Hala burdayım çıkamıyorum forumdan.Sabah 5 de çıkacağız evden.Yatıp uyumam lazım belki kızlar online olur diye bakıyorum buralara.Hani giderayak belki bir dedikodu falan yaparız diye
Kaslarin yirtilmasiyla ayrilmasi farkli degilmi bende ayrilma var sendeki yirtilmaydi diye hatirliyorum sorana yirtilma vardi diyecegimde :)
Bendeki yırtılmada, ayrılmada aynı değil mi?
Merhaba kizlar!
Nasil unuttun? Benimki unutalacak gibi degil, midem asiri sekilde cikti, diastaz kapanmadigi icin. yani iki karnim var gibi, birisi yukarida, birisi asagida.
ameliyatin icin bol sanslar dilerim. kime yaptiriyorsun?
Tesekkür ederim canim. Sadece kim yaptirdi, sonuc nasil aceba diye sordum. Seninki harika olmus, söylemistim. Insallah benimkide öyle olur.
nldglp: iyi tatillier dilerim canim.
limon: almanyanin neresine yolculuk?
seyda_66: doktorun kim? ne zaman ucuyorsun?
tam bir ay sonra benim tatilim basliyor, bir gram bile veremedim simdiye kadar. böyle giderse kalicam böyle. artik ercan bey bakacak caresine
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.Karın germe ameliyatları beni ,bu siteye üye yapmaya yönlendirdi.Okyabildiğim kadar okudum.Ben 1 çocuk annesiyim.Doğumdan sonra hem göbek kaldı hem de çok fazla göbek altı deformasyon.Ameliyat hep aklımdan geçiyor ama videoları filan izleyince (şanssızlığım yüzünden)kesin başıma bir iş gelir diyorum.Ameliyat olan arkadaşlar fotolardan bahsetmişler ama dediğim gibi sitede yeniyim ve bu ilk mesajım.Fotoğraflar nasıl görülür biri tarif edebilir mi?Ve genel olarak karın germe için ne dersiniz?Korku var.Ama göbeğimi saklamaktan bıktım artık.Ameliyat sonrası ağrı sızı vs yüzünden bin pişman olmaktan korkuyorum.Biri beni aydınlatsın.Çok tşkler şimdiden herkese.Siteyi her konuda fazdalı bulduğumu da belirtmek isterim.
Benimde ayni 2 karin var gibi ama bunun sebebini ben aldigim kilolar olarak dusunuyordum burda okuyunca anladim bana kas ayrilmasi var dendi o kadar eksik bilgilendirilmisim anlasilan yada ben cok soru sormadigimdan anladigimi sanip aciklamadilar sanirim :) dr um Ahmet Karacalar
Sanrim ayni degil o yuzden sordum cok bilgim yok fizik tedaviye gittigimde kaslarda ayrilma var demislerdi ama bunun icin ne yapmak lazim birsey dememislerdi dr umda kaslarda ayrilma var oerasyonda dikecegim dedi bende bunu gebelikte olagan birsey diye dusunmustum burda konu olunca baktim nette yirtilmada organlar disari cikabilir sıkısabilir gibi seyler okudum bunu dr a soracagim
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.Karın germe ameliyatları beni ,bu siteye üye yapmaya yönlendirdi.Okyabildiğim kadar okudum.Ben 1 çocuk annesiyim.Doğumdan sonra hem göbek kaldı hem de çok fazla göbek altı deformasyon.Ameliyat hep aklımdan geçiyor ama videoları filan izleyince (şanssızlığım yüzünden)kesin başıma bir iş gelir diyorum.Ameliyat olan arkadaşlar fotolardan bahsetmişler ama dediğim gibi sitede yeniyim ve bu ilk mesajım.Fotoğraflar nasıl görülür biri tarif edebilir mi?Ve genel olarak karın germe için ne dersiniz?Korku var.Ama göbeğimi saklamaktan bıktım artık.Ameliyat sonrası ağrı sızı vs yüzünden bin pişman olmaktan korkuyorum.Biri beni aydınlatsın.Çok tşkler şimdiden herkese.Siteyi her konuda fazdalı bulduğumu da belirtmek isterim.
Benimde ayni 2 karin var gibi ama bunun sebebini ben aldigim kilolar olarak dusunuyordum burda okuyunca anladim bana kas ayrilmasi var dendi o kadar eksik bilgilendirilmisim anlasilan yada ben cok soru sormadigimdan anladigimi sanip aciklamadilar sanirim :) dr um Ahmet Karacalar
Selam Jelesec arkadasIm, nlgdh hanImcIm gezmelere gitmis he, bize kaldI buralarI:))))
Lemontree almanyanIn neresindensin?
Bendede hic akIl kalmadI kimler amel. oluyodu? seyda66 lemon var .
Çok tşk ederim cevapladığınız için.Başka çocuk düşünmüyorum. Karın bölgemdeki sıkıntılar kilom arttığında ve yaz günleri ciddi sorun oluyor.Yani güzellik ikinci sırada yer alıyor aslında.Ameliyat olduktan hemen sonrasını çok merak ediyorum.Sıkıntı ,ağrı çok olup ta pişman olmaktan korkuyorum.Yoksa sabırla bekleyince tabi ki memnun kalınır da.Fotolara bakmaya çalışacağım.hoşgeldin vallahi tam yerine gelmişsin; öncelikle o videoları hiç izleme; ben onları izlediğimde bayılıyordum...kaç kere ameliyatdan vazgeçmeme sebep oldu saymadım...ben meme ve lazer lipo oldum, şimdi karın olacağım (eylül sonu ekim gibi) tek çocuk yazmışsın ikinciyi düşünüyorsan bu ameliyatı ertele; fotoğraf görebilirsin paylaşım yapmaya devam et...eklerler seni bir süre sonra
Selam Jelesec arkadasIm, nlgdh hanImcIm gezmelere gitmis he, bize kaldI buralarI:))))
Lemontree almanyanIn neresindensin?
Bendede hic akIl kalmadI kimler amel. oluyodu? seyda66 lemon var .
merhaba ada, nasilsin? aciktan yazmak istemiyorum, ama özel mesaj da yazamiyorum.
bankalarin cok kalabalik oldugu bir sehirdeyimanladin herhalde? sen neredensin?
jelesec, selam canim, nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?