Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

rahat ol lemontree; test edilip kaç kişi tarafından onay almış bir doktora kendini emanet ediyorsun...bu süreci hepimiz yaşadık sonu mutluluk

Tesekur ederim henuz ertelenmedi bu sabah tekrar konusacagiz ama durum onu gosteriyor yataklara dusecek kadar hasta degilim zaten sali gunu dr um kontrol etmisti ama kirginlik var ara ara oturdugum yerde terliyorum falan yapı itibariyle sabrimin son noktasinda olsamda :)bekliycem az daha artik bugun belli olur yazarim

Son düzenleme:
Selam guzeler amaliyatim iyi gecti daha hastanedeyim cok yorgunum sali amaliyat oldum simdilik bukadardaha ne zaman cikacagimbelli deyil opuldunuz

Selam guzeler amaliyatim iyi gecti daha hastanedeyim cok yorgunum sali amaliyat oldum simdilik bukadardaha ne zaman cikacagimbelli deyil opuldunuz

Cok gecmis olsun hayirlisiyla kurtuldun insallah sonuclarinda istedigin gibi olur darisi basima:) benim operasyonum ertelendi malesef ayin 20 sine neyse saglik olsun

oldu bitti maşallah :) çok sevındım canım, iyice dinlen kendıne gel, sonra anlatırsın herşeyi...
merakla bekliyoruz...
çoookkk geçmiş olsun.....

Jelsec'cim benim şu özel hayat ne olacak bir bakıver lütfen:)

sen çok yaşa abla çok güldürdün beni.
ben sana bakarım uzun uzun, kötüyü söylersem üzülmek yok öptüm seni
rahat ol lemontree; test edilip kaç kişi tarafından onay almış bir doktora kendini emanet ediyorsun...bu süreci hepimiz yaşadık sonu mutluluk
anam şişirmeyin baycanı adam havalara girecek nazara da gelir
çok sevindim senin adına atlattın sende şükür
Cok gecmis olsun hayirlisiyla kurtuldun insallah sonuclarinda istedigin gibi olur darisi basima:) benim operasyonum ertelendi malesef ayin 20 sine neyse saglik olsun
herşey de vardır bir hayır canımgeç osun güç olmasın dün konuştuk ben iki kere erteledim diye

geçmişler olsun limon, almanyadan ada ile edberide ala geleydin özledim onları:)) diyetisyenin söylediklerini şöyle bana özelden döşesen çok makbule geçer...hadi bakalım başarılar sana

Aydınlatma için tşkler.Çocuğum küçük değil üstüme zıplamaz sanırım:) Bakıma da muhtaç değil.Doktor seçerken nelere dikkat ettiniz ameliyatlarda?Fiyatlar ne alemde?Bir de ben Ankaradayım acaba burada ameliyat olmuş birileri var mıdır sitede?

Ankara da ameliyat olan arkadaşlar vardı topikte isimlerini tam hatırlamıyorm.Paylaşımlara devam ederseniz Ankara da olan arkadaşlar size yardımcı olurlar.
Doktor seçiminde belli bir kırıterim yoktu.Öncelikle memnun olan canlı örnek görmekti amacım.Topikteki tavsiyeler üzerine liste yaptım ve görüşmelere gittim.Ercan bey de listedeydi ama en son.Çünkü yol problem olur düşüncesi vardı. Bana uzak ve bilmediğim bir yerdi Ataşehir.Yol yüzünden pek olası bakmamıştım topikten arkadaşlar bilir o günlerimi.Kısmet işte görüşmeye giderken ulaşım kolaylığını gördüm.Ercan beyle görüşünce de güvendim.O gün tek sorum ne zaman müsaitsiniz oldu.

Ercan Beyin özelliklerini çok yazdım.Birden fazla doktorla görüşünce aradaki farkı görmemek mümkün değil.Anlatılmaz yaşanır diyim kısaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…