Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

aselim bende senin gibi amel. öncesi aynI tedirginlik icindeydim, cünkü isimden dolayI agIr kaldIrmamak mümkün degildi. Kendim icin söyle anlatayIm amel. sonrasI iki hafta iyilesme zamanIm vardI, ücüncü hafta calIsmaya basladIm yavas yavas. Ilk haftasInI yalnIz gecirdigim icin bol dinlenme sansIm oldu. AgrI hic olmadI gibi diyebilirim, cok cok yorgun hissediyosun kendini ilk günlerde. Senin yapIna baglI. Ikinci haftada yavas yavas yürüyebiliyosun ev icinde isini yapabilirsin dinlenerek.... ücüncü haftada cok daha iyi hissediyosun, dinlenerek calIstIm cok agIr kalmadan, 4 haftam baya normale döndü diyebilirim benimde kücük cocugum var.....Bende mecburen kaldIrIyorum dikkatli bir sekilde yalnIz abartmadan.....

albümü olan arkadaşlar var eklerler seni, inşallah istediğin sonucu yaşarsın ameliyatla...ben tek korkum dikiş izi onuda arkadaşlarımın resimlerini ve canlı örnek görerek hafiflettim;

merhaba ada, nasilsin? aciktan yazmak istemiyorum, ama özel mesaj da yazamiyorum.

bankalarin cok kalabalik oldugu bir sehirdeyim anladin herhalde? sen neredensin?

jelesec, selam canim, nasilsin?
iyiyim canım; senin canavarlar seni yoruyorsa ada22 çağır yardıma :)))
evet anladIm, herhalde aynI yerdeyiz:))) sana hemen özelden yazIyorum.....gir geyik topigine hemen doldurursun mesaj sayInI özeldende yazarsIn.....

oh edber;ada; lemon; almanyalılar buluşma yapasınız artık atlayın beraber gelin Edberde gelecek onuda alın

adacim, mesajini aldim, tesekkür ederim. mesaj sayimi doldurunca cevap yazarim geyik topigi ne?

jelesec, hihi, ada bana yardima gelsin hemen kacar

aselim, bende cok düsündüm, agrilari nasil kaldiririm diye, ama ben iki kere sezeryanla dogum yaptim. agrisi ondan biraz fazladir diye düsünüyorum. sonucunda iki kere atlattim, ücüncüyü de atlatirim. ben ilk hafta ailemin yaninda olacagim, annem bana yardimici olsun.

sezeryan ameliyati izi bende hemen hemen hic görünmüyor. dogum alti ay önceydi. insallah karin gerdirme ameliyatindan sonrada öyle olur.

selam lemontree, ben bir hafta münihteyım, anladığım kadarıyla aynı yerde değiliz canım...

geyik topigi. öylesine sohbet yerleri var burada sayInI cabucanak doldurursun.....

yakInlardayIz demi?? sen iste hemen geliriz yardIma toplu halde:) istersen amel. bile gireriz.

Limon nasIlsIn? keske yakIna gelmis olsaydIn:) görüsür tanIsIrdIk.....

Bu yaz aksilikler hic bitmedi canim birkac hafta evvel yine benim ufaklikla ilgili sagliksal bir sorun oldu ozelden yazarim hala kafam karisik ama dr la ilgili degil operasyon icin dogru zaman mi her aksam biraz ertelemeliyim diye yatiyoru
sabah esim ben hallederim diyor kaliyor oyle serdar bey ayin 3 unden sonra hasta kabulune baslayacak oda kaldi yegeniyle gorusecektim sana soyledigim zamanlar fikir olsun diye neyse ozelden yazayim ben sana bakalim sen ne diyeceksin

selam güzellerrrrrrrrrr
hepinize ayri ayri tesekür ederim kizlar hakkinizi helal edin yazilarinizla cok destek oldunuz
pazartesi hastaneye yatacam sali amaliyat olacam hayirlisi gün gectikce icim ciz ediyor
5 gün hastanede yatacam allahdan bir sey olmazzsa 6ci gün evdeyim ve burdayim kendimi iyi hisedersem bir seyler yazmaya calisacm
öpüldünüzzzz hepinze ayri ayri tesekürler

