Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba,

sea gecmis olsun. ne zaman oldun ameliyati?

buralara ugrayamiyorum artik, cok yogunum.

dün iki ay oldu ameliyat olali, korseyi cikardim bugün korsenin izlerinin kaybolmasini bekliyorum.

yan taraflarda biraz daha sislik var. doktor biraz daha sabirli olmami söyledi, bekliyorum...

jelesec canim, ne haber?

herkese selamlar.

lemontree

Ne kadar çabuk geçti degil mi benimde bugün 2 ay oldu 1 gün arayla olmuştuk :)bendede var hala şişlik bende çıkardım korseyi ilk tedirgin olmuştum ama şimdi çok rahatım :)

bana bu gün 3 ay size iki ay olmus kizlar ben 1 aydir ebru salli bile yapiyorum düsünün amaliyat öncesi terör estiriyordum korkudan
hepimize gecmis olsun sea limon tere nasilsiniz bacularrrrr biraz anlatin nasilsiniz ne durumdasinizzzzestetik kardesligineeee

iyiyim moralim yerine geldi tabi hala şiş ama şiş olmasına rağmen o koca şey artık benim le değil :)

bir ay oldu çok iyiyim korse takılmadı bana gerek yok dedi :)

20 aralıkta ben karın germe amelyatı oluyorum kızlar ama felaket korkuyorum anlatamam. inşallah korkudan vazgecmem . bide kapora verdim

Hadi hayırlısı şimdiden geçmiş olsun.Heyecan dorukta tabiki.Olumsuz düşünme ameliyat sonrası yeni vücudunu düşün,giysilerinde yapacağın yenilikleri ve yaza fit gireceğini.Gülümse ve güne gülümseyerek başla.Yeni bir başlangıç çok güzel bir duygu yaşadığında bu yazdıklarımı daha iyi anlayacaksın.Kendin için güzel bir karar verdiğini düşünüyorum.Sevgiyle

iyiyim moralim yerine geldi tabi hala şiş ama şiş olmasına rağmen o koca şey artık benim le değil :)

amaliyatinin iyi gecmesine sevindim bende öyle hissetmistim seaa artik koca torma yokdu diye artik karnimi sevmiyordum düsün simdi mutluyum simdi ne diyorum acep suramidami yaptirsam buramida bana bir cesaret geldi bir geldi görrrrr

20 aralıkta ben karın germe amelyatı oluyorum kızlar ama felaket korkuyorum anlatamam. inşallah korkudan vazgecmem . bide kapora verdim

cok heyacanlaniyorsan canim benim amaliyat olmadan önceki heyacanimi sonraki yazilarimi oku belki heyacanin gecmezde biraz seni anladigimizi bilirsin ben amaliyat öncesi evde her yerde
aglama deli gibi gülme aniden sinirlerimin bosalmasi yasamistim amaliyat sonrasi ne dedim aaaaa benim korkum bumuymus inanki karnim felan agrimadi sadece sirtim agrimisti cok yatmadan
hadi sanada gecmis olsun almanyalikiz

Ne kadar çabuk geçti degil mi benimde bugün 2 ay oldu 1 gün arayla olmuştuk :)bendede var hala şişlik bende çıkardım korseyi ilk tedirgin olmuştum ama şimdi çok rahatım :)

Evet canim, inanilmaz cabuk gecti zaman. Ameliyattan sonra ilk günlerde "aaah, bi zaman gecseydi, agrilarim kalmasaydi" falan diye düsünüp duruyorum.

Canim, bende korseyi cikarinca tuhaf geldi bana, ama cok güzel bir his! Kat kat karin yok artik senin sislikler nerede?

seyda: ebru salli yapiyorum ne demek? pilates mi? bende baslamak istiyorum, ama ocak ayindan önce kesinlikle karin kaslarini calistirma dedi doktor...

sea: gecmis olsun. ne durumda karnin? sislik varmi hala?

almanyalikiz: ameliyat tarihin hayirli olsun.

Benim karnımda birazda yanlarımda var hala ama ameliyat günü götürmüş olduğum bikini altının içinde izlerim kayboluyor birazda kilo verince tam olacak inşallah :) evet o karkat iğrenç göbeğim kocaman yan simitlerim ve katkat sırtımdan eser yok

he bide şey dedi... ocak ayından ıtıbaren zam gelıcek dedı ona gore karar ver dedı. araba aldım. ondada oyle dedıler , alıcaksanız bu ay alın ocak ayından ıtıbaren zam gelıcek dedıler. yahu ocak ayı gelmesın en ıyısı kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…