Ay Allah rahmet eylesin ya niye öldü doktorun? Yaşlımıydı, kaza mı? Ben yaptırıcam kafaya iyice koydum 5 doktor dolaştım. Aylin hanım'da karar kılıcam büyük ihtimal. Benimde çatlak çok yoksa zayıfım yaa. Aylin hanım sezaryan izi kadar ize toplıycam dedi. Kocaman iz istemiyorum asla bikini giycem ben yaaa. Senin izlerin ne kadar şekerim, nerden nereye?? Mutlumusun şimdi, gergin oldumu karnın? Çok sordum ama cevap verirsin umarım.
dr trsfık kazasında oldu 36 yasında ıdı sanırım kırıs asıllı ıdı dr bugra ama soyadını hatırlayamıorum jnm benım ızım boydan boya guselım ck ınce ama zaten bıkının ıcınde kalıo gorunmuo hemde cokkk mutluyum ııkıde yaptırmısım ewt cok gergın aywa gobusum bıle yok ınss sorularına jwp werebılmısımdır cıcımkaydirigubbakcemile5
zemuszemusLÜTFEN AMELİYAT OLANLAR BURAYA YAZSIN..BENDE ÇOK DOKTORLA GÖRÜŞTÜM..HEPSİ FARKLI FIYAT FARKLI İLĞİ NE BILEYIM FARKLI BOYDA İZ YAPIYOR..DOKTOR SECMEK ÇOK ZOR BEN HAMILELIGIMDE 100 ÜN ÜSTÜNE ÇIKTIM KILODA ŞİMDİ ESKI KILOMA DÖNDÜM..SPOR VE DIET ILE..KARNIM ÇATLAK BURUŞUK VE SEZERYAN DIKIŞIMIN ÜSTÜNDEDE SARKMA VAR..İSTEDİĞİM ÇAMAŞIRI DOYA DOYA GIYMEYELI ÇOK OLDU..BIKINI DERDI DEGIL BENIMKI AMA
EVLI OLUNCA EVLILIGI CİNSELLİĞİ KENDINE GÜVENI BILE ETKILIYOR..
GECE GÜNDÜZ BUNUN DÜZELMESINI HAYAL EDIYORSUNUZ..BIDE SON YILLARRDA BU DÜŞÜK BEL MODASI..GÜZEL BIR GÖBEK GÖRDÜĞÜNÜZDE HELEDE SEVDIGINIZ ADAM YANINIZDA İSE ÖFF..
İSTEDİĞİNİZ KADAR SPOR MEKIK NE YAPARSANIZ YAPIN..BEN KILOMUN ALTINA BILE DÜŞTÜM YÜZÜM GÖZÜM ÇÖKTÜ SARKIKLIK GITMEDI..
ÇATLAKLARA ZATEN HENÜZ HİÇ BİR ÇÖZÜM YOK..
BUNUN TEK ÇARESİ ORADAKI FAZLA DERİNİN ÇÖPE GITMESİ..
DİKİŞİ TAKMAYIN KAFANIZA DERIM..SEZERYAN DİKİŞİM VAR..3 KATI OLACAK BOYU.
İNCE BEYAZ BIR ÇİZGİ.ZATEN BRONZLAŞTIGINDA YOK OLUYOR..
ESTETIK DIKIS OLAYI IYI OLDU.
ZIKZAK LI BIR DIKIŞ OLMUYOR ALLAHTAN..DİKİŞ MAKINASINDAN ÇIKMIŞ GIBI.
KADIN OLMAK NE ZOR ALLAHIM YA
Walla tatlım 10. gündeyim bayağı toparladım, artık dik yürüyorum, sadece ara ara karnımın bazen sağına bazen soluna bıçak gibi bir ağrı girip, çıkıyor. Ben yırttım kızlar darısı başınıza[/QUOTE
çok geçmiş olsun canım kurtuldun büyük cesaret seninkisi benim iki sorum var 1-sen sigara içiyormusun bıraktınmı yada operasyon öncesi 2- çalışıyormusun ne kadar izin aldın işe dönebilecek kadar ne zaman iyi hissedersin kendini ben çalıştığım için işe dönüş sürem çok uzar diye korkuyorum tekrar geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?