Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

çok geçmiş olsun canım kurtuldun büyük cesaret seninkisi benim iki sorum var 1-sen sigara içiyormusun bıraktınmı yada operasyon öncesi 2- çalışıyormusun ne kadar izin aldın işe dönebilecek kadar ne zaman iyi hissedersin kendini ben çalıştığım için işe dönüş sürem çok uzar diye korkuyorum tekrar geçmiş olsun canım[/QUOTE]

Çok sağol dido_7777 ben çalışıyorum tabii canım, bugün işe başladım hatta, yönetici asistanıyım, büyük bir şirkette, zaten sürekli prezentabl olmamızı istedikleri için yaptırdım. 10 gün yetti bana, hafif zorlansamda çalışabiliyorum. Sigara az kullanıyorum 3-4 tane zaten şirkette içemiyoruz, akşam tüttürüyorum. Bırakmadım sigarayı, ama sen ne biliim 1 paket içiyorsan belki bırakman gerekebilir canım ya sen kime oluyosun??Ne zaman??

Çok sağol dido_7777 ben çalışıyorum tabii canım, bugün işe başladım hatta, yönetici asistanıyım, büyük bir şirkette, zaten sürekli prezentabl olmamızı istedikleri için yaptırdım. 10 gün yetti bana, hafif zorlansamda çalışabiliyorum. Sigara az kullanıyorum 3-4 tane zaten şirkette içemiyoruz, akşam tüttürüyorum. Bırakmadım sigarayı, ama sen ne biliim 1 paket içiyorsan belki bırakman gerekebilir canım ya sen kime oluyosun??Ne zaman??[/QUOTE]

ben günde 6-7 sigara içerim sigara içenlerde kötü yara iyileşmesi olucağını okumuştum bazı yerlerde ondan aklımda kaldı izmirdeyim ben burda henüz doktor araştırıyorum sadece mail yoluyla görüştüm ufuk bilkay bana çok güvenilir geldi ahmet seyhan ise resim yolladı ve ilgilendi gerçekten iyi sonuçlu ameliyatlar yapmış karar veremedim daha birde ebru durmuş var bir tanıdığım oldu ona karın germe sonucu görmedim ama çabuk toparlandığını gördüm 10 gün sonra işine döndü araştırıyorum işte ama karar veremedim henüz sanırım bende cesaret yok

Hayırlısı olsun canım ; güle güle büyüt bebişini. Benim ameliyatımı Aylin Karanlık yaptı. Bayındır'ın Leventteki hastanesinde olsum 4000TL'ye,

aliyesma bi sorum daha olacak canım bilgilendirirsen sevinirim

ameliyatını aylin karanlık'a yaptırmanın sebepleri neydi yani şunu sormak istiyorum seni bu doktora ulaştıran bilgiler neydi?
daha önceki ameliyatlarınımı referans aldın gördün beğendin yada fiyatta makul olmalı tabii, yada bi arkadaş tavsiyesisi mi yada '' bu işi en iyi kim yapar'ı '' kovaladın da mu buldun ?

vev memnunsan doğru karar verdiğin bi gerçek :) tekrar çok geçmiş olsun canım , darısı başıma inşallah :)

Merhaba Rüzgar, en yakın arkadaşım daha önce 2 sene oluyor, genital bölge estetiği ile liposuction yaptırmıştı, ben refakat ettim. Teyzeme de silikon taktırtmıştık. Her ikiside çok memnun kalmıştı. Zaten Aylin hanım daha çok göğüs estetiği ve genital estetik ile uğraşıyor .Sonra ben de gidip labioplasti yaptırdım geçen sene eski hastasıyım yani. Sonra karın germe ihtiyacı olunca birkaç doktora gittim muayeneye, en son ona telefon açtım yapıyor musunuz ? diye. Tabii ki deyince gittim muayeneye, her zaman ki sevecenliğiyle 1 saat falan anlattı, hasta resimlerini gösterdi falan. ilk uzman olduğunda en çok yaptığı ameliyatmış, sonra memeye yönelmiş. Karın germeyi en iyi kim yapar diye bi forum veya internette yok zaten ööle bişey, meme var, burun var ama liposakşın yok, karın germe yok. Tüm doktorların sitelerinde var, anlatıyorlar ama ben karın germeciyim diyen yok maalesef, ama ben çok memnunum, dikiş izlerim istediğim kısalıkta ve aşağıda. İnternette araştırırken karın ortasından geçen iz görmüştüm, sonra ünlü bir doktorla görüştüm taa belime kadar kesecekti. iz benim için çok önemliydi, ben ipli bikini giymek istiyorum çünkü, şimdiden aldım bile walla zemuszemus

