Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sakın böyle düsünüp pismanlık yasayıp günlerini ziyan etme.hepimizin başına geldi bunlar.ve hepsi gecici.keyif almaya bak yeni halin mutlu etmwli seni.ben 50 gün oldu olalı.yasadıkların cok normal emin ol.hala karnımın icinde sertlik ve gerginlik var.3ay gecmesini bekle diyor herkes.6aydan sonra vucudunun tam sekli oturacak.yüruyüs haricinde dogru düzgün spor yapamıyorum mesela.istersen telefonla görüsebiliriz seninle rahatlarsin belki

Desteğiniz için sonsuz teşekkürler arkadaşlar.Yazdıklarınızı yaşadıklarınızı okudum kendimi şuan daha iyi hissediyorum.Geçicek bu günler biliyorum lakin zaman istiyor belli.Bugün banyo yapıcam daha da rahatlarım inşallah...

Bende ayni crem kullaniyorum bide ampulle temizliyorum arada ayni cremi dikisimin kizaran kismima da suruyorum bende hala dik yuruyemiyorum kaslar dikilmis bide fitik duzeltilmis dun korseyi ayakta acim dedim cok acidi icim AMA simdi iyi gobek deligim kucuk bi kisim kirmizi gibi AMA cogunluk kahve rengi simdi elimden geldince dinleniyorum sadece kisa kisa yuruyorum oyle sis varki bazen nefessiz kaliyorum bundan iyisi cansagligi AMA insallah dahada rahatlariz canim benim 15 gunum senin

Ben sorun vardi kk baglanmadi kac gundur
Canim oyle korkmusumki dikisler acilir diye gece gunduz hep v pozisyonu yattim bide dizlerimi hep tuttum oyuzden cok aciyo elimde deil kasiyorum kendimi cok ne zaman rahatca gerilicez cok ozledim ya sabah uyaninca biraz yapiyorum zarari yoktur heralde

Cok gecmis olsun umarim rahat gecer surecin

Az evvel tutamadım kendimi ağladım durdum.Sanki hep böyle kalıcakmışım gibi geliyor.Karnım taş gibi belimi hissetmiyorum bile bile kendimi bu duruma soktum vilmiyorum doğrumu yaptım çaresizlik bu olsa gerek(((

Canim acaip bi surec iyilesme bigun cok mutlu olucaksin iyiki yaptim bigun mutsuz naptim diye bigun korku ya kotu bisey olursa AMA geciyo en azindan gecenleri goruyoruz Ben 15 gun oldu bi kac defa agladim pisman olmadim cok istiyodum yapmayi AMA boyle yataga mahkum gibi hissetmek hergun ayni zaman gecmiyo anliyorum bi kac ayin hayalini kuruyorum hep

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.Bugün dünden daha iyi hissediyorum dün duş aldım gece bir nebze rahat uyumuşum.Yalnız acaip derece de kaşıntı ve yanma başladı normalmi bu ?Karnıma ve dikişlerime bakamıyorum cesaret edemiyorum henüz.Bir de karnımı hissetmiyorum dr 6 ay hissetmessin dedi sizde durum nasıl arkadaşlar???

Kasininca iylesiyor derler bendede basladi tatli bi kasinti 16 gun bugun tam aslinda agridan cok rahat olmama hissi istedin gibi duramamak yoruyo gerinmek istiyorum AMA nerde senin kac gun oldu ilk gunler bende cesaret edip bakmiyodum AMA sonra resmini cekip baktim alistim oyle oyle gobek deligine krem bile kuzenim suruyodu Ben korkuyodum

Bende ilk dus aldimda biraz kizarmisti doktor dedi gobek deligine surdum cremi orayada sur diye simdi kurudu gecti AMA dahada dus almadim heralde bi hafta daha bekliycem

Ben çarşamba günü ameliyat oldum.Bugün 4.günüm dediğim gibi yanma ve kaşınma hissi var.Aynen rahat hareket etmek istiyor insan aslında benim başlıca derdim kimseye söylemedim eşim ve benden başka kimse bilmiyo.Yakında merak edip başlicaklar aramaya kimseyi ikna etmeye niyetim yok benim kararım sonuçta.Ama nebilim insan düşünüyo yine de.Senin batmalar da oldumu böyle iğne batar gibi arada sırada oluyor bende ve sadece karınmı oldun sen ben meme küçültme de yaptırdım??

