evet kızlar kötü haber vermeden olurmu?
olmazzz!
bi kere racona ters :) hele konu ben olunca illa bir aksilik olmalı
kızlar dün pencereden dışarıyı seyrediyordum benim ufaklık koşarak gelip bana bir geçirdi
pencere önünde olduğum için karnım drek kalorifer peteğine çarptı
çok canım yandı çok vallahi ağladım
bir kaç saat sonra lavaboya gittiğimde çamaşırımda kan gördüm
sonra geldim açtım dikiş yerlerime bir baktımki kanama olmuş..öyle abartılı bir kanama değil,
şöyle anlatayım sargı bezi koyuyorum dikiş üzerine o bez korse ve iç çamaşırıma kadar geçmiş
çok korktum canım sıkıldı epeyce
bu gün dr a gidicem bakalım ne diyecek
bu arada canım acaip sigara içmek istiyor kendimi zor tutuyorum
geçmiş olsun canım sen nerde oldun ameliyatı? iyi geçmesine sevindim, inşallah sonuctan da cok cokk memnun kalırsın :)
olmazzz!
kızlar dün pencereden dışarıyı seyrediyordum benim ufaklık koşarak gelip bana bir geçirdi
sonra geldim açtım dikiş yerlerime bir baktımki kanama olmuş..öyle abartılı bir kanama değil,
şöyle anlatayım sargı bezi koyuyorum dikiş üzerine o bez korse ve iç çamaşırıma kadar geçmiş
olmazzz!
Arkadaşlar merhaba, ben TLBTLB kadar detaylı anlatabilirmiyim bilmiyorum. Pzt akşamı yattım hastaneye, salı 10,5 ta ameliyathaneye çıktım. İçimde korku vardı ama yanımdaki eşim benden daha çok korktuğu için dışımdan ağlayamadım dualar ederek gittim. Hemen şeker kalp tansiyonv armı, kaç çocuğun var diyerek beni konuşturdular, bir yandan da aralarında şakalaşıyorlardı, güzel bir müzik çalıyordu elimden damar yolu açtılar maskeyi takarken şimdi uyku zamanıııııııı dedi drumu göremedim derken gitmişim. Adımı söyleyerek uyandırıldım, odaya gittiğimde tekrar gitmişim. Antibiyotik ağrı kesici yaptılar. İki büklüm yattım yatakta da. 2 diren ve sonda vardı. 2. gün sondayı çıkardılar,WC ye gitmeye başladım ve hatta büyük tuvaletime çıktım. Cuma sabahı direnlerle beraber eve çıktım. Direnleri kendim boşaltıyorum. Antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyorum. Kabızlık çekiyosanız mutlaka kayısı hoşafı hazırlayın hastaneye.Ben onun sayesinde çok rahat çıktım. En büyük korkumdu. Şimdi evdeyim kızlar. Sezeryanla kıyaslanamaz. Onda kısa ama derin kesi bunda sadece deri kesisi ama bütün karın. Yalnız bi de bende yaş var. 48 yaşındayım, bütün karın kesik vede lipo var yanlar ve kalçada. Yatıp kalkarken zor oluyo sadece. Şimdilik bu kadar kızlar.
içmee sakız çiğne bişi yap içme kuzumm, gittin mi doktora? ne durumdasın?
Teşekkür ederim canım. Bursa devlet hastanesinde oldum. Direnlerle ve sargılarla çıktım hastaneden. Ptsi öğlen pansuman olucam direnler çıkıcak ve de kontrolüm var. Doktorum çıkışta bana sadece antibiyotik vede ateşdüşürücü yazmış. Krem vitamin filan yok. Ptsi söyleyim bakalım ne dicek.
bana haber vermedin ya hediye yine kaldıçocuğun oyuncağı eskidi pakette
offf offf tahmin edebiliyorum bana da olmuştu ona benze bir durum gözümden yaş gelmişti, sigara 2.fırt çek at bebem çok değil ammayaz sonucu ne alemdesin ne dedi doktor
cnm çoook geçmiş olsun. korkma kötü birşey olmaz. fakat sigara içme berbat birşey
Valla girmeyeli o kadar zaman oldu ki haliyle sayfalarda çoğalmış baya. Aramıza yeni arkadaşlarda katılmış. Okumaya başladım ama ödevlerim, okulum, vizem, finalim derken hiç fırsat bulamıyorum. Kusura bakmayın bu yüzden yorum yazamıyorum. Sakın işi bitince gitti demeyin ablalarımUmarım herkes memnundur yeni karınlarından. Sormak istediğiniz bir şeyler olursa cevaplayabilirim elimden geldiğince. Kendinize iyi bakın, görüşürüz
arkadaşım inan şimdi kendime öyle kızıyorumki
ne gereği vardı bu kadar korkmanın üzülmenin
emin ol korkacak hiç bir şey yok.keyifle git yat ol ameliyatını çünkü sonrasında çok mutlu olacaksın :)
çok korktum veni
Allahtan korktuğum gibi bir şey çıkmadı :)
birr kaç gündür aklımdasın arkadaşım nasılsın artık her şey yolunda değilmi?
o günki gelişini unutamıyorum desteğin için çokkk teşekkür ederim
çok mutlu ettin beni
pansuman derken?
ya bana pansuman fln neden yapılmadı acaba :44:
arkadaşım banada dr um kas gevşetici ağrı kesici ve antibiyotik verdi.vitamin fln yok
ben ağrı kesiciyi kullanmıyorum gerek yok şimdilik
arkadaşım senle görüşmemiz aceleye gelsin istemedim
ayın 27 sinde tekrar konrtol var uygun olursan o zaman görüşelim oturup kahvemizi içer muhabbetimizi ederik
çok zordu jelesec yaa ay çocuğa bişeyde diyemiyosun :)
başkası olsa o can acısıyla parçalardım valla
dr baktı bir sorun yok olabilir bu kadardan bişiy olmaz dedi :)
önemli bir durum yokmuş yani
haftaya gelebilirmisin dedi işte bu bizim sınav şeysiine olmaz gelemem dedim bir sonraki haftasonuna karar verdik :)
Valla girmeyeli o kadar zaman oldu ki haliyle sayfalarda çoğalmış baya. Aramıza yeni arkadaşlarda katılmış. Okumaya başladım ama ödevlerim, okulum, vizem, finalim derken hiç fırsat bulamıyorum. Kusura bakmayın bu yüzden yorum yazamıyorum. Sakın işi bitince gitti demeyin ablalarımUmarım herkes memnundur yeni karınlarından. Sormak istediğiniz bir şeyler olursa cevaplayabilirim elimden geldiğince. Kendinize iyi bakın, görüşürüz
geçmiş olsun aydaxx
inşaallah sonuçlarımızdan da memnun oluruz arkadaşım sakın yorma kendini
hala duruyormu direnlerin?
pansuman derken?
ya bana pansuman fln neden yapılmadı acaba :44:
arkadaşım banada dr um kas gevşetici ağrı kesici ve antibiyotik verdi.vitamin fln yok
ben ağrı kesiciyi kullanmıyorum gerek yok şimdilik
çok korktum veni
Allahtan korktuğum gibi bir şey çıkmadı :)
birr kaç gündür aklımdasın arkadaşım nasılsın artık her şey yolunda değilmi?
o günki gelişini unutamıyorum desteğin için çokkk teşekkür ederim
çok mutlu ettin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?