BenToprak: Tesekkür ederim yazdiklarin icin. Aslinda, ne kadar korksamda, icim rahat doktor kararimla. Ama yinede düsünüyorum, hadi iyi gitmezse diye. Ama kim böyle düsünmediki ameliyat öncesi?
Ssoleil: Gecmis olsun. Erteledinmi ameliyati? Tam anlayamadim.
Jelesec: Neydi 6. hissin ssoleil arkadasla ilgili? Anlamadim canim. Benim icin senin 6. hissin ne aceba?
BenToprak: Tesekkür ederim yazdiklarin icin. Aslinda, ne kadar korksamda, icim rahat doktor kararimla. Ama yinede düsünüyorum, hadi iyi gitmezse diye. Ama kim böyle düsünmediki ameliyat öncesi?
Ssoleil: Gecmis olsun. Erteledinmi ameliyati? Tam anlayamadim.
Jelesec: Neydi 6. hissin ssoleil arkadasla ilgili? Anlamadim canim. Benim icin senin 6. hissin ne aceba?
Ben düşünmedim.Olumlu olumsuz tüm düşüncelerin bilinç altına yerleştiğine ve gerçekleştiğine inanırım ve yaşadımda.O yüzden hayata hep olumlu tarafından güzel tarafından bakarım.Ameliyat günü içim kıpır kıpırdı.Kendim için ilk kez bir şey yapıyordum ve bu benim için bir başlangıç diye düşündüm.Gülebilirsin karnımla bile vedalaştım.Uzun süreli bir birlikteliğimiz olmasa da (karnım son iki yılda belirginleşmişti) seninle birlikte olmaya alışamadım ve bu gün ayrılıyoruz diyeÇok mutlu girdim.Ameliyathanenin kapısından çıkarken karşımda biri jelesece gülüyor.Sen ...... mısın dedim.Toparlanmam çabuk oldu.Hastaneden çıktıktan sonra ağrı kesici bile kullanmadım.
Aslında mayıs sonunda yüzden de olacaktım.Araya başka sağlık sorunları girince kaldı.Allah kısmet ederse yeni yıl ve yeni bir BenToprak olarak girmek istiyorum.Müsait olursam ziyaretine gelirim tanışırız kısmetse.
Selam guzeler amaliyatim iyi gecti daha hastanedeyim cok yorgunum sali amaliyat oldum simdilik bukadardaha ne zaman cikacagimbelli deyil opuldunuz
adacim, cok güldürdün beni
bugün düsündümde.. aceba karindan sonra burnumu ve cenemide yaptirsam mi diye)
bak karnInI hallet, sonra tekrar görüsürüz......bu bulasIcI hastalIk gibi, sonuclarI güzel oldukca niye olmasIn:)))
Selam guzeler amaliyatim iyi gecti daha hastanedeyim cok yorgunum sali amaliyat oldum simdilik bukadardaha ne zaman cikacagimbelli deyil opuldunuz
adacim, cok güldürdün beni
bugün düsündümde.. aceba karindan sonra burnumu ve cenemide yaptirsam mi diye)
bak karnInI hallet, sonra tekrar görüsürüz......bu bulasIcI hastalIk gibi, sonuclarI güzel oldukca niye olmasIn:)))
adacım selam, nekadar doğru yazmışsın, bulaşıcı hastalık gibi :)) bende şimdi meme operasyonu düşünmeye başladım :)))))))))))))))
eşim duysa düşüp bayılır heralde :)))
adacim, herhalde yakinlardayizbelki bi öglen yemegine bulusuruz?
benim ameliyat tarihine sende oradasin degilmi?
hadi gel, ben merkezdeyim öglen yemegindesevinirim:))
Ayarlayabilirsem, belki uyabilir tarihimiz, muhakkak gelirim....
adacım selam, nekadar doğru yazmışsın, bulaşıcı hastalık gibi :)) bende şimdi meme operasyonu düşünmeye başladım :)))))))))))))))
hic bayIlmasIn, benimkisi git neyaparsan yap beni karIstIrma, iyileste gel diyo:)) Yani evde iyilesmis haliyle görmek istiyo.
