Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

yok canım benim tam karın germe olacak benim doktorun adıda mehmet sen hangi hastanede oldun ki?

aa aynı kişidemi olduk acaba mehmet kaya hatta pazartesi gögüsüme sıvı biriktiği için gitcem dren takılmadıgı için sıvı birikmiş bende karın germe istemiştim hatta ama doktor sana yeterli dedi lipo eger mehmet kayaysa pazartesi gelebilirsen görüşebiliriz

inanmıyorum evet mehmet kaya bergamada bende pazartesi hastaneye gideceğim sabah...sen neredesinki sana özelden numaramı atayım görüşelm ayy çok sevindim :)

tmm bu gidişle yolcuyum:))neden burası ist bu kdr rant olmuş ki neden burada devlette olmaya cesaretimiz yok offf artı gizmo sağl cnm tavsiyelerin içn ama ben bu ay olayım diyordum lipoyu ya fakat sonra nisan mayısa kadar korse şart gibi görünüyor sizn tecrübelere bakılırsa valla olayımda kısmetse sonrasında sonbaharda lipo artı karıngerme olmalıyım kilom fazla çünkü bi seans germeden evvel almam lazım dr bu şeklde riskli dedi

nasıl ben anlamadım karnını germeden öncemi göbekten lipo yapacak bende kiloluyum80kğ ama bana lipo demedi ,ayrıca bence gelmende bi sakıncada yokmehmet bey burda acaip tutuluyor haberin olsun!!

nasıl ben anlamadım karnını germeden öncemi göbekten lipo yapacak bende kiloluyum80kğ ama bana lipo demedi ,ayrıca bence gelmende bi sakıncada yokmehmet bey burda acaip tutuluyor haberin olsun!!

mehmet bey taa marmaristen beni nasıl buldun diyip sasırmıştım bende kk sayesinde ögrendim yoksa önce cenk tokatta gitmiştim hatta onuda burdan bulmuştum gercekten kk cok yardımcı oluyor bence nesli biran önce ol 1 ay korse sart demek mehmet bey bu kadar ünlü ama mehmet beyin hakkında neden hiç bilgi yok

85kg ben figen dediki bana istediğimiz sonuca ulaşamayız eğer biraz kg veremiyorsan önce yağ işlemi bi seans karından belden vs sonra en az3ay sonra istediğin zaman gel karın germe ve lipo birlikte yparız hem iyi sonuc alırız hem iyice incelme olur vs

işte martta bu ay kesin lipoya kararlıyım 6ay sonrada karın germeye yine burdan güç toplayarak kalkıcam inşalh. bellimi olur kalkar giderim sizin dr karın germe içn figenide merak ediyrm ya hayırlısı ile olsada kurtulsa şu kızda

Son düzenleme:

ve sanırım sen klask lipo olmuşsun

sanırım neslicim aslında benim aklımda sadece gögüs ameliyatı vardı lipo olmak gibi bir niyetim yoktu doktor aklıma soktu :))))))

figen tskederim sms ime cevap verdiğin için gelirken mesaj atcam zaten kesin gelmem gerek baya sıvı var ve beni oldukca rahatsız ediyor

buarada figencim ameliyatta korse takılıyorlar ya bilgin olsun dedim onun fiyatı 135 tl aldılar benden bel korsesi için mehmet beyin fiyatları cok uygun gercekten sende biliyosundur zaten gerci benim verdiğim benzin paralarıyla özelle aynıya gelcek bu gidişle cünkü akrabamla geliyorum onun arabası var ve ben benzini ödüyorum bana doktor bir kere gelsen yeter demişti ama bu dikişler sıvı birikmesi derken 3 - 4 kez gelcem sanırım :))

valla figencim hiç sormadım fırsat olmadı ama simdi kontrole gittiğimde sorarım ne kadar aldınız diye datcalıymıs kendisi hatta benim yüzümden baya ameliyatını iptal etmişti herhalde bir kez daha erteleseydim yapmıcaktı :))

özelden msj attım ama dediğim gibi kac kg aldı hiç sormadım kontrolde sorarım cnm

ya şu 10dakika msj hakkı nedir hemen cvp yazamıyoruz ,beni faceden ekle istersen..bu arada banada aynı fiyat verdi ama lipo için konuşmadık..sana özelden link atayım

sanırım neslicim aslında benim aklımda sadece gögüs ameliyatı vardı lipo olmak gibi bir niyetim yoktu doktor aklıma soktu :))))))

bnde karın germeye gidermişim burnum çenem olur gelirmişim karın germeye gerek yok dermiş dr.. ilahi gizmo çok güldüm şakası bi yana cnm bnm hiç fazla kg yokken bile karın germe şart vaziyetteyiim sarkıkta çoktu çünkü

dıkıslerımden cınsel organımın hemen ustune kadar olan bolgeyanı gerdıgı yerın alt kısmı baslarda bole deıldı sanırım kılo aldım..hormonların neden tahlılını ıstemem gerekıyor onu merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…