ben günde 6-7 sigara içerim sigara içenlerde kötü yara iyileşmesi olucağını okumuştum bazı yerlerde ondan aklımda kaldı izmirdeyim ben burda henüz doktor araştırıyorum sadece mail yoluyla görüştüm ufuk bilkay bana çok güvenilir geldi ahmet seyhan ise resim yolladı ve ilgilendi gerçekten iyi sonuçlu ameliyatlar yapmış karar veremedim daha birde ebru durmuş var bir tanıdığım oldu ona karın germe sonucu görmedim ama çabuk toparlandığını gördüm 10 gün sonra işine döndü araştırıyorum işte ama karar veremedim henüz sanırım bende cesaret yok[/QUOTE]

Tatlım korkacak bişey yok, sen zaten kilo veriyosun anladığım kadarıyla, ver kilonu git, cesaret biraz. Öptüm seniopuyorumnanaktan

bende bikini istiyorumm:Saruboceq:
eski halimi düşününce bide şimdi bakınca valla üzülüyorum mafoldumben

ama kararlıyım, kurtulacam :lepi:

arkadaşlar yanlış anlaşılmaz ise ben birşey daha sormak istiyorum

bu adı geçen fiyatlar sadece aylin hanımın aldığı ücretmidir? yani kesemize göre seçtiğimiz hastane de yatış ücretimiz bu fiyata dahil midir ? değil midir?

valla pinti değilim sadece denkleştiriyorum da :)

KARIN GERME İLE İLĞİLİ HER DOKTORUN FARKLI FİYAT VERDİĞİNİ SÖYLEYEBILIRIM..VE DOKTORUN KULLANDIGI HASTANEDE ÖNEMLI FIYAT KONUSUNDA..
MESELA BIR DOKTOR AMERIKAN HAS.YADA ACIBADEMDE YAPARSA 8 MILYARI BULUYOR..AMA DAHA UFAK BIR HAST.YAPARSA 4İLA 5 MILYAR CIVARI OLABILIYOR..
LIPOSAKJIN DA UYGULANIYORSA FIYAT DEGIŞIYOR SADECE GERME OLUNCA DAHADA DÜŞÜYOR RAKAMLAR..
KREDI KARTINA TAKSIT YAPIYORLAR..BANKALARDAN KREDIDE ALINABILIYOR..
ARTIK OKADAR ARAŞTIRDIMKİ NEREDEYSE AMELIYAT BILE YAPACAMalkisalkisalkis

Tatlım teomak'ta anlatmış zaten Aylin hanım bayındır'da, hospitalyumda bu fiyata yapıyor. Hastane arttıkça fiyatlar herkeste yükseliyor. Amerikan hastanesinde geçen bir bayana yapmış. Hasta karın ve meme için 9600TL sadece hastaneye ödemiş. Gereksiz bence hastaneyi mi satın alıyoruz, narkoz doktoru önemli tabii, sağlığımızı da çöpte bulmadık. Ama hotel parası vermek ekstradan bana mantıklı gelmedi.

haklısın canım, bende zaten ameliyat olduğumda bu tip bişi seçerim diye düşünüyorum..dediğin gibi o da önemli ama en önemlisi doktor ve minumum ameliyat izi .hayırlısı artık ..

aslında önemlı olan doktordur..ve doktor ufak hastanenınde narkozuna temızlıgıne kefilse sorun yoktur..
ama büyük hastanelerde olursanız,başınıza gelebılecek her türlü riskte hastane sorumluluk almaktadır..isme leke düşmemesı için titiz davranırlar..ne kadarda olsa hıç bir doktoru ıyı tanımıyoruz.yada bızım şansımıza sonuç kötü oldu diyelim..ve doktorumuz bır nedenden kayıp yada vefat etti..ee durumu kım düzeltecek..kım sorumluluk alıcak.
yada başka komplıkasyonlarda hastanede kalman gerektı..küçük hastanelerın fazla donanımı yoktur..
aslında hepimizin gücü yetsede buyuk hastnelerde olsak..hertürlü durumda daha güvende hısederız..

