)

Son düzenleme:
cnm çoook geçmiş olsun. korkma kötü birşey olmaz. fakat sigara içme berbat birşey

çok korktum veni
Allahtan korktuğum gibi bir şey çıkmadı :)

birr kaç gündür aklımdasın arkadaşım nasılsın artık her şey yolunda değilmi?
o günki gelişini unutamıyorum desteğin için çokkk teşekkür ederim
çok mutlu ettin beni

beni tebrik et gizem gerildim en sonunda :)

hadi kurtuldun geçmiş olsun.sıkıntıların hafifledimi.hala ağrı sızı varmı yürürken.benim 3-5 adım atınca gücüm kesiliyor.4.gün bugün dün geldim eve.yorgunum çok yazamıyorum şimdi

sevindim cnm
ben iyiyim normal hayatıma döndüm
sadece sporcu sütyene ve evdeyken korseye devam, onlarda sıkıntı vermiyor alıştım
teşekküre gerek yok cnm içimden geldi geldim
sen nasılsın şimdi yatıyormusun devamlı, ufak işler yapmaya başladınmı, evine döndünmü?

pansuman derken?
arkadaşım banada dr um kas gevşetici ağrı kesici ve antibiyotik verdi.vitamin fln yok

Minik beyaz bantlar bizde yara kapanana kadar doktor onlarla bırakıyor

haklısın dedikodu yapamayız rahat eşin çarpsa idi yanlışlıkla yanmıştı artık laf sayar dururdunama evlat olunca bir şey denmiyor

Henüz yeni karnımı görmedim Gizem salı günü ameliyat oldum, sargılar ve korse içinde şu anda. Yarın pansuman için gidicem doktora. Yalnız bana krem ve vitamin vermedi. Senin annen ne kullanmıştı ameliyat sonrası yazarmısın canım ?

pansuman derken?

Dikiş yerlerine ve yeni göbek deliğine pansuman yapılıyor benim. Hastanede hafif ateşim vardı, onun için antibiyotik ve ağrı kesici başlandı. Şimdi ateşim kalmadı, ama antibiyotiği bitirmem gerekli.

yeni ameliyat olan arkadaşlar var aramızda hepsine geçmiş olsun.bu arada 4.ay fotolarımı nihayet yükleyebildim.gerçi 5 bitecek yakında ama olsun bakmak isteyenlere açık....

Geçmiş olsun canım. Ufak kazalar oluyor öyle. Dikkat et kendine.

ameliyat olan arkadaşlar yardım lütfen.bugün 5. günüm dün duş yaptım.ilk ikinci defa karnımı gördüm.ilk gördüğümde pansuman için açılmıştı 2. gündü yatarken olduğu için mi yoksa şişkinlik yoktu da ondanmı karnım dümdüzdü çok mutluydum.ama dünden beri endişeliyim.çünkü karnım şiş.yoksa iyi gerilmedimmi.nerdeyse ameliyat olmamışım gibi.heryerim lipo yerlerim mosmor.dehşete kapıldım.karnımdaki şişlkikse ne zaman geçecek inşallah şişliktir yoksa ameliyat olmanın bir anlamı kalmayacak (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…