YaptIr CanIm , hele meme protezi artIk bizden baska yaptIrmayan kalmamIstIr haha. Eger annem falan duysa varya yasImda genc degil artIk.....bilmem artIk....
ben sana bakarım uzun uzun, kötüyü söylersem üzülmek yok öptüm seniJelsec'cimbenim şu özel hayat ne olacak bir bakıver lütfen:)
sen çok yaşa abla çok güldürdün beni.
anam şişirmeyin baycanırahat ol lemontree; test edilip kaç kişi tarafından onay almış bir doktora kendini emanet ediyorsun...bu süreci hepimiz yaşadık sonu mutluluk
çok sevindim senin adına atlattın sende şükürSelam guzeler amaliyatim iyi gecti daha hastanedeyim cok yorgunum sali amaliyat oldum simdilik bukadardaha ne zaman cikacagimbelli deyil opuldunuz
herşey de vardır bir hayır canımCok gecmis olsun hayirlisiyla kurtuldun insallah sonuclarinda istedigin gibi olur darisi basima:) benim operasyonum ertelendi malesef ayin 20 sine neyse saglik olsun
birisi niyeti bozmuşhadi bakalım memede olursan tam olur:))) eşler ne derse desin bizler kafaya koyduysak Allahtan başkası engel olamıyor...tatil bitti mi?
nlglpd hanımgelmedin mi hala bugün perşembe
ben sana bakarım uzun uzun, kötüyü söylersem üzülmek yok öptüm seni
anam şişirmeyin baycanıadam havalara girecek nazara da gelir
çok sevindim senin adına atlattın sende şükür
herşey de vardır bir hayır canımgeç osun güç olmasın dün konuştuk ben iki kere erteledim diye
birisi niyeti bozmuşhadi bakalım memede olursan tam olur:))) eşler ne derse desin bizler kafaya koyduysak Allahtan başkası engel olamıyor...tatil bitti mi?
nlglpd hanımgelmedin mi hala bugün perşembe
jelesec'cim tatil bitti geldim, aslında pekde tatıl sayılmazdı. almanyanın bır sıcak, bır soğuk havasında üşüttümde geldim
haklısın biz kafamıza koyduğumuzu yaparız ama ben en az bır yıl sonra düşünüyorum, bakalım benımkını ıkna edebılırsem kesın yaptırırım göğüs operasyonu.
ayrıca bugün diyetisyene gittim,ilk görüşme çok iyiydi. hayırlısıyla çarsamba baslıyorum diyete :) inşallah bu sefer başarıcam :)
İkinci çocuk düşünmüyorsanız bu ameliyatı olun.Kombinede olabilirsin karın+meme.Bence en mantıklısı.Hepsi bir arada çıkmış oluyor.Olumsuz düşünmeyin.Ameliyat sonrası bir gün hastanede kaldım.Eve çıktıktan sonra ağrı kesici bile kullanmadım.Kendinize dikkat etmeniz gerek.İlk on gün sonrası dik yürüme başlıyor.İş yapamıyorsunuz.Yürüyorsunuz kendi işlerinizi yapıyorsunuz ama ev işi falan yapamazsınız.Çocuğunuz küçükse ve bakacak yoksa yine zor.Kucağa alamazsınız.Aniden üstüneze atlayabilir çocuk sonuçta.Siz bunları halledin resim kolay hatta canlı bile görebilirsiniz.
artık bende resimleri görmek istiyorum o yüzden yazıyorum
Aydınlatma için tşkler.Çocuğum küçük değil üstüme zıplamaz sanırım:) Bakıma da muhtaç değil.Doktor seçerken nelere dikkat ettiniz ameliyatlarda?Fiyatlar ne alemde?Bir de ben Ankaradayım acaba burada ameliyat olmuş birileri var mıdır sitede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?