Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hölle mi?? ne kadar negatif bir kelime.Her yerin ayrı bir güzelliği vardır bence.Hayatta her şeyin pozitif yönünü görüp,yaşamak güzel bence.

her kez yasdigi yere göre yorum yapar
mesela ben anlatim ilk geldigimde cehennem sonra idare eder simdi evim cocuklarima göre türkiyeye gidince özlenen yerrrr
yillar önce biraktim insanlar yargilamayi kendimi bazen mevlana gibi hisediyorummm

ben kendi fikrimi söledim bana göre avusturya viyana linz salzburg wels heryer hölle türkiyem paradies :)

cikolata pasta denilio ya bence en güzel cikolata en güzel pasta türkiyede buda benim düsüncem :)

evet ya 7 ameliyat oldum hep bu avrupanin bilmezliginden türkiyenin doktorlari bile bi baska.. gerdircek olursam ilerde bi gün dr türkiyeden secicem avusturya bi seyden anlamio rahim ters dönük olur adamlar apandisti alir o kadar yani :))))

ben kendi fikrimi söledim bana göre avusturya viyana linz salzburg wels heryer hölle türkiyem paradies :)

cikolata pasta denilio ya bence en güzel cikolata en güzel pasta türkiyede buda benim düsüncem :)

evet ya 7 ameliyat oldum hep bu avrupanin bilmezliginden türkiyenin doktorlari bile bi baska.. gerdircek olursam ilerde bi gün dr türkiyeden secicem avusturya bi seyden anlamio rahim ters dönük olur adamlar apandisti alir o kadar yani :))))

evet ya 7 ameliyat oldum hep bu avrupanin bilmezliginden türkiyenin doktorlari bile bi baska.. gerdircek olursam ilerde bi gün dr türkiyeden secicem avusturya bi seyden anlamio rahim ters dönük olur adamlar apandisti alir o kadar yani :))

ara ara gir karnını memeni yaz:))) güneş koruyucunu sür bolca sonra oram buram leke oldu deme...

nereye gidiyorsun yurtdışında canım, bende pazartesi sabah almanya yolcusuyum, 8 gün kalıcam ama bılgısayarıda götürücem, kk'dan ve face'ten ayrı kalamam.)
sana iyi tatiller dilerim canım..

şeydacım iyi haberlerini bekliyoruz, Allah'ın izniyle kolayca olup kurtulacaksın. kendını fazla strese sokma, bi uyanıyorsunkı hersey bitmiş, elini karnına götürüyorsun dümdüz gergin bır karın.. mutluluktan uçacaksın.. dualarımız senınle..

nereye gidiyorsun yurtdışında canım, bende pazartesi sabah almanya yolcusuyum, 8 gün kalıcam ama bılgısayarıda götürücem, kk'dan ve face'ten ayrı kalamam.)
sana iyi tatiller dilerim canım..

Güney Fransa kısmetse.Cannes,Nice,Marsilya...Malesef vaktim olmayacak Gündüzleri deniz sahil,akşamüstü turistik geziler,akşama da kulüpler derken halim kalmayacaktır eminim Size de iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler Limon cum.

kIskandIm , Size bol eglenceli tatil diliyorum...... (eminimki bu tempoda cok zayIflayacaksIn:))....

amel. tarihin yaklastIkca sende heycanlanIyosun, bende biraz tedirgin olmustum ne yalan söyleyeyim. Fakat öbür yandanda sevinmistim, bir sürü hayal edipte bu tür amel. olamayan arkadaslarImIz var. Demekki bir yandanda sanslIsIn, göbekten kurtulacaksIn. Ben amel. sanki baya eglenceli girmistim öyle hatIrIyorum. Sende kendini cok yIpratma. Bizede bildirmeyi unutma:)))

Ah Ada cım ahh.Şimdiden kendi kendime söz veriyorum.Akşamları sadece salata yiyeceğim diyorum.Süre de uzun 10 gün.Bakalım dönüşte tartılıp sana bildiririm:)

bak gidiyosun forumun nesesi kalmIyacak, bende sen döndükten sonra bari Istanbul turuna cIkayIm:)

Jelesec arkadasIM sakIn amel. falan olmaya kalkma , bak seninle karsIlIklI söyle hasret giderecegiz:)))

Beria nerelerdesin canIm ya, sende bir kayboldun hic ugramaz oldun......

Dur bakalım belki kaçamak girerim foruma bellimi olur?yatcaz kakcaz yatcaz kakcaz 10 gün geçmiş olacak.Ben de özleyeceğim ya Hergün sabah kalktığımda ilk işim günlük gazeteleri okumak,sonra da forum a girip gözatmak:) bir boşluk olacak bende de Ada cım.Sağlık olsun gönüller bir olsun.Öpüyorum hepinizi.

izmirli güzeller arazi yaptırdılar ameliyatı tamam durumu; kızlar çabuk geri dönün ve anlatın lütfen sürecinizi...adacım senle tur atmadan ameliyat olmam merak etme gel bol dedikodu yapalım,en önemlisi şu güzel karnını yakından bir göreyim, nldglp; arada yazar bizleri habersiz bırakmaz o

yatcaz kalkacaz ben bunu benim miniğe çok derim...ben anlamam yaz 2 satır yok öyle arazi olmak...iyi tatiller bol bol eğlen ve keyfini çıkar canım benim

Merhaba kizlar!

Nasil unuttun? Benimki unutalacak gibi degil, midem asiri sekilde cikti, diastaz kapanmadigi icin. yani iki karnim var gibi, birisi yukarida, birisi asagida.

ameliyatin icin bol sanslar dilerim. kime yaptiriyorsun?

Tesekkür ederim canim. Sadece kim yaptirdi, sonuc nasil aceba diye sordum. Seninki harika olmus, söylemistim. Insallah benimkide öyle olur.

nldglp: iyi tatillier dilerim canim.

limon: almanyanin neresine yolculuk?

seyda_66:
doktorun kim? ne zaman ucuyorsun?

tam bir ay sonra benim tatilim basliyor, bir gram bile veremedim simdiye kadar. böyle giderse kalicam böyle. artik ercan bey bakacak caresine

Hala burdayım çıkamıyorum forumdan.Sabah 5 de çıkacağız evden.Yatıp uyumam lazım belki kızlar online olur diye bakıyorum buralara.Hani giderayak belki bir dedikodu falan yaparız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…