rica etsem benide eklermisin?
evet resim ekleyebilirmisinselam canım, senin karnını çok merak ediyorum foto eklermisin bizlerde seni görelim
sen hangi devlet hastanede oldun ???
Ne kadar çabuk geçti degil mi benimde bugün 2 ay oldu 1 gün arayla olmuştuk :)bendede var hala şişlik bende çıkardım korseyi ilk tedirgin olmuştum ama şimdi çok rahatım :)merhaba,
sea gecmis olsun. ne zaman oldun ameliyati?
buralara ugrayamiyorum artik, cok yogunum.
dün iki ay oldu ameliyat olali, korseyi cikardim bugünkorsenin izlerinin kaybolmasini bekliyorum.
yan taraflarda biraz daha sislik var. doktor biraz daha sabirli olmami söyledi, bekliyorum...
jelesec canim, ne haber?
herkese selamlar.
lemontree
Ne kadar çabuk geçti degil mi benimde bugün 2 ay oldu 1 gün arayla olmuştuk :)bendede var hala şişlik bende çıkardım korseyi ilk tedirgin olmuştum ama şimdi çok rahatım :)
Amanıııın 2 ay mı oldu ameliyat olalı dün gibi bestecim.
bana bu gün 3 ay size iki ay olmus kizlar ben 1 aydir ebru salli bile yapiyorum düsünün amaliyat öncesi terör estiriyordum korkudan
hepimize gecmis olsun sea limon tere nasilsiniz bacularrrrr biraz anlatin nasilsiniz ne durumdasinizzzzestetik kardesligineeee
merhaba,
sea gecmis olsun. ne zaman oldun ameliyati?
buralara ugrayamiyorum artik, cok yogunum.
dün iki ay oldu ameliyat olali, korseyi cikardim bugünkorsenin izlerinin kaybolmasini bekliyorum.
yan taraflarda biraz daha sislik var. doktor biraz daha sabirli olmami söyledi, bekliyorum...
jelesec canim, ne haber?
herkese selamlar.
lemontree
20 aralıkta ben karın germe amelyatı oluyorum kızlar ama felaket korkuyorum anlatamam. inşallah korkudan vazgecmem . bide kapora verdim
selam canım, senin karnını çok merak ediyorum foto eklermisin bizlerde seni görelim
iyiyim moralim yerine geldi tabi hala şiş ama şiş olmasına rağmen o koca şey artık benim le değil :)
20 aralıkta ben karın germe amelyatı oluyorum kızlar ama felaket korkuyorum anlatamam. inşallah korkudan vazgecmem . bide kapora verdim
kararına çok sevindim kime ve ne fiyatta anlaştın öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa...20 aralıkta ben karın germe amelyatı oluyorum kızlar ama felaket korkuyorum anlatamam. inşallah korkudan vazgecmem . bide kapora verdim
Ne kadar çabuk geçti degil mi benimde bugün 2 ay oldu 1 gün arayla olmuştuk :)bendede var hala şişlik bende çıkardım korseyi ilk tedirgin olmuştum ama şimdi çok rahatım :)
Benim karnımda birazda yanlarımda var hala ama ameliyat günü götürmüş olduğum bikini altının içinde izlerim kayboluyorEvet canim, inanilmaz cabuk gecti zaman. Ameliyattan sonra ilk günlerde "aaah, bi zaman gecseydi, agrilarim kalmasaydi" falan diye düsünüp duruyorum.
Canim, bende korseyi cikarinca tuhaf geldi bana, ama cok güzel bir his! Kat kat karin yok artiksenin sislikler nerede?
seyda: ebru salli yapiyorum ne demek? pilates mi?bende baslamak istiyorum, ama ocak ayindan önce kesinlikle karin kaslarini calistirma dedi doktor...
sea: gecmis olsun. ne durumda karnin? sislik varmi hala?
almanyalikiz: ameliyat tarihin hayirli olsun.
kararına çok sevindim kime ve ne fiyatta anlaştın öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?