Hölle mi?? ne kadar negatif bir kelime.Her yerin ayrı bir güzelliği vardır bence.Hayatta her şeyin pozitif yönünü görüp,yaşamak güzel bence.
Şeyda cım,kısmetse Pazartesi günü 10 günlük tatile çıkıyorum.Yurt dışında olacağımdan sanırım bir süre forum a giremeyeceğim.Sanırım ben tatildeyken olacaksın ameliyatını.Sakin olmaya çalış.Güzel günler seni bekliyor tatlım.Zaten hiç bir şey anlamayacksın.Uyuyup uyanacaksın herşey bitmiş.Her şey gönlünce olsun.
Şeyda cım,kısmetse Pazartesi günü 10 günlük tatile çıkıyorum.Yurt dışında olacağımdan sanırım bir süre forum a giremeyeceğim.Sanırım ben tatildeyken olacaksın ameliyatını.Sakin olmaya çalış.Güzel günler seni bekliyor tatlım.Zaten hiç bir şey anlamayacksın.Uyuyup uyanacaksın herşey bitmiş.Her şey gönlünce olsun.
son 7 hayirlisiyla bir olsamda kurtulsam heyacan sitres evdekileri kirdim gecirdim hic bir sey yokken agliyorum her seye aliniyorum amaliyat diyince elim ayagim buzzzz gibi oluyor
ilk oturdugumda senin sözünü aklima geltirecem isallah burdan söylerim söyle böyle oldu diyeeee
nereye gidiyorsun yurtdışında canım, bende pazartesi sabah almanya yolcusuyum, 8 gün kalıcam ama bılgısayarıda götürücem, kk'dan ve face'ten ayrı kalamam.)
sana iyi tatiller dilerim canım..
Güney Fransa kısmetse.Cannes,Nice,Marsilya...Malesef vaktim olmayacakGündüzleri deniz sahil,akşamüstü turistik geziler,akşama da kulüpler derken halim kalmayacaktır eminim Size de iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler Limon cum.
nereye gidiyorsun yurtdışında canım, bende pazartesi sabah almanya yolcusuyum, 8 gün kalıcam ama bılgısayarıda götürücem, kk'dan ve face'ten ayrı kalamam.)
sana iyi tatiller dilerim canım..
kIskandIm , Size bol eglenceli tatil diliyorum...... (eminimki bu tempoda cok zayIflayacaksIn:))....
Sanada almanyada güzel bir hafta diliyorum.......
çok çok tşk ederim adacım, mucuk :)
Ah Ada cım ahh.Şimdiden kendi kendime söz veriyorum.Akşamları sadece salata yiyeceğim diyorum.Süre de uzun 10 gün.Bakalım dönüşte tartılıp sana bildiririm:)
bak gidiyosun forumun nesesi kalmIyacak, bende sen döndükten sonra bari Istanbul turuna cIkayIm:)
Jelesec arkadasIM sakIn amel. falan olmaya kalkma , bak seninle karsIlIklI söyle hasret giderecegiz:)))
Beria nerelerdesin canIm ya, sende bir kayboldun hic ugramaz oldun......
bak gidiyosun forumun nesesi kalmIyacak, bende sen döndükten sonra bari Istanbul turuna cIkayIm:)
Jelesec arkadasIM sakIn amel. falan olmaya kalkma , bak seninle karsIlIklI söyle hasret giderecegiz:)))
Beria nerelerdesin canIm ya, sende bir kayboldun hic ugramaz oldun......
Dur bakalım belki kaçamak girerim foruma bellimi olur?yatcaz kakcaz yatcaz kakcaz 10 gün geçmiş olacak.Ben de özleyeceğim yaHergün sabah kalktığımda ilk işim günlük gazeteleri okumak,sonra da forum a girip gözatmak:) bir boşluk olacak bende de Ada cım.Sağlık olsun gönüller bir olsun.Öpüyorum hepinizi.
bende var aynı sorun 2 hafta sonra operasyonum var operasyon sırasında yapılacak dr um kendisi muayene esnasında soyledi zaten daha önce fizik tedaviye gittigim merkezde soylemişlerdi ve unutmuştum :) dr da aynısını söyleyince aklıma geldi
Ben yaptırdım canım.Hatta karın kaslarım bir araya gelmemiş yama koymuş Ercan bey.Ada 22 ile kontrolde buluşmuştuk birlikte girdik. Ercan bey adanın kaslarınıda diktiğini söylemişti.Korkulacak bir şey değil zaten anlamıyorsun.Söylemese bilmiyecektim.Başka nasıl yardımcı olabilirim bu konuda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?