özelden cevap yazdım mesajına canım; önceden doktorla ilğilide kafan karışıktı netleşme ne sevindim :))) hiç erteleme ol kurtul

sana da selam güzel; aman ne yaptık ki? yine bekleriz gel mutlaka sürecini yaz bak küseriz hemen bizleri terk etme; 5 gün mü? niye o kadar uzun anam 2 gün yatıp çıkıyoruz biz...dualarımız seninle de sağ salim atlatıp dön buraya sevgiler

adacım telde sohbetimiz yarım kaldı bir boşluk bulduğunda alo de

jelesec olmaz olurmu cok faydaniz oldu her konuda soru sordum doktorda aklima gelmiye sorulari burda kizlara sordum amaliyati
viyanada olmak istememin sebebi evimin burda olmasi birde amaliyat sonrasi bakim cok iyi bakiyorlar baya ayaga kalkana kadar hastane eve göndermiyor ikinci kisiye gerek kalmiyor doktorun 5gün dedi ama düzelmesen 7 güne kadar kalirsin hastanade dedi hayirlisi
amaliyat olup gelince detayli anlatirim iyi ve kötü yöngelerini hayirlisiiiii

Her şey gönlünce olsun.Oldu da bitti maşallah diyelim.Süreç o kadar hızlı ilerliyor ki sende şaşıracaksın.Yazarsın gelişmeleri.Şimdiden geçmiş olsun.

merhaba kızlaaaaarr nasıl gidiyor hayat ne var ne yok yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun

bak sen kaçak gelmiş; bizler iyiyiz şeker sen nasılsın? karnında var mı değişiklik? ben ne senin nede eşinin numaralarını kaydetmemişim o gün telaştan unuttum ...özelden yaz bana yada sen ara minikleri öptüm senide bay

ben toprak canım taşındım yerleştim yeni yerimize ee alıştım da sayılır....jelesec cim canım iyiyim karnım aynı canım sadece izler belirsizleşiyor zamanla...sen ne zaman oluyorsun ameliyat sıra sende:)) bu arad kıbrıs hattım var yeni ama numaramı bilmiyorum canım eşimden çaldırır bakar veririm sana

selam aynur sen karin germe amaliyati olmustun demi baya kötü yapmisti doktor cok üzülmüstüm sana
simdi nasilsin tahminime sendin yoksa yanlis kisiyimi hatirliyorum bilmiyorum
2gün sonra bende olacam amaliyat hep kötü olmus karin germe aklima geliyor bunca iyi karin germe gördüm aklimda sadece
kötü olan geliyor korkudan herallll
eger sensen ne yaptin simdi nasilsin canim biraz bahsedermisin

arkadaşlar selam
yazdıklarınızı okuyunca tırsmaya başladım ben de karın germe ameliyatı olacağım ama mini karın germe benimki göbek üstünde sorun yok altında deride çok gevşeme ve sarkma var iki doğum yaptım ondan dolayı aranızda mini karın germe yaptıran var mı onda iyileşme süreci daha kolay ve kısa diye biliyorum lipo falan da gerekmiyor bana acaba doğru mu yaptıran varsa yazarsa sevinirim iyileşme süreci nasıl oluyor nelere dikkat etmek gerekiyor

evet seydacım kötü sonuç alan benim ne yazıkki doktıru yanlış seçmisin halbuki dr.doç tu ama ne yazıkki kötü oldu umudum tekrar ameliyat olup düzelttirmek canım.....ama kızlar şunu açıklıyayım ameliyattan korkmanıza hiç gerek yok korkulacak bir ameliyat değil hele ağrılı bir ameliyat hiç değil bana göre sezeryanda sonra daha çok acı hissediliyo benim sezeryan sonra ilk yürüyüşte çok canım acımıştı bu ameliyattan sonrada ilk yürümeye kalktıgımda aynı şey hatta daha fazla acı hissederim diye korkmuştum ama çok şaşırdım hiçte acı hissetmedim çok rahat kalktım kiii ben nerdeyse 1 ayda 2 ameliyat oldum öyle oldugu halde rahattım tek sıkıntı ameliyattan sonra çok ayakta duramıyorsunuz birde eğik yürümek zorunda olduğunuz için bel ağrısı yapıyo inşallah herkez iyi sonuç alır hele hele iyi sonuçlu bir ameliyat olursa o acılar vızzz gelir bence.... ben onca acıyı çektim ardından 2. revizyon ameliyatı oldum ama hala kötü bür karnım var ameliyatınız iyi olsunda gerisi hiç kafaya takılıcak şeyler değil kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…