Eğer doktor özel hastanin doktoru ise hastane sorumluluk alabilir, ama gidip büyük hastanede olsanda hastane sorumluluk almazki canım ya. Git Amerikan hastanesinde ameliyat ol. 3 ay sonra ben burda ameliyat olmuştum de, tekrar düzelttirmek istiyorum de parasız mı yapacaklar, yooo. Artık doktor ölürse talihsizlik olur o da tabii. Ama doktorlar nereye kaybolsun ki

aliyesma canım senin son durumun nedir ? sağlığın nasıl şimdi ? ruh halin hasta gösteriyor ameliyattan mı yoksa ?

Tatlım korkacak bişey yok, sen zaten kilo veriyosun anladığım kadarıyla, ver kilonu git, cesaret biraz. Öptüm seniopuyorumnanaktan[/QUOTE]
Arkadaşlar merhaba,bende iki doğum yaptım.13 yaşında ve 4 aylık iki kızım var.Karnım dehşet durumda.22 kilo aldım ikinci doğumumda.6 kilo fazlam hala duruyor.Körolası yağlar erimiyor yaa.baktıkça sinirlerm bozuluyor.Kararım kesin valla..çok korkuyorum ağrıdan sızıdan ama başka çare yok.Kendime güvenim kalmadı böyle kocaman karınla yaşamak,düşünün işte olanlar beni çok iyi anlar..Araştırmaya başladım bi kaç yerden randevu aldum.İlk görüşmem bu cumartesi ikibuçukta.Kararlıyım üşenmeden yazıcam size gelişmeleri..Aliyesma nın yorumlarını şimdi okudum içime su serpti.demekki paylaşmak şart.üyeliğim yeni değil ama sadece geziniyordum forumda.şimdi aktif olarak katılıcam.Sizdende yardım istiyorum.Ankarada varsa bildiğiniz doktor bana yazın lütfen.Karar aşaması çok önemli diye düşünüyorum.Zaten o kadar çok okudumki bu konuyu uzmanlaştım artık.Bakalım nolacak hayırlısı..

aliyesma canım senin son durumun nedir ? sağlığın nasıl şimdi ? ruh halin hasta gösteriyor ameliyattan mı yoksa ?

Yok be şekerim 1 haftalık izinden sonra işlere daldım acayip. Çok iyiyim değiştiriim bari mood'umu. Rahatım artık çok ara sıra sağdan soldan hafifçe dürtüyo bir sancı ama 1-1,5 aya kadar normalmiş. Dikişlerim için silikon jel kullanacağım. Korseyi attımmı iş bitti opuyorumnanaktan

:gitme:merhaba arkadaslar bende yaptirmak istiyorum 3 dogum yaptim karnim ve ic bacak kisimlarinin yirtik ve sarkmasindan deli olucam yillardir internetten estetik bolumlerini okumaktan ezberledim ve pahali geldigi icin erteliyorumsirf karin olsa hic korkmadan yaptiracagim benimki hem karin hem bacaklar hemde vajina estetigi yaptirmak istiyorum tek dikisle yani ayni yerden kombine yani maliyeti nerden baksan 10 15 EURO ben yurt disinda yasiyorum burdaki fiyat boyle o yuzden sadece istememe ragmen olmuyo kadinlarin isi cok zor iyi bir fizige sahip olmakta parayla:gitme:

Türkiyede yaptır canım ya 20-30 milyar benden de sallasan çıkmaz yani. Burda araştır, 3'ü taş çatlasın 7-8'e çıkar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…