Ben karin germe bide laser lipo yanlarim oldu oluyo batmalar bi kac gune iyice rahatlarsin bende gizledim herkesten kardesim ve esim biliyordu yanliz girdim aml sonra soyledim Annem kustu bikac gun sonrada kimse den gizlemedim acikca soyledim gurur duyarak benim cok agrim olmadi AMA bu tembellik zmn hic gecmiyo hep ayni yatmak yorgunluk vucut rahat deil AMA simdi hareketlerm baya rahatladi simdi oksurunce falan ilk zamanlardaki gibi acitmiyo icimi insallah rahatca iylesiriz dusunsene artik gobek yokkk

Aaah ahh zaten o düşünce olmasa dayanılmaz bu sıkıntılara.Göbeksiz olmanın hayallerini kuruyorum 4. Günüm ama öksürürken gayet rahatım tek sıkıntım gerginlik ve eğik yürümek zorunda olmak onun dışında sıkıntı yok.İnşallah tez zamanda sağlığımıza kavuşuruz:))

Sorma Ben 5 inci gun dik yurumeye baya iyi hissediyodum sonra gezdim iki gun uzun yolculuk yaptim simdi daha egik yurumeye basladim resmen daha kotu oldum dort gundur hep yatiyorum patladim sIKIntidan AMA olsun gececek budefa dikkat edicem banyoda yapmiyorum bikere yaptim bi haftalikken kizardi yandi dikislerim simdi bi hafta daha bekliycem odem caylarimida iciyorum mazallah kotu olursam doktora kontrole gidemem londradayim Ben sadece telefondan konusuyorum

Ayy çok geçmiş olsun aman dikkat et.Ödem çayı olarak ne kullanıyosun ben melisa çayı içiyorum iyi geliyo ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum:/

Ayy çok geçmiş olsun aman dikkat et.Ödem çayı olarak ne kullanıyosun ben melisa çayı içiyorum iyi geliyo ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum:/

Doktor soylemisti kiraz sapi avocado yapragi misir puskulu enginar sapi demle gunde iki yada uc defa ic dedi odeme iyi geliyomus onu iciyorum normal cay kahve de cok iciyorum bide inanilmaz derece cok su iciyorum zaten su cok icerdim iyi oluyormus burda okumustum

Hemen eşime mesaj attım sipariş verdim hepsini.Bugün karnım dünden daha şiş geldi bana buda normalmi bilmiyorum.artık ne diyelim sabır sabır sabır.

Hemen eşime mesaj attım sipariş verdim hepsini.Bugün karnım dünden daha şiş geldi bana buda normalmi bilmiyorum.artık ne diyelim sabır sabır sabır.

Iyi yapmissin zaten odeme iyi geliyormus aldim yerdendr soylediler benim karnim bide tum vucut sisti simdi azaldi karnim da var hala evt canim sabredecegiz benim simdi igne batiyo gibi agrilarim var dikisimde ara ara herkesin surec bitmis atlatmis bizde atlatiriz Ben zaten hesapla geciyo gunlerim

Buralarda senden benden başka kimse yok.Herkes iyileşti sanırım.Ben acele etme derim araba kullanma konusunda.Rica etsen birinden o götürse seni daha iyi olur gibi.

Canim iylesen kendini disari atmis bize de sira gelecek simdi yatalim bizde ayy gobisimizin tadini cikartalim dun iki hafta oldu gidicem mesafe cok deil eve gidince yazarim nsl gectini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…